Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Én megyek.

remélem szép kis mezöny jön össze aztán lehet zuzni !

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Én megyek.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
ki jön hosszútávot sopronba ??

www.szksc.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Nézd meg egy kicsit jobban!
Bal oldalt a legalsó menü a sorozatra nevezés...http://pannonmaraton...araton.php?id=4

KÖSSZ!!!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

talán azért annyi a pannon védelmében szól, hogy nagyon kiesnek a versenyek a távolság miatt, míg az bükk és környéke elérhetõbb távolságban van addig a soproni maraton az ország sarkában helyezkedik el.

eeeegen... bár ez nézõpont kérdése. nekem speciel a soproni van elérhetõ közelségben és a bükk fekszik az ország távoli sarkában. de mióta megépült az M3-as és befejezték az M7-est, innen (zala megye) 4 óra alatt el lehet jutni még a bükkbe is autóval, szóval...

és milyen a talaja? sziklás vagy homokos földutas ?sok az aszfalt rész ?
az emelkedök lendületesek vagy inkább 1-2 kemény van ?

van sziklás is és homokos-földutas is. 4 éve (ha jól emlékszem az elsõ) soproni flash accross maraton elõtt rengeteg esõ esett, de mondták páran hogy nem gáz mert a soproni-hg sziklás, a víz elfolyik... hát ja :) tényleg sziklás, de ennek ellenére mindenhol nyakig ért a szar :)
az emelkedõk pont olyanok ahogy írod, van 1-2 rövidebb meredek, de jobbára hosszabb, közepesen meredek emelkedõk vannak. alapvetõen nem nehéz, de szerintem élvezetes a terep. én legalábbis szeretek a soproni hegységben montizni. az egyik kedvenc terepem, bár kétségtelen hogy a maraton útvonala nem a legjobb ösvényeken vezet, lehetne annál élvezetesebb útvonalat is kijelölni... de azért jó.
...innentõl nyélen!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

néztem itt a nevezést: azt írja április 20- ig az egész sorozatra 7500,- Ft... most ugye csak egyenként lehet nevezni a versenyekre, akkor úgy csináljam, hogy nevezek mindegyikre, és egyben utaljak át 7500,- Ft- ot a számlára?

Nézd meg egy kicsit jobban!
Bal oldalt a legalsó menü a sorozatra nevezés...http://pannonmaraton...araton.php?id=4

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Asszonypajtival beneveztünk!:)

Szerintem tartom magam az eddigi pannonos sorozathoz, és aq másnapos kategóriában indulok.:cheers:
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
néztem itt a nevezést: azt írja április 20- ig az egész sorozatra 7500,- Ft... most ugye csak egyenként lehet nevezni a versenyekre, akkor úgy csináljam, hogy nevezek mindegyikre, és egyben utaljak át 7500,- Ft- ot a számlára?

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
és milyen a talaja? sziklás vagy homokos földutas ?sok az aszfalt rész ?
az emelkedök lendületesek vagy inkább 1-2 kemény van ?

www.szksc.hu

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

sopronban mennyire kemény a hosszutáv pálya ?

Ha az lesz mint tavaly, akkor szerintem nem lehet nehezebb mint egy Duna maraton középtáv... bár én Dunán eddig mindig a hosszún mentem.
Aki a Duna közepet végig tudja tudja tekerni, annak itt sem lesz gondja a hosszún.
...innentõl nyélen!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
sopronban mennyire kemény a hosszutáv pálya ?

www.szksc.hu

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

talán azért annyi a pannon védelmében szól, hogy nagyon kiesnek a versenyek a távolság miatt, míg az bükk és környéke elérhetõbb távolságban van addig a soproni maraton az ország sarkában helyezkedik el.

nincs az se messze. Persze az is csak lakhely függvénye. Ezért jó az ország közepe környékén élni :)

Ha salzkammert belekevered, akkor ilyen erõvel minden 1000km-es körzetben lévõ megmozdulást is hozzávehetnél...

én csak azért kevertem bele ezt, mert ez a legismertebb külföldi verseny itthon és talán a legtöbb magyart is ez a verseny vonzza (ha rosszul tudom javítsatok)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
akkor idén mindeki frissítetni fog, nem pedig versengeni :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Megyünk :)

www.szksc.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Huhúú ma 2 olyan nõt szerveztem be itató ponthoz a soproni PM-re, már ezért érdemes eljönni :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

sajnos ez a baj, hogy mindenki más is csak Pestben gondolkozik. pedig laknak ám vidéken is emberek! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Szerintem meg jó kevesen lesznek. Ha megnézed a versenynaptárt van olyan, hogy 3 egymást követõ hétvégén is lesz maraton verseny (top illetve pannon illetve salzkammer) ezt meg azért elég nehéz rendesen végignyomni. Szerintem. ennél jobb versenynaptárat is lehetett volna írni. Persze ez is csak: Szerintem.

Ha salzkammert belekevered, akkor ilyen erõvel minden 1000km-es körzetben lévõ megmozdulást is hozzávehetnél...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
[quote name='Gabe84']"Szerintem meg jó kevesen lesznek." vs. "3 egymást követõ hétvégén is lesz maraton." Májusi vs. Júniusi idõpont. A soproni PM-rõl volt szó, azért lesznek kevesen, mert júniusban 3 verseny lesz egymás után?

Igen, azért lesznek kevesen. Pedig szerintem mindkettõ maraton sorozat nagyon jó. És csak 7 versenyt kellet volna picit összehangolni jobban (bocs a kisebb versenyek rendezõitõl). De úgy látom rajtam kívül mindenki azt mondja, hogy így perfekt, de szerintem nem. :) Biztos vannak más dolgok, amiket szintén figyelembe kell venni (miket is?), de mindig minent lehet egy picit jobban csinálni. És egy verseny rendezõjének sem mind1, hogy 100-200 versenyzõvel több vagy kevesebb van jelen. De az állításaimat igazolandó, meg kell nézni, hogy mennyien neveztek elõre a topra és mennyien a pannonra. ez azért önmagáért beszél.
Na jöhet az újjabb népharag.:scared:

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
"Szerintem meg jó kevesen lesznek." vs. "3 egymást követõ hétvégén is lesz maraton." Májusi vs. Júniusi idõpont. A soproni PM-rõl volt szó, azért lesznek kevesen, mert júniusban 3 verseny lesz egymás után?

Ezt a sok és hirtelen jött információt nem bírtam feldolgozni és összehangolni a két állítást. Amúgy szerintem az a jó, ha minden hétvégén van verseny, lehet válogatni, nem kell mindegyikenk elindulni.
A távonkénti Duna Maraton indítás már tényleg elkellene :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"