remélem szép kis mezöny jön össze aztán lehet zuzni !Én megyek.
Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Posted 2008. April 18. - 14:42

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Posted 2008. April 17. - 20:42

Race, no Rest!
Posted 2008. April 17. - 20:31

Posted 2008. April 17. - 14:35

KÖSSZ!!!Nézd meg egy kicsit jobban!
Bal oldalt a legalsó menü a sorozatra nevezés...http://pannonmaraton...araton.php?id=4
Posted 2008. April 16. - 13:28

talán azért annyi a pannon védelmében szól, hogy nagyon kiesnek a versenyek a távolság miatt, míg az bükk és környéke elérhetõbb távolságban van addig a soproni maraton az ország sarkában helyezkedik el.
eeeegen... bár ez nézõpont kérdése. nekem speciel a soproni van elérhetõ közelségben és a bükk fekszik az ország távoli sarkában. de mióta megépült az M3-as és befejezték az M7-est, innen (zala megye) 4 óra alatt el lehet jutni még a bükkbe is autóval, szóval...
és milyen a talaja? sziklás vagy homokos földutas ?sok az aszfalt rész ?
az emelkedök lendületesek vagy inkább 1-2 kemény van ?
van sziklás is és homokos-földutas is. 4 éve (ha jól emlékszem az elsõ) soproni flash accross maraton elõtt rengeteg esõ esett, de mondták páran hogy nem gáz mert a soproni-hg sziklás, a víz elfolyik... hát ja

az emelkedõk pont olyanok ahogy írod, van 1-2 rövidebb meredek, de jobbára hosszabb, közepesen meredek emelkedõk vannak. alapvetõen nem nehéz, de szerintem élvezetes a terep. én legalábbis szeretek a soproni hegységben montizni. az egyik kedvenc terepem, bár kétségtelen hogy a maraton útvonala nem a legjobb ösvényeken vezet, lehetne annál élvezetesebb útvonalat is kijelölni... de azért jó.
Posted 2008. April 15. - 21:36

néztem itt a nevezést: azt írja április 20- ig az egész sorozatra 7500,- Ft... most ugye csak egyenként lehet nevezni a versenyekre, akkor úgy csináljam, hogy nevezek mindegyikre, és egyben utaljak át 7500,- Ft- ot a számlára?
Nézd meg egy kicsit jobban!
Bal oldalt a legalsó menü a sorozatra nevezés...http://pannonmaraton...araton.php?id=4
Posted 2008. April 15. - 16:49

Szerintem tartom magam az eddigi pannonos sorozathoz, és aq másnapos kategóriában indulok.:cheers:
Posted 2008. April 15. - 15:55

Posted 2008. April 15. - 15:39

az emelkedök lendületesek vagy inkább 1-2 kemény van ?
Posted 2008. April 15. - 10:29

sopronban mennyire kemény a hosszutáv pálya ?
Ha az lesz mint tavaly, akkor szerintem nem lehet nehezebb mint egy Duna maraton középtáv... bár én Dunán eddig mindig a hosszún mentem.
Aki a Duna közepet végig tudja tudja tekerni, annak itt sem lesz gondja a hosszún.
Posted 2008. April 14. - 21:34

Posted 2008. April 10. - 07:40

talán azért annyi a pannon védelmében szól, hogy nagyon kiesnek a versenyek a távolság miatt, míg az bükk és környéke elérhetõbb távolságban van addig a soproni maraton az ország sarkában helyezkedik el.
nincs az se messze. Persze az is csak lakhely függvénye. Ezért jó az ország közepe környékén élni

Ha salzkammert belekevered, akkor ilyen erõvel minden 1000km-es körzetben lévõ megmozdulást is hozzávehetnél...
én csak azért kevertem bele ezt, mert ez a legismertebb külföldi verseny itthon és talán a legtöbb magyart is ez a verseny vonzza (ha rosszul tudom javítsatok)
Posted 2008. April 09. - 22:56

Posted 2008. April 09. - 21:02

Posted 2008. April 09. - 20:22

Posted 2008. April 09. - 10:17

sajnos ez a baj, hogy mindenki más is csak Pestben gondolkozik. pedig laknak ám vidéken is emberek!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. April 09. - 09:04

Szerintem meg jó kevesen lesznek. Ha megnézed a versenynaptárt van olyan, hogy 3 egymást követõ hétvégén is lesz maraton verseny (top illetve pannon illetve salzkammer) ezt meg azért elég nehéz rendesen végignyomni. Szerintem. ennél jobb versenynaptárat is lehetett volna írni. Persze ez is csak: Szerintem.
Ha salzkammert belekevered, akkor ilyen erõvel minden 1000km-es körzetben lévõ megmozdulást is hozzávehetnél...
Posted 2008. April 09. - 08:19

Posted 2008. April 09. - 07:19

Igen, azért lesznek kevesen. Pedig szerintem mindkettõ maraton sorozat nagyon jó. És csak 7 versenyt kellet volna picit összehangolni jobban (bocs a kisebb versenyek rendezõitõl). De úgy látom rajtam kívül mindenki azt mondja, hogy így perfekt, de szerintem nem.

Na jöhet az újjabb népharag.:scared:
Posted 2008. April 08. - 20:24

Ezt a sok és hirtelen jött információt nem bírtam feldolgozni és összehangolni a két állítást. Amúgy szerintem az a jó, ha minden hétvégén van verseny, lehet válogatni, nem kell mindegyikenk elindulni.
A távonkénti Duna Maraton indítás már tényleg elkellene