A helyzet az, hogy mivel hátul SRAM van elõre is azt veszek, KIVÉVE ha azt mondjátok, hogy az XT-vel ilyen és ilyen szempontok alapján sokkal jobban járok. Pár száz forint a difi.
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
mostmivan?
én erõsen sram párti vagyok, de az elveim azt mondják hogyha van egy adott márkájú szett, akkor annak minden tagja olyan márkából legyen az összhang miatt. (ezt már egyszer mondtam a kormányos topicban)
mostmivan?jajj, ne már..
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
lánchossz elméletileg jó, kis csavart tekertem hátul de érdemileg nem javított a helyzeten
több állítási lehetõség akkor nincs (a két végállás csavaron kívül)?
Úgy emlékszem a legolcsóbb SIS váltóban is hasonló rugó van. Egy próbát megér, ilyen gyakran akad a hulladékok között.van egy régi deore h.váltóm.Szegénynek a rugója elfáradt.Gyanitom,nem lehet külön rugót kapni...Nem nagy érték,de útálok bármit is kidobni,amíg van esély a javításra. Lehet vele kezdeni valamit? (a kihajításon kívül :-) )
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
XT a legjobb, a felsõbilincses valóban tartósabb, fel lehet rakni kulacstartót maximum alátét kell hozzá. 2 oldalt kellett volna csak visszaolvasni.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.