Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Üdv!
Feltöltöttem a képeim: http://picasaweb.goo...GyRJbarTMaraton

Kisasszony!
ebbõl a helyes fiatalemberbõl lenne egy nagyobb felbontású?
:P
http://picasaweb.goo...202517313004146

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
sziasztot!Justin ilyenen ne akadj ki hogy siratofal ez könnyü volt leküzdeni.tavaly volt pár maraton ahol több kilométert kellet futni a bicoval mivel nem pörgött a kerék.ez egy lightes maraton volt az átlagon is lehetettt látni.nekem 26.1 es lett.én a sok aszfaltot mondanám ami nem illik egy mountain versenyre.jövöre azért jövünk kellemes verseny volt.!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Üdv!

Hosszútávos finish képeket ne nagyon keressetek, párom beérkezése után már nem sokat fényképeztem.:zawstydzo

:mmraise:

Köszi a képeket :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv!

Hosszútávos finish képeket ne nagyon keressetek, párom beérkezése után már nem sokat fényképeztem.:zawstydzo

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...én is köszönöm a rengeteg élményt Gyuribá s Leon...a vízbe-rugaszkodás örök emlék marad, mint a rokkantas danger tábla...ami már az ottóm tartozéka...remélem jövõre veletek ugyanennyiszer vagy még többször...ugyanezeken a helyeken...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Szeretnem mindenkinek megkoszonni, akik eljottek 2007-ben valamelyik versenyunkre. Nem egyszeru feladat rendezni versenyt, foleg ha folyamatosan akadalyozzak a rendezoket, amiket igazabol a versenyzok eszre sem vesznek ,vagy csak reszben erzekelnek.
Barmilyen eszrevetel van ami tetszett vagy nem tetszett es a jovoben kernetek nem ide, hanem emailben kernem megtenni, hogy figyelmbe vegyuk.

Koszonettel:

Leon
eMail: info@pannomaraton.hu
web: http://www.pannonmaraton.hu
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Csak pár gondolat:
1.hihetetlen milyen felelõtlen néhány hozzátartozó:a beszólítás után a középtávosok tülekedése között ment át a pár éves gyerekkel egy anyuka(?);
2.a rajt elött fél perccel még a felállt mezõnnyel szemben bringáztak néhányan(ezt szinte minden táv indulásakor elõfordult), volt aki szándékosan, mert pofátlanul betolakodott a beszólította közé!!!;
3.vannak akik ha megpofozod õket is rossz irányba mennének(80-ból 5 ilyen biztos elõfordul);
4.néhány versenyzõ(?) piszkosul el van szállva magától: olyan hangnemet engedtek meg az ártatlan szervezõvel szemben(akinek össz feladata az irányítás volt), mivel autó ment a nem lezárt pályán, hogy simán ki lehetett volna zárni.Ja és a középtáv 30. helyéért harcolt az emberke;
5.a pálya mindenkinek egyforma:ha aszfaltos akkor mindenkinek az , ha sáros akkor mindenkinek sáros:
6.a Cuha-völgy a hosszútáv legszebb része:de,a legforgalmasabb is.Tavaly a felvezetõ motorost majdnem megverték a sétáló családok, nem biztos, hogy erõltetni kellene ezt a szakaszt;
7.a középtáv rajtja azért csúszott mert a rendezõk nem tudták megmondani azt az kb.5 nevet akit be kell szólítani(na itt kellene abbahagyni a versenyszervezést);
8.az egyik legjobb magyar versenyzõ frissitõi nem értek idõben az "itatóhoz":a rajt után 45 percel indulva , kerülõvel is elöbb értem oda(!);
9.biztos van magyarázat arra, ha egyszerre többen is viselik a bajnoki mezt(jövõre talán csak ebben lehet indulni?).

Gratuláció minden teljesítõnek,a hosszútávosok elött pláne le a kalappal.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Röviden: Jó volt

Hosszabban:
Kaja jó volt, poló jó csak kár hogy nem maratonos; pálya változatos volt midnen szempontból.
Kijelöléssel nem volt különösebben bajom, bár egyik helyen majdnem elcsaptam vkit mert õ látta már a jelzést én meg még nem (nagyobb/több/korábban is kirakott jelölést kérünxépen!). 1 helyre raktam volna még ki plusz jelzést, elején egy löszös lejtõnél egy sunyi mély vízmosás volt, amit mire észrevettem majdnem hiába fékeztem, mert 90kg 40rõl homokban nem állítható már meg pár méteren... hajszál hijja volt hogy nem dobtam el ott a vasat.
Megnyomtam a szokásosnál kicsit jobban, így 18,7es átlagot produkáltam, ami magamhoz képest nem rossz :).

Amin javítanék az a büfé; többféle inni és ennivalóval... amúgy korrekt volt :)
Siratófal az gyilkos, éppen alkamlas volt a cipõm hogy feljussunk a bringával... éppen!

Ha lehet szavazni akor jövõre kevesebb aszfaltot, ott valahogy irreálisan nem érzem magam jól, és akiket terepen lehagytam sorra jöttek vissza aszfalton. Ott életkedvem is elmegy, nem tudok teljesíteni, ez van :).

Jelentem a mezõny 2/3ának még jól láthatók voltaka fûre fújt jelek, hátrébb nem tudom :). Képeket Kedvesem tölti ha visszajön nekik a koliban a net...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ajánlom figyelmetekbe a nyitólapon levõ helyreigazítást ;)
http://pannonmaraton.hu/index2.html

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
az eltévedések nagy része megköszönhetõ egy "kedves" ottani BRINGÁSNAK!!!!!!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Képek feltöltõdtek!
Lehet nézegetni!
http://www.mtbpics.extra.hu
Közép, és rövidtáv rajt, és ugyanezek befutója + Gizmo show.

Versenyrõl meg annyit, hogy egy kicsit sok volt az aszfalt, és a jelölések nem voltak feltûnõek, pl. kicsi volt a tábla, és rossz helyen volt elhelyezve. Az aszfaltra festett jelöléseket nehéz észrevenni, amikor az ember lefele száguld.
Nem tudom, hogy a fûre fújt jelölésekbõl a késõbb érkezõknek mi maradt?

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

akkor biztos nem az elsõ sorból indultál :D

hát figyelj 3 dik sorbol :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

http://velo.hu/verse...fbb9ea2ef&xtax=

Képek pedíg töltõdnek!

köszi Bary

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...nyugodt rajt ...

akkor biztos nem az elsõ sorból indultál :D

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

eredménylistát találtatok már valahol ? vagy mikor lesz ?

http://velo.hu/verse...fbb9ea2ef&xtax=

Képek pedíg töltõdnek!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

nekem csak az esett rosszul, hogy idén is beletették :)
tavalyelõttrõl már ismerõs volt.
amikor odaértünk az aljára, megörültem, hogy a domb tetején ott tolják az elsõk. de aztán mire felértem már nem láttam õket sehol :D

tetszett a verseny, szerencsénk volt, nem tévedtünk el, bár 2x kicsit továbbgurultunk az elágazókban, amikor megláttuk a rossz irányt jelzõ táblákat.
kukoricásnál sem volt gond, ettõl függetlenül még vagy 20 embert, meg egy 50 méter szalagot ki tudtam volna osztani a pályára...

a tolószékes képek jók voltak, ott tényleg lassan kellett (volna) menni. második tolószék után, ahol már csak 3 lefele nyíl volt, megeresztettem, vízmosás megvezetett, aztán beborultam valami mutánzs csalánba, ezt onnan gondolom, hogy még most is érzem...

sikerült újabb két fórumos arcot élõben is megismerni - Big30 és Mc Pite személyében :)

a cél elõtti métereken a nagy pocsolyáknál elhúztam egy rövidtávos mellett, akit beterítettem sárral, ezúton kérek Tõle bocsánatot, ha esetleg olvassa a fórumot (egy piros össztelóssal volt, ha jól emlékszem)

verseny után jött szokásos fáradtság fejfájással, sikerült is 10-11 órát aludnom :)

összeségében jó volt ! nyugodt rajt nem ugy mint a TOP maratonokon
teccet:)
eredménylistát találtatok már valahol ? vagy mikor lesz ?

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Gratula neked konásandrás csak így tovább :)-egész verseny alatt nem láttalak még a rajtnál sem , valószínû a sok induló miatt, meg ugye a pimaszságod miatt :)-legközelebb szemfülesebb leszek én is.

Ja-ja! Emléxem konásandrás a Balaton Régió marcin is a rajtnál még a középmezõnyben volt, de a felvezetõ kör végén már ott helyezekedett az elsõ sorban... csak tudnám hogyan csinálta :)
...innentõl nyélen!

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
A sírófal megmászását követõen nem tudtam bepatentolni a cipõt, rugdostam is a pedált, aztán sikerült.. de nem csak én voltam vele így :(
Amugy a vereny elõtti pár napban végigtekertem a 60 as távot. A réten a bocik között tekertem , bociszarosan , lehet ezért nem bántottak(?) :)
Gratula neked konásandrás csak így tovább :)-egész verseny alatt nem láttalak még a rajtnál sem , valószínû a sok induló miatt, meg ugye a pimaszságod miatt :)-legközelebb szemfülesebb leszek én is.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

akkor siratofal" én miko megláttam akkor lehidaltam hogy hova kerültünk

nekem csak az esett rosszul, hogy idén is beletették :)
tavalyelõttrõl már ismerõs volt.
amikor odaértünk az aljára, megörültem, hogy a domb tetején ott tolják az elsõk. de aztán mire felértem már nem láttam õket sehol :D

tetszett a verseny, szerencsénk volt, nem tévedtünk el, bár 2x kicsit továbbgurultunk az elágazókban, amikor megláttuk a rossz irányt jelzõ táblákat.
kukoricásnál sem volt gond, ettõl függetlenül még vagy 20 embert, meg egy 50 méter szalagot ki tudtam volna osztani a pályára...

a tolószékes képek jók voltak, ott tényleg lassan kellett (volna) menni. második tolószék után, ahol már csak 3 lefele nyíl volt, megeresztettem, vízmosás megvezetett, aztán beborultam valami mutánzs csalánba, ezt onnan gondolom, hogy még most is érzem...

sikerült újabb két fórumos arcot élõben is megismerni - Big30 és Mc Pite személyében :)

a cél elõtti métereken a nagy pocsolyáknál elhúztam egy rövidtávos mellett, akit beterítettem sárral, ezúton kérek Tõle bocsánatot, ha esetleg olvassa a fórumot (egy piros össztelóssal volt, ha jól emlékszem)

verseny után jött szokásos fáradtság fejfájással, sikerült is 10-11 órát aludnom :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

"dh lejtõ felfelé"- na ilyet még nem hallottam.
A becses neve siratófal! Te is rítál miközbe toltad felfelé a bicajt (?) és azon gondolkodtál vajon mi a fenét keresek itt :)
Nekem kifejezetten tetszett....

akkor siratofal" én miko megláttam akkor lehidaltam hogy hova kerültünk
nekem annyira nem tetszett mert csuszott a cipöm és alig birtam felmenni
amugy király volt a pálya föleg a kukoricás dolog tetszett
a kitáblázása a pályának egyszerüen nagyon szar volt
:):)