a CM tényleg jó poén meg hatalmas buli volt, de hogy elérte-e a célját?
Sztem ez annak köszönhetõ, hogy kint sok ember teker, még ha akkor éppen gyalog/autóval van is, és tudja mennyire szívás, amikor õ áll (teker) a másik oldalon. Vagy nem szorít le és dudál rád, mert õ is elvárja majd, hogy õt (vagy a fiát/lányát) te se nyomjad le másnap, amikor azok fognak bicajozni...meg úgy egyébként sem hiszi azt egy jó(bb) autóban ülve, hogy õ a király...Számtalanszor voltam Németországabn túrázni, de olyat még eccer sem láttam, hogy autó állt volna a kerékpár sávon, vagy hogy egy gyalogos átlépte volna a felfestett vonalat. Még ha a gyalogos oldalon tömeg is volt. Ott tiszteletben tartják egymást. nem úgy, mint itthon, Magyarországon.
azt akartam mondani, hogy feltûnõen különbözve az "utca emberétõl" nehéz azt sugallni, hogy sok ember problémája a kerékpáros közlekedés (kerékpárosként) egy kétmilliós városban ez a létszám még mindig fing. és ebbõl is sok a sportoló vagy alternatív (talán nem ez a legmegfelelõbb kifejezés, de na éérted)
Fulfface bukó: Aszfalton is lehet iszonyatosan nagyot esni
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Miért, aki sportolni megy a hegyre nem használhatja a kerékpárutat?
szerintem kívülrõl egy nagy csapat idiótának néztünk ki, akik különcködnek és még élvezik is és még sok embert zavarnak is közben vele. és igazuk is van.
mert ugye volt itt
-mindenféle alternatív figura: nemnormálisak, társadalomba beilleszkedni képtelenek és nem is akarnak;
-feltûnõen sportolók: legyen az dh, cc, országúti, a lényeg, hogy az adott szakághoz illõ mégiscsak sportruházatban, akár fullface bukóban aszfalton.
nekem speciel az alternatívokkal sincs baj, de gondoltatok arra, hogy fog ez a felvonulás "lejönni" a kívülállókban? mert ugye mit is láttak? leginkább olyan arcokat akik a hétköznapokon is a "problémát" okozzák (bevág, cikázik, ugrál, kiszámíthatalan, egykerekezik a forgalomban, stb) legalább is ezek a feltûnõek már csak a szines "sportruházat" miatt is. persze, hogy az a praktikus, de ha azt akarod sugallni, hogy sokan közlekednek biciklivel, akkor legalább a felvonulásra ne úgy öltözz, hogy azt sugalld, sokan sportolnak. talán célravezetõbb az az üzenet, hogy tessék én is olyan ember vagyok mint te, úgy nézek ki (nem pedig úgy mint aki versenyrõl esett be) mint te.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_