Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
vendég_SenkiaLfonz_*
Írta 2005. április 21. - 16:29
Írta 2005. április 21. - 16:28
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 21. - 16:06
Én is Luki vagyok....
Most már mindenhol csapadék mentes idõt de viszonylag hideget mondanak, tök jó!
Kürtöt nem hozok, leszünk elegen hangosak.
Luki
REmélem jó idõ lesz. Én is menni akarok! (meg ha barátnõmnek tudunk valami kerót szerezni akkor õ is jön)
Írta 2005. április 21. - 15:18
A motoroshoz sztem hozzá sem mer szólni mert az biztos kemény csákó.
meg majd jön az erdészsrác és elveszi a pumpádat, meg leereszti a kerekedet.
Írta 2005. április 21. - 15:03
Azt nemn tom, arra nem járok sûrûn. Kezd fasza idõ lenni, holnap akkorát ordítunk, hogy eéhallatszik Sopronig, meg Záhonyig is.
ugy legyen
egyebkent nekem sem volt meg gondom taxisokkal, bar az en utvonalaim zomeben kertek alatt vezetnek, nem a nagykoruton.
ugyanakkor evente valahogy sikerul mindig nehany szaz km-t ejszaka is tekernem orszaguton es kifejezetten jo tapasztalataim vannak - foleg a rettegett kamionokkal.
az a helyzet, hogy mikor kamionosokrol, taxisokrol, autosokrol es gyalogosokrol van szo, mi is altalanositunk. pont ugy, ahogy Ok is altalanositanak minket es amit mi sokszor hoborogve elvarunk, hogy de ne tegyek.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. április 21. - 14:57
Írta 2005. április 21. - 14:57
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 21. - 14:53
A jelen állapotokat figyelembe véve sajna annyira el van szállva az emberek agya és olyan impotens a kedves kormány és a "szerv" hogy normális törvényeket képtelen hozni,és azokat meg betartani!!!és betertatni meg pláne nem tudja(tudná)...Elég szomrú.
Egy ilyen akcióért(a Luki által leírt baleset)EURÓPÁBAN!!!! börtön jár a törvény szerint.De ott be is tartják,és le is sitelik a "kedves" motorost.
Az erdei motorozásért meg isszonyat pénzbünti,és azt ki is szabják....
Szerintem meg nem kicsit gáz. Utóbbi idõben akárhányszor járok a bükkben mindig motorosokkal és quadosokkal talizom. Szidjuk egymást aztán továbbállnak. Ja és a kiépített kerõkpárúton is kis hijján elgázoltak most hétvégén. Amikor beszoltam a gyereknek, hogy "nem látod, hogy kint van a tábla, hogy segédmotorkerékpárral behajtani tilos" a válasz annyi volt, hogy "na és" Ugyanezen a kerékpárúton két csapattársamat ütötte el egy motoros (nagy motorral) tavaly. Egyiküknek a térdét mûtötték, másikuknak összecsavarozták a karját.
Írta 2005. április 21. - 14:50
Szerintem meg nem kicsit gáz. Utóbbi idõben akárhányszor járok a bükkben mindig motorosokkal és quadosokkal talizom. Szidjuk egymást aztán továbbállnak. Ja és a kiépített kerõkpárúton is kis hijján elgázoltak most hétvégén. Amikor beszoltam a gyereknek, hogy "nem látod, hogy kint van a tábla, hogy segédmotorkerékpárral behajtani tilos" a válasz annyi volt, hogy "na és" Ugyanezen a kerékpárúton két csapattársamat ütötte el egy motoros (nagy motorral) tavaly. Egyiküknek a térdét mûtötték, másikuknak összecsavarozták a karját.
es az eszaki vasuti? egy jo ideje mar nagymocikkal is ramasznak :|
Írta 2005. április 21. - 14:49
Írta 2005. április 21. - 14:48
Írta 2005. április 21. - 14:47
sztem inkabb a kozepkategoria az, ami igazan "veszelyes"
Írta 2005. április 21. - 14:44
Ennél viszont ne legyen rosszabb idö holnap.
Mert akkor tényleg nagyon sokan leszünk.Jeeeeeeeeeeeee
Írta 2005. április 21. - 14:44
Hát, mondjuk az erdõben motorozás az gáz egy kicsit, szerintem, nem?
Írta 2005. április 21. - 14:41
Írta 2005. április 21. - 14:37
Hát, sajnos szerintem igen kevés olyan iroda van, szerintem multiknál meg sehol, ahol lenne zuhanyzásra lehetõség... vagy egyáltalán kerékpártárolásra.. Meg nem is menõ bicajjal járni, mert akkor biztos nem engedheted meg magadnak, hogy egy autót fenntartsál..
nálunk van zuhanyzó, a pénzüghy egyik szobájában tárolom a bicót, a bizt õr meg külön figyel..
sõt az egyik igazgató a nyomásomra ha nem megy aznap tárgyalni, bicóval jár..
Írta 2005. április 21. - 14:35
Írta 2005. április 21. - 14:33
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 21. - 14:33
persze ha esik, továbbra se megyek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 21. - 14:32
Emberek! Felszakadozott a felhõzet. HURRÁ.