Jelentkezz be Regisztrálj
Váltók, váltókarok
Posted 2006. April 02. - 17:57
Posted 2006. April 02. - 17:51
arra van szükség ha túl nagy a különbség a kis és nagy áttételek között.
azaz elöl nagyonnagy, és 22 is, hátul szintén 34 és 11.
ekkor érdemes, a rövid nem tud ennyit áthidalni.
Posted 2006. April 02. - 17:49
Posted 2006. April 02. - 17:41
Posted 2006. April 02. - 17:21
Posted 2006. April 02. - 17:18
Gyors segítség kellene! A 3×9 es fékváltókar használható 2 elsõ fogaskerékkel? az elsõváltóm is kettes ultegra!
Posted 2006. April 02. - 10:18
Posted 2006. April 01. - 22:11
ezen lett egy jó mély karist, de még csak el sem deformálódott. a görgõk nem lötyögnek, a rugók erõsek mint mindig. saját nem pontos mérés alapján meg ~199 gramm.
nem olcsó, de ha olcsón kerül az ember kezei közé, akkor jobbat nem talál max ugyanilyen jót, de ezt nem tudhatom, hisz nincs x.0-m.
viszont ha már saját vélemények is vannak, nekem az eddig kiadott xtr-ek mindegyike tetszik. ez a legjobban. gyönyörü a színe!
Tigger: de ált. a szponzoráltak tudnak bringázni, és nekik annyira nem fog számítani az a pár 10 gramm többlet. akinek meg ezen múlik bármi, hát gratulálok:o
Posted 2006. April 01. - 22:06
A profikkal kapcsolatban igazad van, de ha oszintek vagyunk akkor nem fognak szart tenni a versenyzo ala, ami hatraltatja. Legalabbis csunya ongol lenne...
nem vita al, de 1részt a profik azzal mennek amit tolnak alájuk, ha meg súly, az xtr nél van könnyebb és /sok vélemény szerint/ jobb tárcsafék
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. April 01. - 21:52
nekem a full sram véltórendszeremhez /már a másodikhoz/ xt átdobó van és qrva jól mûxik....xgent nem próbáltam, így arról nem tudok, de az xt-t nyugodtan ajánlom, tökéletesen mûködik.....Tanácstalan vagyok... Elsõ váltónak az XT és az XGEN jön nálam szóba. A kérdés, hogy megéri-e az a +2500 HUF? Annyival jobb lenne a váltásteljesítmény? És a sártûrés? HELP?!
A fek temaban valoszinuleg igazad van de itt a suly volt az elsodleges szempont es ha a profiknak megfelel, akkor olyan szar megsem lehet. De mondom, nem vitatkozni akarok. ...
nem vita al, de 1részt a profik azzal mennek amit tolnak alájuk, ha meg súly, az xtr nél van könnyebb és /sok vélemény szerint/ jobb tárcsafék
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. April 01. - 21:41
nem.Én csak a dizánjról beszéltem....:mad:
te forradalmi újításról beszéltél, azaz hogy csak ez történt.
és még mielött midnenki tovább flémel, próbálja ki elöbb eme alkatrészeket!
egyetlen hibája ténylegesen az ára
tökéletes váltás, dizájn az mindenki saját szívügye, de hibátlan alkatrészek.
és ha ezt oly' nehéz elhinni, akkor kérdezzetek meg egy eme cuccokat használó embert.
a dizájn meg mindneki saját szívügye.
Posted 2006. April 01. - 21:31
én ezt nem értem tisztán:
a fel, ill. le akarok vtani akkor is ugyanabba az irányba kell pöckölnöm?? Vagy van némi szög/erõ stb eltérés?
Posted 2006. April 01. - 18:49
hajtókarból egyértelmû, ezt én is így gondolom.
az xtr vs x0 valószínûleg tényleg eldönthetetlen, csupán az ízlés, megszokás kérdése, de 1-2 kategóriával lejebb már kicsit más a helyzet szerintem... de ez már tényleg off
Posted 2006. April 01. - 18:30
az árán kívül a fordított húzás is lehet gyenge pont, bár lehet, hogy idén lersz alternatíva... meg ugye a dct sem szerette mindinki, hát most kaptak is rapidfire-t... no meg a fékekrõl sem csak jót hallottam
nekem abszolút nem tetszik ellenben a sramokkal (ezért is vettem sramot, no meg mert normális áron lehet hozzájutni, halandó emberként, BOLTBAN), szóval tartom, hogy hasonlóság nincs sok. max annyi, mind a kettõ ugyan azt csinálja...
Let the people speak
Posted 2006. April 01. - 18:27
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. April 01. - 17:47
nekem abszolút nem tetszik ellenben a sramokkal (ezért is vettem sramot, no meg mert normális áron lehet hozzájutni, halandó emberként, BOLTBAN), szóval tartom, hogy hasonlóság nincs sok. max annyi, mind a kettõ ugyan azt csinálja...
Posted 2006. April 01. - 13:52
Micsoda forradalmi újítás a shimanonál már az XTR felirat fölött már egy X betût is próbáltak "odadizájnolni":)
Let the people speak
Posted 2006. April 01. - 13:46
miért, abban biztos vagy hogy technikailag semit sem csináltak?
Én csak a dizánjról beszéltem....:mad:
Posted 2006. April 01. - 12:23
arról nincs, de ehhez képest itt mindenki meg tudja szakérteni és itélni hogy mi jobb vagy rosszabb, és menniyvel:) biztos külföldi fórumokon olvasták:ptényleg ,ha a technikai újításról is vannak werk infók akkor kivele