...ha ugyanaz a gond, mint az én fékváltókaromnál volt, hogy valami kis pöcök nem tudott beleakadni egy másik pöcökbe.
remélem nem nagyon hülyeség.
Izomtéridõninja-geológus!
Én már szedtem szét darabokra x9-es (ugyanaz, mint az új x7-es) váltókart, annyira nem volt bonyolult nekem (de nem belõlem kell kiindulni, másnak nem ajánlom) A fokozatkijelzõ szereléséhez elég lecsavarozni a fedõlapot (abban van), arra kell vigyázni, hogy ne ugorjon szét a rugó amikor szétcsavarozod.
Még áll, hogy összeszereled nekem az SX-4 váltókarom?
Jövõre Gázlón?
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
A sebesség mindent megold.
Én most vagyok ebben a helyzetben, hogy a X7 trigger bal oldali váltókar fokozatjelzõje valahogy kiakadt vagy elszakadt, és azon filózom emiatt szétszedjem-e a kart, mert amúgy meg a váltás mûködik rendesen.
sram váltókarokat mennyire lehet szerelgetni?
mert a hátsóban elszakadt (el nem tudom képzelni hogyan..) a fokozatkijelzõ mûanyag/papír/akármi
régen megszoktam, hogy az alivioban eltört a pöcök, de egy 1,5 éves, jobbfajta váltókar ne legyen már kicsit se szar...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
8-as42-30hoz szerintem eleg a GS. milyen az a 12-30as sor? :wtf:
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F