Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. április 25. - 16:02
Ha már valaki eljött, szerintem tök mindegy, hogy miben tette. Ahogy itt valaki leírta, én teljes harci cc díszben mentem, mert így szoktam bringázni. És senki kedvéért nem fogok még a bringán is unalmas, szürke cuccokban lenni mint az emberek többsége az utcán. Ráadásul spd-m csak egy van, ami elég sportos, és a nyereg meg töri a seggem ha farmerban vagyok, szerintem az volt oda nem való, aki nem vett fel sisakot, mert az ugye bringázáshoz elvileg nélkülözhetetlen.
Írta 2005. április 25. - 15:56
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 25. - 15:50
Aha, persze a zsernyakoknak, akik a Karinthyn rendeszer parkolasznak a jobb oldali bicajsavon
olyankor oda kell gurulni es leragasztani a "szolgalunk es vedunk" matricat egy "megigerem, hogy soha tobbe..." matricaval
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. április 25. - 15:30
de most, az a barom, amelyik csakazertis athuppan azokon a gombakon az Andrassyn, az mar eleve az anyazos, kib@szos, kobunko kategoria. az eleve egy rosszindulatu mutatvany. pusztuljon.
mellesleg tenyleg nem nekunk kellene az ilyesmit megtorolni, hanem a kozrendeszeknek, vagy a zsaruknak.
csakhat ugye.
Aha, persze a zsernyakoknak, akik a Karinthyn rendeszer parkolasznak a jobb oldali bicajsavon :clap:
De multkor unnepnap volt: azon a szokoszon vmilyen fekete ruhas osztag buntetest osztogatott :angevil: nagyon orultem
Írta 2005. április 25. - 14:18
Nekem egy wellgo pedálom van, szvsz elég jó ár/érték arányú,strapabíró darab. A súm meg diadora, azzal is meg vagyok elégedve.Paul Vitti: Már erõsen gondolkozok én is, hogy be kée szereznem egy spdt, de nem nagyon tudom, hogy milyet érdemes. Van vmi jó tipped? Cipõtéren se vagyok túlságosan képben...
...
1ébként pedig itt kérdezd meg...
Kutyanyul: én meg tök nyugodtan közlekedtem a szembesávba, azt gondoltam nekem MINDENT lehet :beer:
Írta 2005. április 25. - 14:16
Írta 2005. április 25. - 14:14
Ezekszerint nem csak én botlottam lépten-nyomon furkókba. A szembesávból szinte lehetetlen volt visszazavarni az okostibiket, de egy idõ után rájöttem a +oldásra: beelõztem, elõtte 10m-el satufék, beálltam kereszbe elé Primkó módszer a primkók ellen...Emberek, tök mindegy, hogy valaki hogy jött el, ha eljött, nem ez a gond. Az a gond, hogy voltak egy páran, akik úgy gondolták, hogy õk akkor akirály csávók, hogy az hihhhetetlen, és nehogy már a rendezõ mondja meg nekik, hogy mi legyen. Kábé 5 ször szóltam oúti gyerekeknek, egymás után, azt se mondták, hogy kapd be, mintha nem mondtam volna semmit. A szokásos dolog volt ez is, nem arra mnet ki a játék, hogy együtt mit tudunk, hanem arra, hogy ki mekkora király, ki bírja a legjobban lesz*rni a szabályokat, mert ez ollan nagyon-nagyon vagány dolog. Hát nem az, és elnnézést kérek mindenkitõl, akire nem vonatkozik, aki viszont nem tud viselkedni, az inkább maradjon otthon, ne égessen le senkit, és semmit a bunkóságával.
Na.
Írta 2005. április 25. - 14:01
Írta 2005. április 25. - 13:59
Biciklis szempontból nem egy színházjegyrõl vagy egy lekésett üzleti vacsoráról szól a dolog, nem is a nem létezõ bicikliutakról.
Hanem A saját és hosszabbtávon az unokáink életérõl.
remélem nem voltam túl patetikus
Írta 2005. április 25. - 13:57
Szerencsére lassan azért utána számolt, hogy nem õ van többen, de akkor sem javít az ember közérzetén az ilyesmi.
Írta 2005. április 25. - 13:47
-miert itt szaguldozol suhanc?
-mert ez bringaut...
-de ez jarda!
30 perccel kesobb
-kovacs neni, tessek nyugodtan maradni, kulonben nem tudjuk kiszedegetni a kulloket a szemebol...
neveles kerdese minden.
Írta 2005. április 25. - 13:46
Persze történhetnek balesetek de ha havonta egyszer elmegyek 2 km-re fagyizni csak nem..ha meg igen az kemény szívás.
akkor folytatom:
pár hónappal azután, hogy összevarrtak, Szegeden az albérletembõl elbringáztam a 1,5km-re levõ boltba. Egy útkeresztezõdésnél csaptak el, az autós nem vette észre a két STOP táblát meg a felfestést.
Nem volt rajtam bukó, mert még nem tanultam az elõzõbõl, pedig még látszottak a sebek.
Rohamkocsival vittek el, nyakmerevítõvel.
Írta 2005. április 25. - 13:43
Írta 2005. április 25. - 13:40
Írta 2005. április 25. - 13:30
en a magam reszerol gyakran veszek reszt ilyen tomegrendezvenyen, mikor a zsaruk lezarjak az utakat es az autosok kenytelenek megvarni, amig elvonulunk elottuk.
videki meccseken rendszeres, hogy a rendorok elzarjak az utat, amin elkisernek minket a stadionig, de itt Bp-n, az Ujpest-Fradi meccseken is lezarjak a _komplett_ (ertsd nem csak az egyik iranyt) Vaci utat, mert mashogy nem tudjak a Ferencvaros hiveit eljuttatni a Megyeri uti stadionig.
bo feloras forgalomkorlatozast jelent, mig danaszva elsetalunk a celig. es erthetetlen modon egyszer sem fordult meg elo, hogy egy autos eroszakkal at akart volna hajtani koztunk. olyan meg vegkepp nem, hogy kiszallt volna a kocsijabol magyarazni. tok csondben megvarjak a buli veget es tovabbmennek
pedig ott csak ketezren szoktunk lenni maximum.
itt vadkeleten, ugy tunik az utoero jobban szamit, mint barmi mas.
Írta 2005. április 25. - 13:28
Írta 2005. április 25. - 13:23
Tipikus... Ez nem is a hozzászólás miatt szar, hanem mert a médiába le van adva! Én az újságírót verném nyakon!http://www.reggel.hu...cikk&cikk=12301
Ezt olvastátok?
Van pár csúsztatás..de érdekes módon az egyetlen ilyen hangvételû cikk.
Kutyinyuszi! Akkor nem lesz vasárnap? Pont nem dolgozom!
Írta 2005. április 25. - 13:20
A bringautak meg......nincsenek táblák, hogy merre megy, a szakaszok között 100-300 méteres helyk vannak, ahol nijncs egyáltalán, és csak az tudja, hogy merre menjen, aki mindig arra jár. Olyan ez is, mint egy kakiszobor, amit lefújsz arannyal, jól néz ki, de attól sz*rból van.
Írta 2005. április 25. - 13:19
Csónaki kisasszony hozzászólása aranyos.Miért nem megy pl. ö vidékre?
Vagy mi lenne ha holnaptól nem lenne benzin.....ehhh ezek tök hülyék.
Vagy nem is ezt mondta nem is ö....
http://www.reggel.hu...cikk&cikk=12301
Ezt olvastátok?
Van pár csúsztatás..de érdekes módon az egyetlen ilyen hangvételû cikk.
Írta 2005. április 25. - 13:16
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.