Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Please log in to reply
7430 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Micsoda forradalmi újítás a shimanonál már az XTR felirat fölött már egy X betût is próbáltak "odadizájnolni":)

miért, abban biztos vagy hogy technikailag semit sem csináltak?;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

még több 2007 XTR - agyak + kerekek
http://212.227.38.13...order=0&thold=0

Micsoda forradalmi újítás a shimanonál már az XTR felirat fölött már egy X betût is próbáltak "odadizájnolni":)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nekem is egy mostani fog remélem befigyelni, az átépülõ cc gépbe:) csak idõ kérdése. legjobb:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
a hajtómûre leszek kiváncsi, nálam csak az játszik a szettbõl ....bár nekem tetszik a mostani is.....qrva jól menne a dawg színéhez...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
csakhogy ebbe egymást hajszolják bele, nem az igények:) na sebaj.
kiváncsi leszek milyenek lesznek élõben

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hát igen a divatot meg követni kell :)
(akinek van rá elég pénze)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
perzse, de az csak egy nagyjábóli fotó lesz. nemsoká énis meglátom mondjuk milyen, kiváncsi vagyok. sajnos most divat ez a kocka forma, minden márkánál.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

egyszerü. alá van iratva mindnekivel hogy nem szabad fotózni. és mivel külföld nem magyarország, így ezt be is tartják. a fõ alkatrészeknél legalábbis.

oké, de a verseny közben nem lesz fotós? érted mire akarok kilyukadni. biztos van olyan, akinek 10000m objektivje van, és csak ezekre fog vadászni :) olyasmi ez mint a paparazzik és a sztárok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

országutikat is nézegethetsz, amik 3 lánctányéros hajtókarhoz vannak, azok országutiban már hosszu kanalasak, de montiban még csak közepes. és azok szerintem picit erõsebb rugóval is vannak.

xtr: nekem sem tetszik. kivétel a rapidfire kar. a többi randa. és ugyan volt idõm megszokni az idei xtr hajtókart, de a felületkezelésén kivül máig semmi más nem jön be, és randának tartom azt is.
izlések és pofonok.
kiváncsi vagyok hogy tartja a shimano titokban következõ hónapig meg juniusig titokban a cuccokat, hiszen jön a sea otter, és a profik már tesztelésre használják.
le lesz ragasztgatva, mint az autóknál? vagy mégis az idei hajtókarral mennek majd?

egyszerü. alá van iratva mindnekivel hogy nem szabad fotózni. és mivel külföld nem magyarország, így ezt be is tartják. a fõ alkatrészeknél legalábbis.

nekem nem tünik rondábbnak az xtr mint a sram. ki hogy szereti.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
köszönet!

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
még több 2007 XTR - agyak + kerekek
http://212.227.38.13...order=0&thold=0

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
105 shimamo, sora..
kb ezek, mondjuk még mindig az X.9-et preferálnám, az már sok embernél bizonyított, meg -bár ebben nem vagyok biztos- az országútis tanál nem olyan ellenálló a sárral szemben.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
errõl az "országutis"változatról én is hallottam,ha valakinek van konkrét tipje(márka,ár) azt megköszönöm.
ja hátúl 8-as köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

hello! tudnatok segíteni?
szeretnék új(hátsó) váltót venni,most natur deore van de azt hallottam,hogy dh ra jobb a rövidkanalas vált.
tudnátok ajánlani valamit ami olcsó(MAX15-20.000),és jó is?
válaszotokat elõre is köszi: kotomi

országutikat is nézegethetsz, amik 3 lánctányéros hajtókarhoz vannak, azok országutiban már hosszu kanalasak, de montiban még csak közepes. és azok szerintem picit erõsebb rugóval is vannak.

xtr: nekem sem tetszik. kivétel a rapidfire kar. a többi randa. és ugyan volt idõm megszokni az idei xtr hajtókart, de a felületkezelésén kivül máig semmi más nem jön be, és randának tartom azt is.
izlések és pofonok.
kiváncsi vagyok hogy tartja a shimano titokban következõ hónapig meg juniusig titokban a cuccokat, hiszen jön a sea otter, és a profik már tesztelésre használják.
le lesz ragasztgatva, mint az autóknál? vagy mégis az idei hajtókarral mennek majd?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
köszönöm a gyors választ! persze ha van még másnak is ötlete szívesen veszem:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Jobb a rövidkanalas, de nem lesz bajod a közepessel sem!:)
Ha 15-20 akkor Sram X.9
Nagyon erõs a rugója és jól bírja a sarat!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
hello! tudnatok segíteni?
szeretnék új(hátsó) váltót venni,most natur deore van de azt hallottam,hogy dh ra jobb a rövidkanalas vált.
tudnátok ajánlani valamit ami olcsó(MAX15-20.000),és jó is?
válaszotokat elõre is köszi: kotomi

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Na, megjött végre az erdész, oszt kizavart mindenkit az erdõbõl.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csak 45postot toroltem ki, semmi baj...

ON
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Hát mondjuk ha 70-et tudnál áldozni, akkor abból már elég jót lehet összerakni.Mondjuk kevesebböl is.
Pl:
Kar: Sram tigger shifter 11884
E vá: Sram X-gen 4312
H vá: Sram X9 14320
Sor: Sram 9.0 8999
Lánc: 5000-11000

Ez így:Ez igy 40e+ lánc és már elégé jó.

Jól hangzik köszi.
De akkor már agyat is kell cserélni. Mondjuk belefér.
Meg hajtókar.
Meg fékkar.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg