Oké, értem.. Azért lett volna érdekes a talpa, mert gondolom inkább ezen dol el, hogy mennyire jó terepre..úgy értettem az utzait, hogy nem annyira jó terepre...nekem meg oda kell
Hogy mi mennyit offolunk..

Oké, értem.. Azért lett volna érdekes a talpa, mert gondolom inkább ezen dol el, hogy mennyire jó terepre..úgy értettem az utzait, hogy nem annyira jó terepre...nekem meg oda kell
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakúgy értettem az utzait, hogy nem annyira jó terepre...nekem meg oda kellAzért jó lenne látni a talpát is, mert ez nagyon simának tunik.. Nem túl puha ennek a gumi része a komfort miatt? Csak az esetleges gyors kopás miatt?
Az, hogy nagyon utcai az spec engem nem annyira zavarna..
Azért jó lenne látni a talpát is, mert ez nagyon simának tunik.. Nem túl puha ennek a gumi része a komfort miatt? Csak az esetleges gyors kopás miatt?Az lesz, hogy vegig fogom telefonalni az osszes feltuntetett boltot es ahol van oda megyek probalni/vasarolni.
Amugy en ezt neztem igazabol:
http://www.specializ...b_cipok/sonoma/
aha...csak nekem ez nagyon utzai....Az lesz, hogy vegig fogom telefonalni az osszes feltuntetett boltot es ahol van oda megyek probalni/vasarolni.
Amugy en ezt neztem igazabol:
http://www.specializ...b_cipok/sonoma/
Let the people speakazér a normálisabbjával meg lehet beszélni...De csak vannak annyira normálisak mindkét oldalon, hogy ha nem jü a méret, akkor visszaküldik és újra rendelik.. Vagy naiv vagyok és ébredjek fel?
De csak vannak annyira normálisak mindkét oldalon, hogy ha nem jü a méret, akkor visszaküldik és újra rendelik.. Vagy naiv vagyok és ébredjek fel?Sajnos ebben nem vagyok biztos. Egy csomo bolt fel van sorolva, ahol egy-ket bemutato darab van mindenbol es rendelesre hoznak csak.
A honlapon van egy csomó kereskedõ. Valahol csak van a méretedben valami hasonló..
Let the people speakA honlapon van egy csomó kereskedõ. Valahol csak van a méretedben valami hasonló..Ugy konnyu. Nekem meg nincs, szal a meret miatt probalnom kell :-)
Let the people speakprobike-ban....ha lesz pénzem rá, rendelek ...mivel van már specko cipõm, így vszinû hogy a méret jó lesz, minõségbe meg nem lehet szutyok...Akkor Te hol fogsz probalni es venni? :-)
a szöges pedálnak mindegy....de néha tolni is kell sajna....meg ilyenek...és egy jó köves meredeken azér nem mindegy mennyire tapad a cipõtalp...
al a bolt kérdésre nem tok sajnos válaszolni...
Let the people speaka szöges pedálnak mindegy....de néha tolni is kell sajna....meg ilyenek...és egy jó köves meredeken azér nem mindegy mennyire tapad a cipõtalp...Azoknak a szöges pedáloknak nem mindegy mi van a lábadon? Egyébként jók ezek a cipõk ilyenhez is? Úgy értem, hogy ha tereptalpa van, akkor olyan nagyon nem lesz mibe beakadni, nem? Vgy hogy is van ez?
Jja, nekem meg hegy van kevés..
Azoknak a szöges pedáloknak nem mindegy mi van a lábadon? Egyébként jók ezek a cipõk ilyenhez is? Úgy értem, hogy ha tereptalpa van, akkor olyan nagyon nem lesz mibe beakadni, nem? Vgy hogy is van ez?ja értem....ilyet én is veszek de nem rakok bele stoplit, nekem a medvetalphoz kell..
ilyet e :
http://www.specializ...mtb_cipok/taho/
Ray...mondjuk ha nem megyek, emelkedõre akkor nem lesz...de olyan meg ritkán van...
Let the people speakaz volt a másik jelöltem....Hasonló van nekem is ,csak Scott-ban...
ja értem....ilyet én is veszek de nem rakok bele stoplit, nekem a medvetalphoz kell..
ilyet e :
http://www.specializ...mtb_cipok/taho/
Ray...mondjuk ha nem megyek, emelkedõre akkor nem lesz...de olyan meg ritkán van...
ja értem....ilyet én is veszek de nem rakok bele stoplit, nekem a medvetalphoz kell..Ugy ertem, hogy sima puha talput amiben lehet tekerni stopli nelkul is, sima pedallal. Aztan kiprobalom a stopluikat berakva SPD-vel es ha jo akkor veszek spd pedalt, ha nem tec, akkor meg marad stopli nelkul sima pedallal.