Ja-ja, szavazzon mindenki! Tartsuk azt a nagy elõnyt..
Én szavaztam.
Áá, csak akkor, ha a nagy sebességre való kapcsolással együtt egy szélvédõ fal is rendelkezésre áll..persze + kerékrögzítõs mozgójárda nem kéne ?....
persze + kerékrögzítõs mozgójárda nem kéne ?....De akkor már legyen oldalfala is, hogy ne fújjon be a szél! És akkor a gyalogosok sem kavarnak rajta, vagy ha mégis bekerülnek valahogy, akkor szép puhan fog siklani néhol a bicikli..
De akkor már legyen oldalfala is, hogy ne fújjon be a szél! És akkor a gyalogosok sem kavarnak rajta, vagy ha mégis bekerülnek valahogy, akkor szép puhan fog siklani néhol a bicikli..TETÕT FÖLÉ!!!
Bocs ezt nem bírtam kihagyni.
TETÕT FÖLÉ!!!Erre most a kivitelezõ azt mondta, hogy sokkal jobban csúszik vizesen, mint bármi más!! :scared: Akkor mi a francnak csinálták ilyenbõl??
Én csak keresztbe felállat autót láttam, volt ott valami kapu bejáró vagy mi.. A kukaparkoló dolgon viszonylag könnyen lehet változtatni. Fel kell rúgni az út irányába..
Már napok óta írni akartam, hogy autóból láttam, hogy süllyesztett és nem zakatolós..
Erre most a kivitelezõ azt mondta, hogy sokkal jobban csúszik vizesen, mint bármi más!! :scared: Akkor mi a francnak csinálták ilyenbõl?? Külföldön is láttam ilyen útat, de az attól még nem csúszott! Szép is lenne Angliában!!
Már napok óta írni akartam, hogy autóból láttam, hogy süllyesztett és nem zakatolós..Átadták a Bajcsy-n a bicikliutat:
http://hvg.hu/itthon...kliut.aspx?s=hk
Minden reggel itt megyek el, nagyon nagyon szép lett. (csak természetes, hogy a kukákat ide pakolták a bringaútra és attól függetlenül, hogy korlát van a szélén, egy két embernek nem elég feltûnõ, hogy nem gyalog!)Átadták a Bajcsy-n a bicikliutat:
http://hvg.hu/itthon...kliut.aspx?s=hk
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
na látod ezért sokkal kevésbé vesélyes pillanatnyilag mint a kerékpározás....Na ez az! Hányan siklórepcsiznek és hányan bringáznak?? Azért az sem mindegy hány emberrel csinálunk bármilyen statisztikát! És szegény " Pista bá' " ha sárkányrepülõvel jött vna haza a kocsmából???
Amúgy milyen igazságtalanság! Nekik nem kell harcolniuk (repülõk) hogy építsenek utakat a biztosnágukért, az utasszállítók nem köztük cikáznak (és nem is dudálják le õket) meg semmi... Azért a repülés egy elég szigorúan szabályozott és kevesek által mûvelt sport, közlekedési mód stb...
ha a statisztikai adatokat nézed, (abszolút számokat, nem viszonyitva) meg a közlekedõtársak hozzáállását akkor sajnos teljesen igaza van..Ma este volt egy tv-s vetélkedõben h egy okos játékos azt mondta, h a vitorlázórepcsizés egyáltalán nem olyan veszélyes mint pl. az outi-zás. Ennyi ésszel szabadlábon!! Végülis igaza van, fent még nem maradt senki!