Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7437 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Érdekes, de akkor sajnos te vagy a szabályt erõsítõ kivétel!:(
Nekem volt olyan is, hogy az X.0-ba fûcsomó, gallyak és sár ragadt, de tökéletesen váltott:)
Másfajta görgõ nem jó bele?Acor?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na én már nem m,ondhatom ezt, de olvass vissza. Én is azért vettem, mert itt olvastam, hogy mennyivel jobb mint a Shimano és mennyivel jobban bírja a sarat. Addig nem is volt vele baj, amíg nem volt olyan nagy sár, de aztán jött egy kis agyagos dzsuva és másnapra kicsit foghiányos lett a görgö. Lehet, hogy ez csak egyedi eset, de most jó sokat szívok vele, hogy honnan szerezekk görgõt hozzá.:wallbange

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem egyik X.0 sem ment tönkre pedig saraztam velük és takarítani sem nagyon szoktam, de az X9-nek sem volt baja, pedig az is kapott a mennyei matériából bõven.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Valaki nyugtasson meg, hogy az X9 nem szokott tönkremenni csak a sártól (meg egyébként sem)! (Én is szándékozom ilyet venni.)

nem szokik nekije ........:)
pedig én nem kimélem, és hát takarítva is hát........
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Valaki nyugtasson meg, hogy az X9 nem szokott tönkremenni csak a sártól (meg egyébként sem)! (Én is szándékozom ilyet venni.)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ki fogom tisztítani, de attól sajna nem nõnek vissza a fogai:( Na mindegy majd próbálkozok keresni ilyen görgõt azért köszi.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Most ha ideírom, hogy próbáld meg a Bikernél, akkor jó pár körberöhögõ üzenetet fogok kapni. Jogosan.Sajnos. Fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyet kapni.
De tényleg ki kéne venni és megtisztítani nem gondolod?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát nem tudom, hogy jól van e összerakva, de megvettem, és fel lett rakva azóta nem piszkáltam, ugyhogy elméletileg nem lehetne baja. Lesz valami baja, ha igy használom, amig nem tudok valahol venni uj görgõt? Hol tudok venni ujat?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Aha! Na az már szarabb ügy. Annak csak a tisztogatás marad, mivel sima csúszós. Én midig ha kiszedem akkor kimosom féktárcsatisztítóval, majd fehér zsírral megtöltöm a kupakok alatt. Bár nekem még soha nem állt be. Biztos jól van összerakva? A kupakokon excentrikus furat van.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
én meg vettem egy 15e forintos váltóba 3 ezeért csapágyat, hanem használtam és ma is jól mûködik az 5. bringán éppen (hosszúkanalas x9)... azóta egy középkanalas jött a helyére és ezzel sincs baj, pedig volt néha dzsuva

tisztítás, aztán jó lesz az

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ugy látszik szarul írtam le szoval: A felsõ ment szét méghozzá ugy, hogy a sártól beragadt majd a lánc lecsiszolta a fogait, mert ugye müanyag a drága.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Csak az alsó görgõ iparis. Én rögtön azzal kezdtem amikor megvettem, hogy kicseréltem a benne található indiai szart egy SKF-re. 3200 Ft volt és azóta soha semmi bajom nem volt az X9 el. Már a harmadik vázamon figyel és köszöni jól van.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ipari csapis, szóval nem nagyon tudod zsírozni. de egy pucolás tuti nem árt neki. egyébként nem értem miért nem lehetett bele sima görgõt rakni, minek kellett ez a flancolás

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
ki kell szuedni a görgõt, kipucolni, kevés zsírt bele és visza a helyére. Ezért nehogy újat vegyél!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Sziasztok olyan problémám lenne, hogy van egy Sram x9-es hátsó váltóm és multkor a saras idõben meghalt benne az eggyik görgõ, és bazi hangos lette, probáltom venni új görgõt, de sehol sem találtam. Szerintetek lesz valami baja a bringámnak, ha igy használom azon kívül, hogy hangos? Honnan tudnék ilyen görgõt szerezni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem olyan jo, mint amilyen szep, es foleg mint amilyen draga.

de kene :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
írj neki, majd megmondja :) bár szvsz. ez is olyan alkatrész amit megveszel, beraksz a vitrinba és nézegeted. ilyesmit bûn használni. pláne ennyiért ;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
pontosítok: mûkszik mai 9es technikával?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
régi paul váltó. mit kell ezen csodálkozni? régi bikmakkban volt egy votec azon szebb volt. minden része más szinûre eloxálva :)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.362 hozzászólás
Nem tûnik túl könnyûnek:)