nekem nagyon picit. tudom, hogy többnyire természetes egy pici mozgás, de érdekelne.
u.i.:
köszi Mew.
Izomtéridõninja-geológus!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Jó.A Shimano váltóit hogy kell növekvõ sorrendbe állítani?
Szóval: Alivio---->Deore---->Deore LX---->Deore SLX---->Deore XT---->Deore XTR ez így yo?
Ezen kívül milyen említésre érdemes váltó márkák vannak és annak mi a rangsora?
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem lehet, hogy túl feszes a bovden?
sziasztok, 97-es Deore Lx váltókarjaim alsó mûanyag borítása egy "szakértõ" miatt régebben megsérültek (szintetikus olajat adott a telóba, gyors kiöntés közben rácseppent 1-2 csepp, repedezik), hol van esély a pótlásukra?, az is elég, ha rossz váltókarokról leszerelhetõ lenne, vagy 8-as XT is érdekel, nem nagyon találok..
P.S.:a 8-as rendszer egyébként bevállt, eddig nem nagyon kellett hozzányúlni, igaz nem is mentem sokat 14K Km, de most lessz az elsõ lánccsere, az is mûkösik még, vált is szépen, de megérett a cserére, HG91-est kap gyári PC58 helyett (Sachs) és és HG91-es fogassort (XT, 8-as)..
a rocket megegyezik a kb két évvel ezelõtti x.9-es karral, csak shimano-hoz való a bovdenhúzása;)Bevallom nem használtam még rocketet, de sztem xt szinten az x9es van, talán kicsit fölötte is, nem a rocket a mûanyag karjaival. Ha tényleg xt szintû, akkor miért nem azzal megy mindenki, ha fele annyiból megvan?
RAUH-Welt
B E G R I F F