Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. december 07. - 00:36
-az hogy építenek 1 hidat ami segítségével csökkenthetõ 1 város légszennyezetsége + a dugók nélkül kevesebb káros anyag jutna a levegõbe + sok ezer ember egézsége meg lenne védve (autósoké is mert ki lett mutatva hogy az aki dugóban ül az autójában több károsanyagot szív be mint az aki gyalogol vagy bicajjal közlekedik) + a gyorsabb forgalom miatt kevesebb károsanyag jutna a levegõbe vagy,
-az hogy megkímélünk 20 fát a kivágástól + nem épül 4 sáv 1 kietlen területre + maradnának a dugók és még hatalmasabb mennyiségü káros anyag jutna a levegõbe + több százezer ember élne rövidebb életet ami még gyorsabbá tenné a népességcsökkenést.
Ha választani kéne én az elsõt választanám. És ti?
Írta 2005. december 06. - 23:23
Ez engem meglep, de csak örülök, ha így lesz..elvileg lesz....sõt gyalog+bringásoknak még szigeti lejáró is van a tervben...
1ébként most nem a magukat zöldeknek nevezõ anarhisták a fõ kerékkõtök hanem a köcsög pomázi kalászi meg szigetmonostori polgármesterek zsarolják állambácsit és basznak ki a többi néhány tizezer érintett állampolgárral.....
A zöldek által indított pernek tényleg vége, de jelezték, hogy indítanak egy másikat.. Inkább nem mondok semmit.. Ez nem környezetvédelem, hanem hatalmaskodás.. Érdekelne, mi lenne, ha valaki beperelné õket a belvárosból, szándékos egészségkárosítás címszó alatt..
Írta 2005. december 06. - 21:45
Írta 2005. december 06. - 21:39
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 06. - 20:15
Na ez igazán jó lenne, amúgy azért érdeklõdtem, mert a napokban hallottam (asszem az Info Rádióban), hogy minden akadály (zöldek, önkormányzatok, stb.) elhárult és kezdõdik az építés. Ha ez valóban így van, akkor most lenne az utolsó pillanat amikor még lehetne lépni azért, hogy legyen rajta bringaút. De ha tervbe van véve akkor :bananadanelvileg lesz....sõt gyalog+bringásoknak még szigeti lejáró is van a tervben...
1ébként most nem a magukat zöldeknek nevezõ anarhisták a fõ kerékkõtök hanem a köcsög pomázi kalászi meg szigetmonostori polgármesterek zsarolják állambácsit és basznak ki a többi néhány tizezer érintett állampolgárral.....
Írta 2005. december 06. - 17:25
elvileg lesz....sõt gyalog+bringásoknak még szigeti lejáró is van a tervben...Megkérdezem itt is hátha...
A most épülõ M0 északi hídon lesz bringaút?
Mert, ha már elkészül és a lehetõség sem lesz meg rajta akkor marad tovább a kompozás vagy a bumlizás be Bp-re.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 06. - 16:12
A többi helyen sincs, szerintem itt sem lesz.. De egyébként kár keseregni rajta, ha a zöldek sokáig csinálják még, akkor úgysem lesz belõle semmi...Megkérdezem itt is hátha...
Mert, ha már elkészül és a lehetõség sem lesz meg rajta akkor marad tovább a kompozás vagy a bumlizás be Bp-re.
Írta 2005. december 06. - 16:06
- Boros-Bochkor és a biciklista-holokauszt - 1714
- Gyurcsány és a robbantgató focisták - 952
- Havas Henrik tahóföldön - 881
- A Jobbik és a buzizás - 807
várható volt az eredmény
Írta 2005. december 06. - 15:59
Írta 2005. december 04. - 20:03
Azért ez az eredmény megnyugtatóAz év tahója
- Boros-Bochkor és a biciklista-holokauszt - 1714
- Gyurcsány és a robbantgató focisták - 952
- Havas Henrik tahóföldön - 881
- A Jobbik és a buzizás - 807
Írta 2005. december 03. - 22:14
Bocs, nem figyeltem eléggé! De azért megnyugodtam.
Én szavaztam a Stahlra is. Megérdemli.
Írta 2005. december 03. - 22:09
Írta 2005. december 02. - 21:55
Írta 2005. december 02. - 21:40
Húzzunk bele, Stahl elhúzott vagy 200 ponttal!http://index.hu/kara...y/2005/szavazas
Az oldal alján lévõ szavazést ajánlom a figyelmetekbe!! Szavazzatok!!!! Nem politikai felhívás, ha megnézitek értitek majd mire gondolok!
Írta 2005. december 02. - 20:26
http://real1.radio.hu/petofi.htm
talán itt
S
Ezt nekem nem nyitja meg. Feltelepíteni meg nem szeretném, ami a lejátszáshoz kell, mert örültem, hogy megszabadultunk tõle.
Írta 2005. december 02. - 20:02
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. december 02. - 19:58
Miért? Ilyen hülye szine van alapban, nem tehetek róla :-) De nekem is brutál sötétnek tünt :-) Mondjuk most már nagyobb mint kb 3 hete amikor utoljára találkoztunk :-)
Stiggs
Azért, mert nagyon sötétnek tûnt.
Jó ez nektek férfiaknak. Minek maszk meg ilyen hülyeségek télen? Jól megnövesztitek a szakállat, és kész.
Én nem találom a Petõfin a letöltéseket.
Írta 2005. december 02. - 19:53
Stiggs
Írta 2005. december 02. - 19:51
,Zsir én is nyomtam rá egyet. Akit érdekel töltse le a mai petõfi rádió 17:00 tól részét (csúcsforgalom) Én is voltam benne. A végén kicsit ingerült lettem, de sebaj. hallgázzátok meg. Meg a tegnapi Tények is nézhetõ, de csakis miattam :-)
Stiggs
Tényleg, akartam kérdezni, hogy befestetted a szakállad, vagymi?
Írta 2005. december 02. - 19:49
Stiggs