Sziasztok!
Érdeklõdöm, hogy a Sram X7 3x9s elsõ váltó valamint a Sram X5 9s hátsó váltó Shimano kompatibilis lehet, illetve 8s. rendszerhez használható lenne?
igen
nem
Sziasztok!
Érdeklõdöm, hogy a Sram X7 3x9s elsõ váltó valamint a Sram X5 9s hátsó váltó Shimano kompatibilis lehet, illetve 8s. rendszerhez használható lenne?
Szia Marci!Persze hogy érdemes ! Nem pazarlunk, használjuk a cuccot, amíg lehet. Milyen hozzáállás ez, hogy nem javítunk, újat veszünk ? Ez a fogyasztói társadalom behatása lehet.
Na, nem kell azért ilyen komolyan venni de ha menthetõ, akkor miért ne ?
OFF: A hajtáslánc/fogsor/lánctányérok gondod hogy áll ? Megoldódott ?
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
Bringaszervizben van papucs-visszaegyenesítõ szerszám. Egy hosszú rúd, végén egy csavarral, ami a papucsba megy be. Ezt forgatják a kerék körül, amerre ferde, a hosszú rúddal vissza lehet egyengetni....az a baj, h nemcsak elhajlott, hanem el is csavarodott. Meg tulajdonképpen nem lehet olyan Q...va drága. Egyébként hiába tudnám a helyére tenni a papucsot, a váltóm is gatya. Az is csavarodott, elhajlott ráadásul a felsõ görgõ ketté tört. Azt meg nem igazán látom, h miként kellene állnia helyesen a váltónak :-(
Ridley Noah Fast
Miért nem próbálod meg visszahajlítani ? Az nem lenne egyszerûbb elsõ lépésnek ?VÁLTÓPAPUCS!!
Sziasztok, ma sikerült egy Q..va nagyot perecelnem az Alföldön. Akkorát, h a Sram Rival hátsó váltóm kuka lett, de a legnagyobb fájdalmam az, h a Merida 905-ös váz váltópapucsa is rettenetesen elgörbült. Vajon hol lehet egy újat vásárolni. Gúgli a barátom, de nem segít. :-)
THX!!!
Jani!!!A merida forgalmazása az egyik legjobb itthon, simán szereznek neked pár napon belül váltófület.
Ridley Noah Fast
A sebesség mindent megold.
Ridley Noah Fast
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Köszi, én már a külföldi megrendelésen törtem az agyam, a sokktól nem tudtam reálisan gondolkodni. :-)pl. hívd fel a speed-way boltot, de szerintem bármelyik normális boltban megrendelik neked a BikeFun-tól
Ridley Noah Fast
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Ridley Noah Fast