Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. április 21. - 14:30
Írta 2005. április 21. - 14:28
Én azon lepõdtem meg, mikor Pilis közepémn találkoztam egy 4 fõs társasággal, együtt voltak 200 évesek kb, és nagy elánnal mentek fel Dobogókûre, és elég durva helyeken. Mondom, ez igen.
Volt már nekem is, hogy a faszi a dugóban rámnyitotta az ajtót, hogy miõrt megyek a villanmossínen, és a z anyámat, meg minden. Szegény. Mondjuk a Petõfi hídtól a Nyugatiig be volt állva a körút, úgyhogy hagytam, hagy ordítson. Flusztrált volt szegény....
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 21. - 14:27
Irigykednek miközben te simán végigelözöd a sort,és sokkal hamarabb célba érsz mint ö....
Nem hiszem hogy nem jut valami ilyesmi abba a mogyorónyi agyába(agyukba): "Ecccsém gecce, bárcsak én is így tudnák nyomúni ebben a dugóban (de bicajozni derogál,meg különben is az "ÁNYÓC" raj)De nehogymá lenyomjon egy kötsög bicajos,maj jól megszivatom,ráhúzok vagy rányitom az ajtót.....!" stb.
A környezetvédelem viszont sajnos biztos hogy nem fordul meg a fejében....
Írta 2005. április 21. - 14:23
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 21. - 14:17
Igen, sokak fejében nem fér össze a felnõtt ember - kerékpár szentkettõsség.
sajnos ez így igaz... és nem csak ezzel van a baj, sokan még sportnak sem ismerik el (leszámítva az országútisokat, meg az olimpiai teremkerékpárosokat).
mikor megkérdezik: -"Mit sportolsz?"
erre én: -"Bringázom"
válasz: -Aha, az jó.....
arról nem is beszélve, hogy a dh, és freeride szerintük hülye tizenévesek baromkodása....
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Írta 2005. április 21. - 14:13
talán az is benne van, hogy veszélyesnek tartják az kocsik között szalolomozni, hisz sok biciklistõ lsity-suty/bevágok stílust látnak, talán úgy gondolják, hogy ez a hatékony és hogy õk ehhez meg kevesek, inkább mennek autóval. talán.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 21. - 14:03
Mintha a buszon nem ugyanazt a levegõt színá az arc.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 21. - 13:48
De majd holnap....ha esik,ha fúj....
Mondjuk inkább csak fújjon,vagy azt se...legyünk minél többen
Igen, sokak fejében nem fér össze a felnõtt ember - kerékpár szentkettõsség.
Írta 2005. április 21. - 13:44
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. április 21. - 12:51
Írta 2005. április 21. - 12:42
"A budapesti kerékpárosok pénteken viszont ismét felvonulnak, és ez így már nem csak a biciklizésrõl szól. "
"A kerékpár a magyar fejekben a legóval és a homokozólapáttal van egy halmazban"
Írta 2005. április 21. - 12:10
Írta 2005. április 21. - 10:18
Nálunk már hétágra süt a nap
Rob: nem úszod meg
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. április 21. - 09:27
Holnap mi is ott leszünk!
Írta 2005. április 21. - 08:40
remelem holnap nem fog igy esni ez a bena eso. readasul nekem ma nincs is igazan melegem..
Írta 2005. április 21. - 08:02
csomóan nem hordanak bukót, ez nem szép dolog
Írta 2005. április 21. - 02:39
Írta 2005. április 20. - 23:24
a boráros téren találkozós bandához lenne egy kérésem, mi szerint legyetek szivesek megvárni, mert egyedül megyek és a tömegben valszeg nem találnék meg senkit, titeket meg már ismerlek valamennyire.
azabaj, hogy fél négyre ér a vonatom a délibe, onnan kálvintér, lecuccol és utána tudok indúlni. sokat nem kell várni na.
Kikkel randizol a borároson?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. április 20. - 21:11
gyerekek písz,lóvé,kétkerék van ám!!!!!!
fölösleges visszaszólni az autósoknak. ha türelmetlen, akkor elszámolsz 10ig, és elég annyit odaszólni h, elnézést, sietünk, legközelebb maga is jöjjön bringával!
ezzel õ most jól érzi magát, mert igazat adtál neki, de te is kioktattad, csak éppen tapintatosan. legközelebb talán tényleg bringával jön. mindenesetre abba nem tudnak belekötni ami nincs! igaza van Kükünek, legyünk feddhetetlenek! és max lehet meg lehet majd említeni utána, hogy bár MI rendesen viselkedtünk, MÉGIS csúnybácsik voltak egyesek, és ezzel sokkal többet érünk el minthogy "elvarázsolunk" 1-1 tükröt.
ha balesetveszély van, az más!!!! leszorítanak, elõnyt nem adnak meg, ilyesmi... akkor nincs kegyelem! de ez a veszély szerencsére pénteken nem áll fenn.
bocs a hosszú szövegért
ui: én nem kaptam rendezõs levelet pedig kb 2 hete jelentkeztem.
Írta 2005. április 20. - 20:59
azabaj, hogy fél négyre ér a vonatom a délibe, onnan kálvintér, lecuccol és utána tudok indúlni. sokat nem kell várni na.