Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

De nézd meg a naptárat, csak a június 1-ei pannont kellet volna 1 héttel késöbbre, a június 29.-eit pedig 1 héttel korábbra, vagy aug közepére rakni és meg is van oldva a maratonok problémája.

csak van még csomó más szempont is, mondjuk egyesületen belüli okok, ami miatt nem lehet ide-oda tologatni az idõpontokat...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Aki az egyiket akarja megnyerni összetettben, az egyértelmûen az egyikre megy el. Aki a másikat, az a másikra. Aki mindkettõt, az meg bevállalja hogy indul mind2-n. Van aki még CCzik is ez mellett. Tavaly is volt amikor 5 hétvégén egymás után verseny volt. Aki erõs, annak azért mindegy, aki meg nem, annak meg azért ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Nem igazán értem a 2 állítás, hogy jön egymáshoz, de biztos úgy van :)
Aki komoly versenyzõ annak nem gond, mert kihagyja a top és salzakammergut maratonok közötti pannon maratont.

Nem értem melyik részét nem érted. :chin:
Van 2 nagy maraton sorozat és van olyan ember, aki mindkettõn szívesen indulna.És még a salzkammeren is tekerne egyet.A msotani naptár szerint.
Van is példám erre, pl a Hasenfrantz. Mindkét maratont végignyomta tavaly és a Salz-on is tekert egy 4. helyet a 200 km-en.Ezt 3 egymást követõ hétvégén nem fogja még õ sem megcsinálni (bár ki tudja!?).
De nézd meg a naptárat, csak a június 1-ei pannont kellet volna 1 héttel késöbbre, a június 29.-eit pedig 1 héttel korábbra, vagy aug közepére rakni és meg is van oldva a maratonok problémája.
Aztán még bevezetem a távonkénti külön indítást a Duna Maratonon és már rendbe is raktam egy csomó dolgot.:bananadan

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

valaki tud valamit a sopron maraton pályájáról és távjárol szintemelkedéséröl ??közép és hosszutávon ?
:)

a START és CÉL marad Brennbergbányán :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem igazán értem a 2 állítás, hogy jön egymáshoz, de biztos úgy van :)
Aki komoly versenyzõ annak nem gond, mert kihagyja a top és salzakammergut maratonok közötti pannon maratont.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Szerintem meg jó kevesen lesznek. Ha megnézed a versenynaptárt van olyan, hogy 3 egymást követõ hétvégén is lesz maraton verseny (top illetve pannon illetve salzkammer) ezt meg azért elég nehéz rendesen végignyomni. Szerintem. ennél jobb versenynaptárat is lehetett volna írni. Persze ez is csak: Szerintem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha jól sejtem még nincs kitalálva merre lesz a pálya.
Amint tudok valamit írok. Annyi biztos, hogy a 6 v. 7 futamos maraton bajnokság része lesz, tehát remélhetõleg elég népes mezõny lesz jelen.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
valaki tud valamit a sopron maraton pályájáról és távjárol szintemelkedéséröl ??közép és hosszutávon ?
:)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Csak hogy elõ kerüljön ez a téma,

Ismét lehet nevezni

www.pannonmaraton.hu

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Lumiere:ezt a képet elküldenéd eredeti méretében
http://picasaweb.goo...209157332445026

köszi

www.szksc.hu

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
pl itt

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
valaki tudja hol vannak a gyõrujbaráti maratonnak a képei ?

www.szksc.hu

andajka

andajka

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
háttt a www.pannonmaraton.hu -n a kapcsolatnál fent van két mobilszám, esetleg próbálkozz azon... szerintem... :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jaja, megtaláltam. köszi, hogy szóltál.
ott rongyolunk Mutterral :)

pannon marci rendezõségétõl valami elérhetõséget?
mert mail-re ba_znak válaszolni, itt se járnak a fórumon, aztán a számla meg már egy hónapja késik... :@

andajka

andajka

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok! Elkezdték feltölteni a Gyõrújbarátos Pannon Maraton képeket a http://www.systemspo...8a7c5ed4b65.ivy oldalon! Már fent vannak a hosszútávosok, és pillanatképek meg "arcok", remélem hamarosan felkerülnek a rövid és középtávos képek is :) (talán KonásAndrásról láttam is egy képet a "pillanatok"-nál :chin:)

Üdv néktek!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Szeretnem mindenkinek megkoszonni, akik eljottek 2007-ben valamelyik versenyunkre. Nem egyszeru feladat rendezni versenyt, foleg ha folyamatosan akadalyozzak a rendezoket, amiket igazabol a versenyzok eszre sem vesznek ,vagy csak reszben erzekelnek.
Barmilyen eszrevetel van ami tetszett vagy nem tetszett es a jovoben kernetek nem ide, hanem emailben kernem megtenni, hogy figyelmbe vegyuk.
Koszonettel:
Leon
eMail: info@pannonmaraton.hu
web: http://www.pannonmaraton.hu

ha esetleg itt jársz, kérlek olvass mail-t, mert már kétszer is írtam, pár hete, de sajnos nem jött rá válasz :(

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Esetleg tud valaki valamit a Pannon marci összetett eredménylistájáról, fellelhetõség ilyesmi ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

fiuk lányok jó volt ez az emelkedés megvitatás :)
spiltyu te faszán elmagyaráztad a dolgokat ! te 5 öst kapsz matekbol :)

...ja, hát igyekeztem
...innentõl nyélen!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
fiuk lányok jó volt ez az emelkedés megvitatás :)
spiltyu te faszán elmagyaráztad a dolgokat ! te 5 öst kapsz matekbol :)

www.szksc.hu

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

justin most néztem te szegedi vagy?azért tünik neked nagynak az a tolos rész!ha jol tudom blazso marci is arrafele lakik.

jól ám ! csak ö enyhén szolva profi ! :)
de amugy a maratonokon a szegedieket kedvelik mert nem tom mindenki ezt mondja ! szeretnek bennünket ! :):)
ja és a lefelelékkel kapcsolatban !
HA 1 SZEGEDI TUD MENNI LEFELE AKKOR MINDENKI EZÉRT JO LENNE HA JÖVÖÉVRE MINDENKI MEGTANULNA :)

www.szksc.hu