Ez oké, de magyarországon hányan használnak két lánctányért (az országútisokon kívül)?
pl én:D 22-36 truva. huss. rockguard.
Ez oké, de magyarországon hányan használnak két lánctányért (az országútisokon kívül)?
Sztem, ha csak 2 tányért használsz akkor semmi akadája, de ha hármat az már necces. Persze ha a háromtányéros verziót akarod, akkor meg nem látom értelmét, mert még súlyab sem könnyebb mint egy XT/XTR!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én meg úgy vagyok vele, hogy pörgetéshez se tüdõm, se szívem, se könnyen forgó csülkeim, se 1ensúlyérzékem hogy kb 4-el nyeregbe maradjak egy köves gyökeres terminátoron..... úgyhogy ahol kistányér ott már úgyis inkább tolás....Én is, csak egy két emelkedõ (és még nem is hegy) fejbevágott és felébredtem
pl, én erõsen gondolkodom rajta...
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
pl, én erõsen gondolkodom rajta...Ez oké, de magyarországon hányan használnak két lánctányért (az országútisokon kívül)?
Lao-Ce
Lao-Ce
mi a véleményetek arról, hogy Dura-Ace elsõ váltót tegyek fel montira. 34,9 mm es bilincsátmérõvel gondoltam, meg a régebbi 7700-as szériájút', mert az még 9 sebességes. lenne valami probléma vele? tapasztalatokat léccciii! kösz
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Lao-Ce
Egy alivio váltókar (8as) rendesen tud mûködtetni egy sora hátsóváltót egy sora soron?
Vhol olvastam/hallottam/láttam, hogy igen, csak nem vagyok mán biztos benne.