Én is mondani vélemény: Nekem nem volt gondom a szervezéssel, igaz ez mindíg is az ország egyik legjobb rendezvénye volt, példás kijelöléssel. Most, hogy a táblázás dominált, már jobban kellett figyelni, de az irányt elvéteni így sem lehetett. Valóban volt egy árok a pályán, ami némi beletuszkolt gazzal meg kikandikáló sárga táblával volt kijelölve. Ez jó, csak nem elég, mert a szabályzat szerint ide ki kellett volna tenni a három nyilas táblát. Szerintem ez csak formális hiba, mert ki is lehettett kerülni és ott kb 50 volt a tempó, szóval nem kell hozzá nagyot ugrani.
Kaja/pia nekem mindíg jutott és mindenhol volt ember, aki az elsõ szavamra odaugrott a kulacsomat töltögetni, pedig nem voltam elõl, tehát nagy volt a tömeg. Csak egy nagy kulacsot vittem, pont itatótól itatóig tartott a tartalma, ez kicsit aggasztó volt, de gondolom a rendezõk sem számoltak ilyen hõséggel.
Na igen, ez a pálya rázott. Technikásnak egyáltalán nem nevezném, de merevfarúval mentem, ami felfele és lefele nem jelentett nagy hátrányt, de a pálya közepe felé (77km-es táv) volt rengeteg lankás emelkedõ és lejtõ, ahol nyomni kellett volna végig és ahol fullyval simán tudtam volna tekerni, de merevvel eléggé rázós volt, így ott sokkal lassabban mentem, mint szerettem volna.
Egy kritika: finom volt a gulyás, de érdemes lenne már megtanulni, hogy a zsíros, cuppogós kaják nem bringás rendezvényre valók. Egy rakás más verseny van, ahol nincs más, csak hurka, kolbász, husi-musi. Ez nagyon jó nagyanyónak, aki kijön nézni, de ne ez legyen szegény versenyzõk regeneráló kosztja. Legyen tészta, mint ahogy ezt a messzi Ausztriában is csinálják Olcsó és jó verseny elõtt-után, ráadásul nem csak Millánói Makaróni és Bolognai Spagetti létezik, otthon van kb 100 tésztás recept. Legyen tészta és 3 választható feltét. Meg saláta. Tonhalas, sajtos, stb. De akár palacsinta, császármorzsa.
Ausztria, Kenguruk földje!