Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Please log in to reply
7430 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
jah, nem túl szép

xcr: a régi xtr nekem elsõre tetszett, sõt, csak sugárzott belõle az exkluzivitás

de ez?! nem lehet mindent elintézni azzal, hogy ez nem ronda csak szokatlan...

persze biztos marha jó lesz ez is, csak kit érdekel, ha van sram ;) :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

hol hasonlít ez a sramokra?

ez a csúnya X forma, meg a húsdarálókat idézõ felület...hát van akinek biztos bejön, de ezerszer inkább a régi

ez sehol szerintem sem, ez leginkább a hányásra hasonlít:böe:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Srácok, így elsõ ránézésre különleges formája van a cuccnak, de az XTR errõl is híres, hisz mindíg is formabontó volt. Szokni kell kicsit, és meglátjátok nem is olyan csúf. A mostani szettre is anno(2002 közepe) elsõ ránézésre azt mondtam hogy: Fúúú, de ronda!!!, aztán mégis itt figyel a gépemen, majdnem a teljes szett. És akkor a hajtómû tûnt a legrondábbnak, most meg ez a legszebb része az XTR szettnek szerintem. Szokni kell na!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

hát tényleg egy kicsit retrós az irányzat, fõleg a hátsó váltó nem igen jön be nekem, persze ez teljesen szubjetktív.
ígérték ,hogy az XT, s LX is megújul!

igen , már láttam egy-két képet , de az istennek se jut eszembe hogy hol ... talán Zerge honlapján ...de ha megtalálom belinkelelem . amúgy az is ilyen retros irányvonal ...

XTR 2007: hát annyira nem tetszik , de van még idõm, hogy megszeressem . mire megszeretem, addigra az ára is kiderül , és megint nem fogom szeretni :) . A fogakoszorú szerintem csillagok háborúja fílingûre sikeredett :D ... nekem egybõl az jutott az eszembe

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hol hasonlít ez a sramokra?

ez a csúnya X forma, meg a húsdarálókat idézõ felület...hát van akinek biztos bejön, de ezerszer inkább a régi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ó átveszik ezt a randa sramos ipari dizájnt?:(
én a hajtókarra lennék kiváncsi, remélem hamarosan élõben is találkozok vele.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hát tényleg egy kicsit retrós az irányzat, fõleg a hátsó váltó nem igen jön be nekem, persze ez teljesen szubjetktív.
ígérték ,hogy az XT, s LX is megújul!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
bemuthatom a 2007 XTR-t
http://www.leichtbau...03/30/xtr-2007/

Üdv

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de ez láncra való ám, más alkatrészt ne közösíts vele.(mint ahogy a kromofág sem tisztítószer)

de nem is ide való eza pár post:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Értem.
Szóval ne hagyjam a szobámban estére nyitott fedéllel....:)
Hétvégén meglátom mit tud.....jobb-e mint a Dosia-melegvíz.....
Köszike

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
egy oldószer, mely leold minden olajos, és egyéb eredetü mocskot.
csak mérgezõ kicsit, szóval óvatosan kell vele huligánkodni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Az a "brigéciol" olyasmi mint a kromofág és társai?
Láttam egyszer benzinkútnál, azt mondta a srác, hogy láncra meg "kiskutyafa..ára" is jó.
Ez tényleg igaz, vagy csak reklámszlogen?
Én eddig a láncot meg ezeket kromofággal pucoltam és nem volt rossz.
Pár a Dosia+forróvíz sem volt éppen rossz....
Szóval mire jó ez a bigyó?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Érdekes, de akkor sajnos te vagy a szabályt erõsítõ kivétel!:(
Nekem volt olyan is, hogy az X.0-ba fûcsomó, gallyak és sár ragadt, de tökéletesen váltott:)
Másfajta görgõ nem jó bele?Acor?

én is most hogy leszedtem a coilerrõl, és kiáztattam brigéciolban találtam benne kis beszorult "fogpiszkálót" f@sz tudja mióta volt benne......amig nem jön x0 addig az új bringán szolgál, aztán átkerül asszony bringájára, szal még soká használatba lesz terv szerint....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Érdekes, de akkor sajnos te vagy a szabályt erõsítõ kivétel!:(
Nekem volt olyan is, hogy az X.0-ba fûcsomó, gallyak és sár ragadt, de tökéletesen váltott:)
Másfajta görgõ nem jó bele?Acor?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na én már nem m,ondhatom ezt, de olvass vissza. Én is azért vettem, mert itt olvastam, hogy mennyivel jobb mint a Shimano és mennyivel jobban bírja a sarat. Addig nem is volt vele baj, amíg nem volt olyan nagy sár, de aztán jött egy kis agyagos dzsuva és másnapra kicsit foghiányos lett a görgö. Lehet, hogy ez csak egyedi eset, de most jó sokat szívok vele, hogy honnan szerezekk görgõt hozzá.:wallbange

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nekem egyik X.0 sem ment tönkre pedig saraztam velük és takarítani sem nagyon szoktam, de az X9-nek sem volt baja, pedig az is kapott a mennyei matériából bõven.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Valaki nyugtasson meg, hogy az X9 nem szokott tönkremenni csak a sártól (meg egyébként sem)! (Én is szándékozom ilyet venni.)

nem szokik nekije ........:)
pedig én nem kimélem, és hát takarítva is hát........
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Valaki nyugtasson meg, hogy az X9 nem szokott tönkremenni csak a sártól (meg egyébként sem)! (Én is szándékozom ilyet venni.)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ki fogom tisztítani, de attól sajna nem nõnek vissza a fogai:( Na mindegy majd próbálkozok keresni ilyen görgõt azért köszi.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Most ha ideírom, hogy próbáld meg a Bikernél, akkor jó pár körberöhögõ üzenetet fogok kapni. Jogosan.Sajnos. Fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyet kapni.
De tényleg ki kéne venni és megtisztítani nem gondolod?