Szívesebben vinném át egyenként nektek, mint most itt bent dekkolni és ügyfeleket fogadni. Este meg gyereknek lesz koncertje ezredmagával az Arénában. Jó apa meg végignézi/szenvedi. Tehát ma sem lesz bringázás. Mamaaaaaaaa
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Started by
tom_mirra
, 2005. March 24. 12:31
Posted 2005. May 19. - 14:22

Posted 2005. May 19. - 13:45

Posted 2005. May 19. - 10:10

Posted 2005. May 19. - 09:41

Pithecus!
Murphy törvénye - én nem igazán vagyok számítógépzseni (Valerie kolléga az) továbbá a képek sajna nálam vannak itt a gépemen, s valamiért a nyomorultak nem hajlandók átvándorolni a Valerie által megadott emilcímre. Egyébként 15 db készült. Illetékes elvtársat idézném: már dolgozunk a problémán. :-))))))
Dante szombaton tekerni akar - én részemrõl benne lennék, vasárnap nekem a PM Zalaszentgrót marad ki. Ötletek?
Murphy törvénye - én nem igazán vagyok számítógépzseni (Valerie kolléga az) továbbá a képek sajna nálam vannak itt a gépemen, s valamiért a nyomorultak nem hajlandók átvándorolni a Valerie által megadott emilcímre. Egyébként 15 db készült. Illetékes elvtársat idézném: már dolgozunk a problémán. :-))))))
Dante szombaton tekerni akar - én részemrõl benne lennék, vasárnap nekem a PM Zalaszentgrót marad ki. Ötletek?
Posted 2005. May 18. - 16:31

Én szeretném látni a képeket, ha lehet!
Bár nagyon nem emlékeszem, hogy olyan sok kép készült volna.
Bár nagyon nem emlékeszem, hogy olyan sok kép készült volna.
Posted 2005. May 18. - 13:20

Ha Mihi-tõl is megjönnek a képek, ideiglenesen felrakom a saját honlapunkra (amíg nem mûködik a Bikemag Pix). Amint fent vannak, jelzem itt a fórumon, és privát levélben (annak aki kéri) megadom a szükséges kódot az elérhetõséghez.
Posted 2005. May 18. - 08:59

Viki És Balázs!
Képek útban, remélem megérkeznek! Ha nem, Valerie-t hívom, szerintem ki fog találni valamit a siker érdekében.
Képek útban, remélem megérkeznek! Ha nem, Valerie-t hívom, szerintem ki fog találni valamit a siker érdekében.
Posted 2005. May 18. - 08:32

Szia Balage!
Örülök hogy jól érezted magad. Mobilszámod megvan, tartjuk a kapcsolatot. Ha érdekel Pithecus és Hozé szervez egy Gödöllõ környéki "fekete" tekerést a dombok között, a Gödöllõ..... topicban találsz róla infót, gyere el oda is! Nincsenek igazán nagy hegyek, viszont gyönyörû a táj, érdemes felderíteni.
Hali
Örülök hogy jól érezted magad. Mobilszámod megvan, tartjuk a kapcsolatot. Ha érdekel Pithecus és Hozé szervez egy Gödöllõ környéki "fekete" tekerést a dombok között, a Gödöllõ..... topicban találsz róla infót, gyere el oda is! Nincsenek igazán nagy hegyek, viszont gyönyörû a táj, érdemes felderíteni.
Hali
Posted 2005. May 17. - 17:26

Posted 2005. May 17. - 14:24

üdv
Mihi, köszi a szervezést, jó volt a szombat! Fotók majd érdekelnének, vagy a honlapról v. emailen. címet majd átküldöm.
ha van még hely :-) mennék a szilvásvárad utáni hétvégén pályabejárni veletek!
Balázs
Mihi, köszi a szervezést, jó volt a szombat! Fotók majd érdekelnének, vagy a honlapról v. emailen. címet majd átküldöm.
ha van még hely :-) mennék a szilvásvárad utáni hétvégén pályabejárni veletek!
Balázs
Posted 2005. May 17. - 13:20

Ja és most lesz gulyás is (a komp büféjénél)! A Harangnak meg mi viszünk pólót (a tavalyi Budamarcist)!
Posted 2005. May 17. - 13:12

Ok!
Lehet vonat is, illetve megbeszélhetjük a találkozást a csapat azon részével, aki betonon akar jönni a Visegrádi kompnál is. A Szilvásmarci utáni hétvége nekem is jó lenne.
Lehet vonat is, illetve megbeszélhetjük a találkozást a csapat azon részével, aki betonon akar jönni a Visegrádi kompnál is. A Szilvásmarci utáni hétvége nekem is jó lenne.
Posted 2005. May 17. - 12:59

Posted 2005. May 17. - 12:26

Az a "beton Videgrádig" nekem sem túl szimpatikus - nincs értelme szétcsapni magunkat (+gumikat) szvsz a pálya elõtt. Vonattal ki inkább! Nyugatitól Nagymaros, majd komp. Haza már lehet beton természetesen. Csak reálisan gondolkozom, az átlag teker 60-70 km-et, csak hogy odaérjen - utána elég fasírt tempóban menne a terepezés szerintem.
Posted 2005. May 17. - 12:19

Csatlakozom Dante-hez az idõpont tekintetében. Esetleg mehetünk vonattal, és utána tekerünk vissza betonon?Szerintem szilvásmarci utáni hétvége jó lenne - többiek?
Posted 2005. May 17. - 11:34

Szia Viki!
Elküldöm, de írj egy privit az emiledrõl, mert a forumon keresztül nem tudom átnyomni. Örülök hogy jobban vagy.
Elküldöm, de írj egy privit az emiledrõl, mert a forumon keresztül nem tudom átnyomni. Örülök hogy jobban vagy.
Posted 2005. May 17. - 11:20

Posted 2005. May 17. - 11:12

Hú, köszönök mindenkinek mindent! Nagyon jól éreztem magam - a majdnem meghalást leszámítva... A térdem úgy néz ki másnapra helyrejött. Nincs komoly baj. Legközelebb is nagyon szívesen megyek, és megpróbálok majd kicsit gyorsabban.
Dante, köszi, hogy nem hagytatok fölszállni a hévre...hihi.
MIHI, azt a képet el tudod küldeni nekem mailben?
Dante, köszi, hogy nem hagytatok fölszállni a hévre...hihi.
MIHI, azt a képet el tudod küldeni nekem mailben?
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.
Posted 2005. May 17. - 09:59

T. DM-csapat!
Tisztelettel érdeklõdöm, hogy milyen idõpontot tudtok javasolni az új pálya bejárására? Találkozhatnánk az Északi összekötõnél - beton Visegrádig, majd pályakeresés, utánna komp/vonat, vagy tekerés hazáig tetszés szerint. Vagy "alternatív" ismétlése a szombati futamnak ezúttal tényleg Visegrádig. Szóval?
Képeket átlõttem Valeri-nek, valamikor fel fognak kerülni a gallériába (ha valaki priviben kéri küldjön emilt).
Sziasztok
Tisztelettel érdeklõdöm, hogy milyen idõpontot tudtok javasolni az új pálya bejárására? Találkozhatnánk az Északi összekötõnél - beton Visegrádig, majd pályakeresés, utánna komp/vonat, vagy tekerés hazáig tetszés szerint. Vagy "alternatív" ismétlése a szombati futamnak ezúttal tényleg Visegrádig. Szóval?
Képeket átlõttem Valeri-nek, valamikor fel fognak kerülni a gallériába (ha valaki priviben kéri küldjön emilt).
Sziasztok
Posted 2005. May 17. - 08:26

Szia Mihi!
Vasárnapra már regenerálódtam és nyomtunk is egy laza eresztést, melynek során bepótoltam a Pap réttõl Visegrádig tartó szakaszt.
A képeket felraknám a Bikemag galériájába, de a szerver csere miatt egyenlõre még nem lehet regisztrálni, így egy kicsit várni kell ezzel.
Vasárnapra már regenerálódtam és nyomtunk is egy laza eresztést, melynek során bepótoltam a Pap réttõl Visegrádig tartó szakaszt.
A képeket felraknám a Bikemag galériájába, de a szerver csere miatt egyenlõre még nem lehet regisztrálni, így egy kicsit várni kell ezzel.