Ja.. Másik. Hát az idõ eléggé pocsék MOST, de senki nem mondta tutira, hogy pénteken is azlesz. Namost ha esik, ha fúj, ha havazik, én ottleszek! Sõt, mi már egy nagyobb csapattal megyünk oda. Legyen bármi is....
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
tudjuk:-Dmert vidékiek vagyunk...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
aki benyomott egy autóüveget? arról én is hallottam
ne várd, hogy 120 km-t vonatozzak azért, hogy sz*rrá ázzak egy olyan felvonuláson, aminek a célja, hogy a pesti bringásokra jobban figyeljenek.
edit: csak oda 120, vissza megint 120, és majdnem 3 óra....
Ha baromi sokan vagyunk, akkor elkerülhetetlen, hogy legyen egy*-két idióta. Azokat meg le kell áll1tani, és nem lesz gond. Tavaly is aszem 1 sráccal volt gond, de lehet, hogy nem jól emléxek...