közben öszeraktam,hát így már nem volt nagy ördöngösség:) bár nagyon "kotyog" a felsõ része,de hát két tányért elbír azért még úgy néz ki
kösziköszi
Gondolom top swinges (alul van a bilincse). Azok ilyen megkotyogósodósak, de attól még mûködnek.
közben öszeraktam,hát így már nem volt nagy ördöngösség:) bár nagyon "kotyog" a felsõ része,de hát két tányért elbír azért még úgy néz ki
kösziköszi
köszi köszi
na látom az ábrán hogy két féle bekötés van...igazából ezt akartam megnézni hogy nekem melyik jó..top route type vagy a normál..
mivel fentrõl jön a bovden én a top..ra gondolnék..
én úgy vettem hogy az, ha hazaérek megnézem
és melyik irányból kell hogy bekötni?! üvöltök lassan...reign x vázon van
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
1) igenujra raknék fel elsõváltót...találtam itthon hogy deore olyat ami elvileg alul meg felül húzós,attól függõen hogy hova kötöm a bovdenet
1 ez lehetséges-e
2 valszeg ezért nem vált semmit mert szarul kötöm be?
ötlet?
kösz
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
De neked nincs is rendesen beállítva a váltód.
![]()
A 770-es xt kar érzékenyebb, mint a régiek.
1x7-ben gondolkodtam, nem ss paripán
én semmivel nem éreztem jobbnak a full xt setup-ot a mostani full deore xt hátsó váltó kombónál...
A sebesség mindent megold.
Az ss bringámon egy váltós 44-es lánckerék van fenn elõl, eddig 1,5 év alatt 2x dobta le a láncot, de akkor is azért, mert nem volt elég feszes.Sajna a kerekem mindig elõremászik pár mm-t (csúszópapucsos a váz, de elõre felé), így a lánc fellazul, ezért mindig ellenõrzöm indulás elõtt.Az egyik láncleesésbõl bukás lett, ezért ha tutira akarsz menni szvsz vegyél ss lánckereket.