a top swing azt jelenti, hogy a forgáspontok a bilincshez képest "top" azaz felül helyezkednek el, tehát a váltó "alulbilincses"
értelem szerûen a downswing meg forditva

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha a vázad kompatibilis a topswinges váltóval, akkor a hajtókar igen.Sziasztok!
A segitsegetekre es a tapasztalatokra volna szuksegem!!!!
Szeretnek beszerezni egy XT FD-M770-es valtot...
A bringamon levo hajtokar 22-32-42 fogosztassal van ellatva!
A kerdesem a kovetkezo:
A valto kompatibilis ezzel a fogosztassal???
a 772-es az shadow - azaz hagyományos mûködésû. a 760-as forditott mûködésû (dualcontrolhoz az való). ha lecseréled, akkor forditva kell majd nyomkodni a dualcontrolt.Meg egy kerdesem lenne...
Jelenleg a jarganyomon XT RD-M 760-as valto van,ami tokeletesen mukodik.
Kivancsi vagyok,hogy mi a kulombseg a 760-as es a 772-es kozott?
Megeri lecserelnem? kb 3-4000 Ft-al lenne dragabb a 772-es
Koszonom,Kellemes unnepeket!
Tegli
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nekem eddig dual controlos fekvaltokarom nem volt meg,de biztos vagyok benne,hogy tecnikailag igenyesen meg van csinalva....
Amitol tartok:
muanyag haz!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem ez hatalmas hiba!
Raadasul meg draga is......
Jelenleg 3x8 s. fekete LX fekvaltokarom van ami fem boritassal van ellatva!
Hibatlan darab!
Otletes kialakitas,konnyu szereles,beallitas,strapabiro,nem kopik a festes sem!
Viszont ha megveszem az xt m770;es elso valtot,akkor at kell epiteni a gepet 3x9 sebessegre( vagy nem kell?Ahatso valtom mar igy is 9s. csak le van"korlatozva" 8-ra)
es szeretnek hozza egy minimum lx fekvaltokart,de az XT nek orulnek a legjobban.
Nem tud valaki 3x9 s.-es LX vagy XT valtokart vagy fekvaltokart? Szamlapos elony,de nem kotelezo!
Koszonom!
Ugyan az, ne cseréld le.
Amúgy, terhelés alatt még az XTR sem szeret váltani. Azt soha ne erõltesd semmilyen rendszeren. Kicsit leveszed a nyomatékot a pedálról és gyorsan váltasz - még xtr-rel is.
tok folosleges altust aliviora cserelni. semmifele kulonbseget nem fogsz eszrevenni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
többféle 28.6 adapter létezik, de oda gyakorlatilag bármi megteszi, a pántoló szalagtól a kólásdobozból kivágott csikig - igényességtõl függõen.
SM-AD17S van többszáz készleten, ilyen: (34.9->28,6 adapter)