Csak viccnek szántam, bocsánat.
Én nem bántódtam meg, csak azért mondtam, mert még nem láttuk egymást.
Dóri már látott.
Csak viccnek szántam, bocsánat.
Igen, de a kecske sokkal esztétikusabb
Meg van neki lába is, ami sokat javít a helyzeten, lásd be. Öcsém szokta mondani, hogy nem eszik meg semmit, aminek kettõnél kevesebb, vagy négynél több lába van.
Még nem láttuk egymást,de én kerek vagyok, mint egy narancs, nem tudom neked mennyit árt egy zsírosdeszka.
hát, a kólától, amit én ittam, elég nehéz dülöngélni...
Én is bringázom , és közben tolom a deszkákat befele:)
Hmm, mondjuk gyíkot??Igen, de a kecske sokkal esztétikusabb
Meg van neki lába is, ami sokat javít a helyzeten, lásd be. Öcsém szokta mondani, hogy nem eszik meg semmit, aminek kettõnél kevesebb, vagy négynél több lába van.
A kecske nem büdös, csak a hal?
Amúgy én sem szeretem a halat. A kardhal még elmegy, mert annak nincs hal íze.
Tin: és ha titokban nyomom be és bekapok egy rágót utána?
Cuki: én annyit eszek amennyit akarok, nem hízok, még talán mozgás nélkül sem.. Valószínû te is ilyen alkat vagy.. De valaki már az illatától is hízik két kilót..
Nna, a végén kiderül, hogy ha kértem volna Bíbicben egy hekket, akkor a Dunában kötöttem volna ki..
Iddogálás-iddogálás.. Nem is dülöngélt senki sem a bicikliken..
Mert a hal egészséges, és nem hízlal.
Hiába bringázom, ha közben zsírosdeszkát nyomok a búrámba.
De akkor meg minek enni halat, ha nem hal ize van. Amugy en sem eszek halat. Kiskoromban anyumek belem toltak a hekket, de miota onnaloan cselekszem ez mar nem megy.
A kardhal még elmegy, mert annak nincs hal íze.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakHú, pedig én mennyire szeretem a halakat. Eddig nem ettem rossz halat, max rosszul elkészítettet.. Nna, majd viszek egy tonhalas szendvicset a CM-re.. (Csak, hogy témánál maradjunk..
)
Iddogálás-iddogálás.. Nem is dülöngélt senki sem a bicikliken..Ami igaz, most extra sok zsírosdeszka fogyott. Egyébként inkább iddogálás van...
Hú, pedig én mennyire szeretem a halakat. Eddig nem ettem rossz halat, max rosszul elkészítettet.. Nna, majd viszek egy tonhalas szendvicset a CM-re.. (Csak, hogy témánál maradjunk..A kecske nem büdös, csak a hal?
Amúgy én sem szeretem a halat. A kardhal még elmegy, mert annak nincs hal íze.
Akkor tényleg jó lesz. Pláne, ha csinálnak tonhalas pizzát Stiggs-nek (nem otthon kell büdösködni a hallal
), akkor nagyon a szívembe zárom a helyet!!
Nem tudom, még nem voltam ott. Csak a plakátkiállításon mesélt róla, és nagyon lelkes volt.
A bíbicben is nyomjátok a hekket, meg a zsíroskenyeret, ahogy hallom.
MEg nincs, de majd elvileg lesz. Es ha lesz, akkor bringatarolo. De nem kikotni, hanem bent, zart helyisegben. Szal jo lesz az.
Ugyan-ugyan, mos nem is volt hekk, csak egy kis sörszivacs zsíroskenyér formájában..Nem tudom, még nem voltam ott. Csak a plakátkiállításon mesélt róla, és nagyon lelkes volt.
A bíbicben is nyomjátok a hekket, meg a zsíroskenyeret, ahogy hallom.