Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
szombat reggel mentem a pálya egy részén (gyerektábor - rövid-többi elágazás):
- sár nem volt, csak a mélyebb (nap nem sütötte) részeken kis latyak
- ha esõ nem lesz, frankón kiszárad a talaj, pereceléskor az agyagos-lösz igen kemény tud lenni
- kõ elenyészõ mennyiségû
- vízmosás van egy pá mély, de kerülhetõ
- a telefontorony utáni single-track-en van több bökõs/felütõs kivágott/tört fa-bokor csonk, lehet kerülni õket, de nagy sebességnél figyelni kell
- lehet, hogy csak a reggeli idõpont miatt, de sok volt a kóbor vagy csak szabadon kószáló kutya (inkább ugatnak, de kórusban nem kellemes)
- jelölés szerintem már így is OK

a sokorói részen nagyjából mindehol ilyesmi várható (a kutyák kivételével :)), sajna a bakonyi részen nem voltam idén
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
akkor az nekem jó ! Hisz szegeden nem sok hegy van !
pálya állapotárol tudtok valamit ? sár várható ?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

valaki tudja hogy mennyire lesz kemény a hosszutáv ? valakinek van szintrajza ?

2 éve 1 defekttel mentem 5,5 órát. Sztem nem nehéz, sok a sík rész, merevvel simán lehet boldogulni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
valaki tudja hogy mennyire lesz kemény a hosszutáv ? valakinek van szintrajza ?

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Igen merevvillával, a Kõrisre néha el szoktunk menni edzeni, annyira nem nehéz, bár azt a részt, ahol a maraton megy nem ismerem. Csak akkor megyek, ha jó idõ lesz, nem jön közbe semmi és nem utálom meg most hétvégén a biciklizést és szigorúan túratempóban, utolsónak beérve mennék.

A jelen állapotban a tavaly elötti pálya lesz nagyrészt.Ami szerintem még idõjárás függõ mert a rábaring környéke elég könnyen sártengerré válik.A Kõrisre a Pap-hegyen keresztûl kell(ene) felmenni ,nem a legkönnyebb de nem is legnehezebb útvonal.

Ha szigorú túratempóban akarsz nyomulni akkor ne a hosszútávra nevezz.
Szerintem.7-8 órát simán lehet nyomni, pláne ha nincs szerencsét az idõjárással.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ok, kösz.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
az biztos, hogy a végén, az utolsó lejtõn nem érdemes kockáztatni...tavaly nagyon sok firka volt!!!! ott görbültel a villám.. de holnap részletesebben..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Igen merevvillával, a Kõrisre néha el szoktunk menni edzeni, annyira nem nehéz, bár azt a részt, ahol a maraton megy nem ismerem. Csak akkor megyek, ha jó idõ lesz, nem jön közbe semmi és nem utálom meg most hétvégén a biciklizést és szigorúan túratempóban, utolsónak beérve mennék.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Gyõrújbarát hosszútáv milyen, mennyi aszfalt van benne?

holnap megkérdem, ha érdekel.. álítólag a Kõris odavág benne rendesen...
merevvillással mennél?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gyõrújbarát hosszútáv milyen, mennyi aszfalt van benne?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát kicsit ragadós volt a legvége, de ennyi még belefér részemrõl.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

a táv közepe felé a meredek betonos emelkedõ bejött.

amikor kijöttünk az erdõbõl??:D nekem a vége, a vízmosásos nem jött be annyira...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az alja milyen, az alja milyen, az alja milyen ? :D
Remélem a rövid ugyanaz, vagy nagyon hasonló lesz, mint tavaly. A mezõs rész nem tetszett, de a táv közepe felé a meredek betonos emelkedõ bejött.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
van vmi hír a gyõrújbaráti pályával kapcsolatban?

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

2007-08-01 16:53
konásandrás
Leon
Szentgróton felíratkoztam egy papírra, miszerint majd küldetek számlát a nevezési díjról...

Én átutalással fizettem be a Kõszeg maratonra a nevezési díjat, és mikor a helyszínen a nevezésemet szerettem volna átvenni, akkor kiderült, hogy a pénz nem érkezett meg. Akkor befizettem a helyszíni nevezés összegét, és kaptam egy ígéretet, hogy visszautalják a pénzt, ha megérkezik a számlájukra. Na most a pénzem nincsen sehol, a bankszámlámról rendesen elment, már többször leellenõriztem a számlaszámot. Visszautalni meg nem utalták vissza. Már levelet is írtam nekik, de még válasz se érkezett.

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
tavalyi térkép: http://kep.tar.hu/pa...6396/31994463#2, talán használható - Sokoró és Északi-Bakony turistatérképekkel még jobb

a hosszút táv bakonyi részérõl egy korábbi bikemag-ban (2007. május) volt egy leírás Vock Balázs tollából
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Starthely az utóbbi 2 évben a gyõrújbaráti gyermektábor volt, gondolom idén is. A PM-ek rajta 10.00 hosszú, 10.15 közép, 10.30 rövid. De kérdezd PantiLeo-t, õ biztos tud segíteni.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Na, épp ezerel töltöm ki a nevezõlapot Gyõrújbarátra; oszt hopp, okés hogy nem sok infó van, térkép se, semmi, de még a távot/szintet se tudom :D. Valószínû közép lesz biztos ami biztos alapon; de egy kis infómorzsát nem akartok elhinteni?
Ami érdekelne: Start városügyileg (Gyõr?), szállás (nem árt ha 1 hónappal elötte tudok foglaltani), start idõpontok jók-e, táv/szint.

:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Leon
Szentgróton felíratkoztam egy papírra, miszerint majd küldetek számlát a nevezési díjról...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu