Nyugi, már szedtem szét LX, XT, XTR karokat. Fölöslegesen...Én csak azt írtam le , hogy én hogy csináltam ,mondjuk nekem holnap is kell! Egyébként egy xtr-röl van szó ami kb 6-7 éves....!
Ha egy szervizben szétszedik akkor meg 3000 lesz a vége.
Nyugi, már szedtem szét LX, XT, XTR karokat. Fölöslegesen...Én csak azt írtam le , hogy én hogy csináltam ,mondjuk nekem holnap is kell! Egyébként egy xtr-röl van szó ami kb 6-7 éves....!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tényleg fölösleges ennyire szétszedni. Maximum a burkolatot kell lehámozni, törés nélkül és bármilyen zsízoldóval átmosni. Ha van benne kosz akkor kihozza. Utánna sûrû olajjal meg lehet kenni, néhány helyre nyomni egy kis zsírt is. Persze a csapágyas váltókarokat nem kell zsíroldóval átmosni! Csak LX-tõl lefelé!Gondosan szét kell szedni egy üres asztalon! lépesenként felírni a bony részeket esetleg le is fényképezheted!!! Majd godos zsírtalanítás után vmi olaj tartalmú zsírral (ami ha a két ujjad közé veszed tapad de nem ragad ) lekened az alkatrészeit és összeszereled. Mikó nekikezdessz légy nyugodt és kipihent. Ja és vigyázz a lepottyant alkatrészekre és a repülõ rugókra !
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Gondosan szét kell szedni egy üres asztalon !
lépesenként felírni a bony részeket esetleg le is fényképezheted!!!
Majd godos zsírtalanítás után vmi olaj tartalmú zsírral (ami ha a két ujjad közé veszed tapad de nem ragad ) lekened az alkatrészeit és összeszereled .
Mikó nekikezdessz légy nyugodt és kipihent. Ja és vigyázz a lepottyant alkatrészekre és a repülõ rugókra !
RAUH-Welt
B E G R I F F
Így van, de nálam csak az LX-nél történt, az XT és az XTR hidegben is mûködött. Ha lassan nyomod a kart akkor lehet vele váltani, de a gyors mozdulatot nem szereti.Nekem az XTR nél is volt ilyen! A hidegben jön csak elõ, megdermed a benne lévõ kenõanyag.. Befújod vmivel(crc, wd40 stb.) és elmúlik a baj!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F