Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Üdv Sporttársak!

Indultam a Pannon maraton gyõrújbaráti futamán./középtáv:60km/
Nekem "szerencsém" volt, mivel "hazai"versenyzõ vagyok, ezáltal ismertem a pályát.
Sokan azonban eltévedtek, középtávon, illetve hosszútávon is.
Szerintem ez az egyik legbosszantóbb dolog verseny közben.
Részben a szervezõk hibája részben meg a "pilótáké".
Sajnos egypár rosszakaró "direkt" elforgatta az útba igazító táblákat- még verseny elõtt- ugy tudom még a rajt elõtt sikerült megoldani ezt a problémát.
Középtávon, féltáv megtétele után sajna rengetegen egyenesen mentek a kukoricásba holott jobbra kellett fordulni amit a zöld füvön lévõ piros nyíl is mutatott. Én ugy érzem ez egy kritikus pont volt a pályán, talán elkelt volna ide egy szervezõ aki mutatja a helyes irányt.
Mivel személyesen ismerem a szervezõket, ezt mindenképp megemlítem nekik, remélve hasonló baki nem következik be a közeljövõben.
Ugye nem vettem el senki kedvét a jövõ évi baráti futamtól?
Mindenkinek további jó tekerést!

ez jó, én azt hittem a kukoricásban megy a pálya, gondoltam is, micsoda változatos az útvonal :)
bár mikor már a "jó" úton hirtelen mögöttem termett pár versenyzõ, elgondolkodtam, hogy vajon a kerülõs volt-e a jó út :confused:
ezzel együtt tetszett a középtáv, jó volt az idõ
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
"dh lejtõ felfelé"- na ilyet még nem hallottam.
A becses neve siratófal! Te is rítál miközbe toltad felfelé a bicajt (?) és azon gondolkodtál vajon mi a fenét keresek itt :)
Nekem kifejezetten tetszett....

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Üdv Sporttársak!

Nekem "szerencsém" volt, mivel "hazai"versenyzõ vagyok, ezáltal ismertem a pályát.
Sajnos egypár rosszakaró "direkt" elforgatta az útba igazító táblákat- még verseny elõtt- ugy tudom még a rajt elõtt sikerült megoldani ezt a problémát.
Középtávon, féltáv megtétele után sajna rengetegen egyenesen mentek a kukoricásba holott jobbra kellett fordulni amit a zöld füvön lévõ piros nyíl is mutatott. Én ugy érzem ez egy kritikus pont volt a pályán, talán elkelt volna ide egy szervezõ aki mutatja a helyes irányt.
Mivel személyesen ismerem a szervezõket, ezt mindenképp megemlítem nekik, remélve hasonló baki nem következik be a közeljövõben.

ha ismerted a pályát akkor azt is tudtak miko ien 20km nél volt 1 olyan kibasszott felfele hogy ott senki se ment fel feltolni sem volt egyszerü!
remélem ien dh lejtö felfelé nem lesz jövöre !
:D:D

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Üdv Sporttársak!

vendég_háMoll_*

vendég_háMoll_*
  • vendég

Tavalyi, tavalyelõtti gyõrújbaráti eredményeket lehet valahol találni?

Tavaly:
www.mtbsport.hu/nuke/download/eredmenyek/pannon_gy.pdf

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha esetleg van vkinek egy eladó nevezése rövid távra olcsón akkor rábeszélhet h menjek el helyette.:)

http://forum.bikemag...&postcount=2981
;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Ha esetleg van vkinek egy eladó nevezése rövid távra olcsón akkor rábeszélhet h menjek el helyette.:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Esztergom/Tatabánya körül megy vki autóval?

Senki? :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tavalyi, tavalyelõtti gyõrújbaráti eredményeket lehet valahol találni?

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

...

Íjjjjjjjj, a maratonok topicba akartom, bocsánat!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
24órásról képekben akit érdekel:
http://picasaweb.google.hu/mcpite (az 1 és 2ben vannak a jobb képek)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Vasárnapig még felszáradhat. :)

Max. az aszfalt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Vasárnapig még felszáradhat. :)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Kela, köszi. Már csak kedv és idõjárás kell hozzá.

Akkor az idõjárás már megjött.
Órák óta esik...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kela, köszi. Már csak kedv és idõjárás kell hozzá.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Esztergom/Tatabánya körül megy vki autóval?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
na akkor : Mjani, állítólag nem gáz merevvel szal hajrá egyedül a végén a vímosásoknal óvatosan , mivel a szélüket a vékonyabb gumikkal közlekedõk szinte leszabdalták , így nagyon veszélyes lesz...állítóla 1,9 -2,0 külsõkkel már nem gáz!!!

Jövõre Ravazdról indul a verseny és kétszer lesz a Kõris, akkor lehet, majd mérgelõdni a kevés szint miatt ;)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

szerintem max. 10-15 km, tavalyelõtt voltam, akkor kb. ennyi volt, de ezen az idei-friss térképen nehéz megítélni:
http://www.pannonmar.../palya_2007.jpg

csak azt nem értem hogy szintrajzot miért nem képesek felrakni ?

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

mennyire lesz aszfaltos a hosszutáv ? kb fele ? mert akkor még aszfalt gumi is jó :D

szerintem max. 10-15 km, tavalyelõtt voltam, akkor kb. ennyi volt, de ezen az idei-friss térképen nehéz megítélni:
http://www.pannonmar.../palya_2007.jpg
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

szombat reggel mentem a pálya egy részén (gyerektábor - rövid-többi elágazás):
- sár nem volt, csak a mélyebb (nap nem sütötte) részeken kis latyak
- ha esõ nem lesz, frankón kiszárad a talaj, pereceléskor az agyagos-lösz igen kemény tud lenni
- kõ elenyészõ mennyiségû
- vízmosás van egy pá mély, de kerülhetõ
- a telefontorony utáni single-track-en van több bökõs/felütõs kivágott/tört fa-bokor csonk, lehet kerülni õket, de nagy sebességnél figyelni kell
- lehet, hogy csak a reggeli idõpont miatt, de sok volt a kóbor vagy csak szabadon kószáló kutya (inkább ugatnak, de kórusban nem kellemes)
- jelölés szerintem már így is OK

a sokorói részen nagyjából mindehol ilyesmi várható (a kutyák kivételével :)), sajna a bakonyi részen nem voltam idén

mennyire lesz aszfaltos a hosszutáv ? kb fele ? mert akkor még aszfalt gumi is jó :D