Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7437 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A forditott huzast szerintem csak meg kell szokni. En legalabbis szeretem, pedig az elejen nagyon utaltam. A fek temaban valoszinuleg igazad van de itt a suly volt az elsodleges szempont es ha a profiknak megfelel, akkor olyan szar megsem lehet. De mondom, nem vitatkozni akarok. Szerintem jo cuccokat csinal a shimano es igazabol izles kerdese, hogy sram vagy a japok. Bar hajtomuben az LX-tol felfele szamomra nem kerdes, hogy melyik a jo, a szep, az eros es a tartos. :) Fel karomat egy gyonyoru XTR hajtomuert...

az árán kívül a fordított húzás is lehet gyenge pont, bár lehet, hogy idén lersz alternatíva... meg ugye a dct sem szerette mindinki, hát most kaptak is rapidfire-t... no meg a fékekrõl sem csak jót hallottam ;)

nekem abszolút nem tetszik ellenben a sramokkal (ezért is vettem sramot, no meg mert normális áron lehet hozzájutni, halandó emberként, BOLTBAN), szóval tartom, hogy hasonlóság nincs sok. max annyi, mind a kettõ ugyan azt csinálja...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Tanácstalan vagyok... Elsõ váltónak az XT és az XGEN jön nálam szóba. A kérdés, hogy megéri-e az a +2500 HUF? Annyival jobb lenne a váltásteljesítmény? És a sártûrés? HELP?!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
az árán kívül a fordított húzás is lehet gyenge pont, bár lehet, hogy idén lersz alternatíva... meg ugye a dct sem szerette mindinki, hát most kaptak is rapidfire-t... no meg a fékekrõl sem csak jót hallottam ;)

nekem abszolút nem tetszik ellenben a sramokkal (ezért is vettem sramot, no meg mert normális áron lehet hozzájutni, halandó emberként, BOLTBAN), szóval tartom, hogy hasonlóság nincs sok. max annyi, mind a kettõ ugyan azt csinálja...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Minek hozzanyulni ahhoz, ami amugy tokeletes? Nem kivanok belemenni a flame-be, de az XTR szeria egyetlen ismert hibaja az ara. Azt amugy senki nem kerdojelezi meg, hogy nem csak pozicionalva van a felso kategoriaba, hanem oda is valo. Egyebkent szerintem a belbecs a lenyeg. Meglatjuk.

Micsoda forradalmi újítás a shimanonál már az XTR felirat fölött már egy X betût is próbáltak "odadizájnolni":)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

miért, abban biztos vagy hogy technikailag semit sem csináltak?;)

Én csak a dizánjról beszéltem....:mad:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

tényleg ,ha a technikai újításról is vannak werk infók akkor kivele :)

arról nincs, de ehhez képest itt mindenki meg tudja szakérteni és itélni hogy mi jobb vagy rosszabb, és menniyvel:) biztos külföldi fórumokon olvasták:p

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
tényleg ,ha a technikai újításról is vannak werk infók akkor kivele :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Micsoda forradalmi újítás a shimanonál már az XTR felirat fölött már egy X betût is próbáltak "odadizájnolni":)

miért, abban biztos vagy hogy technikailag semit sem csináltak?;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

még több 2007 XTR - agyak + kerekek
http://212.227.38.13...order=0&thold=0

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nekem is egy mostani fog remélem befigyelni, az átépülõ cc gépbe:) csak idõ kérdése. legjobb:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
a hajtómûre leszek kiváncsi, nálam csak az játszik a szettbõl ....bár nekem tetszik a mostani is.....qrva jól menne a dawg színéhez...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csakhogy ebbe egymást hajszolják bele, nem az igények:) na sebaj.
kiváncsi leszek milyenek lesznek élõben

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
hát igen a divatot meg követni kell :)
(akinek van rá elég pénze)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
perzse, de az csak egy nagyjábóli fotó lesz. nemsoká énis meglátom mondjuk milyen, kiváncsi vagyok. sajnos most divat ez a kocka forma, minden márkánál.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

egyszerü. alá van iratva mindnekivel hogy nem szabad fotózni. és mivel külföld nem magyarország, így ezt be is tartják. a fõ alkatrészeknél legalábbis.

oké, de a verseny közben nem lesz fotós? érted mire akarok kilyukadni. biztos van olyan, akinek 10000m objektivje van, és csak ezekre fog vadászni :) olyasmi ez mint a paparazzik és a sztárok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

országutikat is nézegethetsz, amik 3 lánctányéros hajtókarhoz vannak, azok országutiban már hosszu kanalasak, de montiban még csak közepes. és azok szerintem picit erõsebb rugóval is vannak.

xtr: nekem sem tetszik. kivétel a rapidfire kar. a többi randa. és ugyan volt idõm megszokni az idei xtr hajtókart, de a felületkezelésén kivül máig semmi más nem jön be, és randának tartom azt is.
izlések és pofonok.
kiváncsi vagyok hogy tartja a shimano titokban következõ hónapig meg juniusig titokban a cuccokat, hiszen jön a sea otter, és a profik már tesztelésre használják.
le lesz ragasztgatva, mint az autóknál? vagy mégis az idei hajtókarral mennek majd?

egyszerü. alá van iratva mindnekivel hogy nem szabad fotózni. és mivel külföld nem magyarország, így ezt be is tartják. a fõ alkatrészeknél legalábbis.

nekem nem tünik rondábbnak az xtr mint a sram. ki hogy szereti.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
köszönet!

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
még több 2007 XTR - agyak + kerekek
http://212.227.38.13...order=0&thold=0

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
105 shimamo, sora..
kb ezek, mondjuk még mindig az X.9-et preferálnám, az már sok embernél bizonyított, meg -bár ebben nem vagyok biztos- az országútis tanál nem olyan ellenálló a sárral szemben.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
errõl az "országutis"változatról én is hallottam,ha valakinek van konkrét tipje(márka,ár) azt megköszönöm.
ja hátúl 8-as köszi