Hmm, lehet, hogy nem bírom annyira a terhelést (tekerés közben), hogy az izomlázig eljussak? Biztos indulni akarok én bármilyen megmérettetésen?
Nekem sincs izomlázam soha.Tavaly a fertõ-tókör után éreztem a lábam, de másnap már semmi.
Hmm, lehet, hogy nem bírom annyira a terhelést (tekerés közben), hogy az izomlázig eljussak? Biztos indulni akarok én bármilyen megmérettetésen?
persze...de ez most hogy van
utcára, taposó, és spd egybe....nem mûxik..mindig kiszeded a stoplit vagy hogy ?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakHmm, lehet, hogy nem bírom annyira a terhelést (tekerés közben), hogy az izomlázig eljussak? Biztos indulni akarok én bármilyen megmérettetésen?jó Nektek...én a combomat mindig érzem spdvel tipróval is , bár nem zavar...már ha nem lenne hiányozna.....
jó Nektek...én a combomat mindig érzem spdvel tipróval is , bár nem zavar...már ha nem lenne hiányozna.....Én is így vagyok vele. EGyszer lett izomlázam, amikor viharos szél fújt (szembe), és 16-tal tudtam menni ott, ahol máskor 28-30 is erõlködés nélkül megy. A 16 is úgy jött ki belõlem, hogy tekertem, mint egy hülye. :-)
Erre gondoltam én is, de az az érdekes, hogy akármennyire is szét tekertem magam (egy éve kezdtem, tehát azokat az izmaimat sem nagyon használtam), még soha nem volt izomlázom tõle, max baromira fáradt volt a lábam néhány napig.. Csodálkoztam is rendesen.. Viszont, ha egy hónapig nem squasholok rendes ellenfél ellen, akkor utána két napig alig bírok lábra állni..Kivaloan be fog durranni egy csomo olyan izom amirol addig nem is tudtad, hogy letezik. Mivel elotte sosem huztal :-)
persze...de ez most hogy vanNe hari de most hangosan felnevettem. Vizualis tipus vagyok :-) Amugy bringas cipot en is akarok majd, olyat amit sima pedalhoz es utcara is lehet hasznalni. Ha azt megveszem majd esetleg egy probara en is kaphatok kolcson spd-t? :-)
párszor felborultam álló helyben ennyi...
Let the people speakokPhuu, ez nagyon klassz. JÖvöhéten visszatérhetünk rá?
Ja, köszönöm a lehetõséget.
vegyél alap shimanot...515 asszem, de ha van cipõd adok kölcsön vmi spd pedált próbáért ne vegyél....amúgy nekem nem durrant be semmi izmom, mikor kezdtem, párszor felborultam álló helyben ennyi...gyakorold kicsit a kilépést mielõtt utzára mész...
vegyél alap shimanot...515 asszem, de ha van cipõd adok kölcsön vmi spd pedált próbáért ne vegyél....amúgy nekem nem durrant be semmi izmom, mikor kezdtem, párszor felborultam álló helyben ennyi...gyakorold kicsit a kilépést mielõtt utzára mész...Nekem azt javalták, B+ spd-t pl. ne vegyek, neki elsõ nap széteset.
No comment..
Egyébként nem csak a csúszás miatt volt érdekes, hanem a "pedálhúzás" miatt is..
Let the people speaknem tom azt nem próbáltam, amúgy b+ is van jó, csak ezek a legocsóbbak voltak szarok...1szerû megfogod megforgatod...akadozik nem veszed meg...jó legfinmabban a drágák futnak....ja és cserélhetõk legyenek a tüskék arra figyelj,,,ja egyébkénr a b+ több tipusa is wellgo csak b+ matrica...
Már csak kicsit kell várnotok. Nem vagyok babonás, de már semmit nem merek elõre mondani.
De ha tényleg ennyire kiváncsiak vagytok, igérem mindenrõl beszámolok.
Ok?
Igen, én is így vagyok vele, fúrdal a kíváncsiság. Menjünk át a Kelly's topikba?
nem tom azt nem próbáltam, amúgy b+ is van jó, csak ezek a legocsóbbak voltak szarok...1szerû megfogod megforgatod...akadozik nem veszed meg...jó legfinmabban a drágák futnak....ja és cserélhetõk legyenek a tüskék arra figyelj,,,ja egyébkénr a b+ több tipusa is wellgo csak b+ matrica...Nna, ezt jó tudni, majdnem megvettem múltkor.. A Wellgo-nak is van, az is szar?
Akkor gyorsan fújd ki magad, mert már nagyon érdekel, hogy mi a baj.. Gondolom, akkor ezért kerested a Kellys fórumon a nagykert..
Már nem is mondom, hogy én is majdnem... :-)Nna, ezt jó tudni, majdnem megvettem múltkor.. A Wellgo-nak is van, az is szar?
Akkor gyorsan fújd ki magad, mert már nagyon érdekel, hogy mi a baj.. Gondolom, akkor ezért kerested a Kellys fórumon a nagykert..