Várj, mindjárt vetkõzök.. De komolyra fordítva a szót. Amikor a cég megvette ezt a családi házat, akkor úgy alakította át az egészet, hogy legyen egy-egy zuhanyzó is.. Volt olyan munkatársam, aki itt a hegyen terepfut.. Szóval a támogatás megvan a cég részérõl..Ilyenkor van lehetõséged átöltözni? Vagy ilyet illetlenség kérdezni? Mindegy, akkor illetlenül kérdezem.
Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. szeptember 07. - 09:46
Írta 2005. szeptember 07. - 09:42
Nna, ma tettem egy kicsit a jobb levegõért.. Végülis az állásokat (keresztezõdések, plusz keskeny utca felfele) is beleszámolva, kb 15-20 perccel tartott tovább, mint autóval.. Jó a vége kegyetlen volt még, de ha egy kicsit hajtom a hegyet, meg úgy általában az egész tekerést, akkor le lehetne nyomni, kb egy 10 perccel az egészet..
Ilyenkor van lehetõséged átöltözni? Vagy ilyet illetlenség kérdezni? Mindegy, akkor illetlenül kérdezem.
Írta 2005. szeptember 07. - 09:36
Írta 2005. szeptember 07. - 09:29
Írta 2005. szeptember 06. - 23:23
75 kiló, de komolyan nem edzettem 6-7 éve, max squash, lovaglás, de az nem ezeket az izmokat dolgoztatja.. De azért köszi, meglátjuk milyen lesz..Azert annyira nem tuntel vekonynak, hogy ne kuzdj meg egy ilyen emelkedovel :-) Csak egyetlen jotanacs. 6km a vegeig, ha az elejen izombol mesz, meghalsz a felere.
Írta 2005. szeptember 06. - 23:18
Amennyire nekem az ilyenek mentek, a végén még beérsz..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 06. - 22:55
Amennyire nekem az ilyenek mentek, a végén még beérsz..Akkor Ti egyutt mentek, en meg majd utanatok :-) 18:00 elott nem erek haza sose. Ma is fel hetkor voltam csak a kolosy labanal es indultam fel.
Írta 2005. szeptember 06. - 22:54
Érdekelne, de annyit azért tudj, hogy én abszolut kezdõ vagyok mindenben, ami felfele tekerésrõl szól.. Csak lágy terepen voltam...Ha van kedved, én megyek rá, 5ig dolgozom, f6ra tudok lenni kábé akárhol belvárosban.
Én ott dolgozok nem messze.. Pusztaszeri-Törökvész keresztezõdés.. Kb 5-10 perc a Kolosytól..
Írta 2005. szeptember 06. - 22:37
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 06. - 22:28
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. szeptember 06. - 21:44
Azon gondolkodok, hogy holnap kivételesen bicóval megyek dolgozni és hazafele megnézem a HHH-t.. Még életemben nem voltam arra, de érdekel, hogy milyen halálos.. Majd a szaktopikban megnézem merre is van pontosan..
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 06. - 21:26
Jöhet úgy is.. :lick: Remélem dolphin friend..lesz, de csak konzerv tonhalból, mert halelõkészítõt nem terveztünk....
Írta 2005. szeptember 06. - 21:25
Azon gondolkodok, hogy holnap kivételesen bicóval megyek dolgozni és hazafele megnézem a HHH-t.. Még életemben nem voltam arra, de érdekel, hogy milyen halálos.. Majd a szaktopikban megnézem merre is van pontosan..Hohh. Nagyon joool erzem magam. Minden nap ra birom magam venni, hogy felmasszak a HHH-ra. Sot, az elmult napokban mar tiszta ideg voltam hazafele, hogy idoben hazaerjek es mehessek. Eros leszek eccer...
:bananadan
Írta 2005. szeptember 06. - 21:12
lesz, de csak konzerv tonhalból, mert halelõkészítõt nem terveztünk....Akkor tényleg jó lesz. Pláne, ha csinálnak tonhalas pizzát Stiggs-nek (nem otthon kell büdösködni a hallal ), akkor nagyon a szívembe zárom a helyet!!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 06. - 20:57
Hohh. Nagyon joool erzem magam. Minden nap ra birom magam venni, hogy felmasszak a HHH-ra. Sot, az elmult napokban mar tiszta ideg voltam hazafele, hogy idoben hazaerjek es mehessek. Eros leszek eccer...
Ki kell használni a jó idõt.
Írta 2005. szeptember 06. - 20:34
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 06. - 20:01
Vivien Fable???..a kedvencem....de félek a meló miatt(miattatok) nem tudok részt venni a megmozdulásokon....épp a hangosítást fogom szállítani innen-oda.....értetek...avagy nektek....pedig...hát.....rohadt benzingõz.....de ha már Critical...ez a sok röpcsileesés....nem furi??...hmm van egy úriember...s több is de beszéljünk csak egyrõl: Eric Von Daniken....aki azt vallja (a sok tudós és miegymás után), hogy lassan a két pólus a földön helyet cserél....s ezt bizonyítja tényleg minden....nem critical mass-ra de inkább critical year-re kellene felkészülni.....sõt kritikus évekre.....
Vavyan Fable, a fiúk nem szokták szeretni. Te fiú vagy, ha jól tudom. Persze lehet, hogy nem. De ha igen, akkor kivételes.
Szerintem azzal nincs is semmi gond, hogy nagy, nehéz dolgokat autóval szállítson az ember. Lehet használni az autót értelmes célokra. Sok bringásnak van jogosítványa, meg autója is. Meg is bolondulnék, ha kocsi nélkül kellene a nagybevásárlást intézni. Volt benne részem, inkább nem csinálnám, ha nem muszáj.
Írta 2005. szeptember 06. - 19:55
Írta 2005. szeptember 06. - 17:40
Phuu, az jó. Mármint, hogy nem bántódtál meg.
Vigyázni is kell, nehogy megbántódjak, mert a haragom az rettenetes.:thunder:
Írta 2005. szeptember 06. - 17:32
Én nem bántódtam meg, csak azért mondtam, mert még nem láttuk egymást.
Dóri már látott.
Phuu, az jó. Mármint, hogy nem bántódtál meg.