Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nem akarok 180as pizzat cipelni.Ugyis van idom aprilisig,mire bikerek sziveskednek avidot hozni,kiproszalom minit addig.A szivem szakadna meg mondjuk ha nem jonne be,olyan szep az a fek...
Na mind1,ha nem jon be csere avidra.Bar fene tudja meg atgondolom

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
öhh, akkor lehet, hogy mégiscsak avidot kellene venned... vegy kérdd 180-as pizzával a féket. (hope)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En is azert akartam eredetileg avidot,mert az fog mint allat.Meglassuk mini mit tud,ha nem fog akkor eladom a picsaba :D
Bizom benne azert cc bicajra tud egyujjas fekerot biztositani.
Oszinten szolva nalam a fek ott kezdodik,ha 50nel 1 ujjal fejre tudok allni.
Persze attol meg lehet jol adagolhato.
Ha a mini ezt nem fogja tudni nyujtani nekem,akkor rovid utaon helyet fog cserelni egy aviddal :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mondtam en hogy nem volt jo a tavalyi Mini? ;)
Lent figyel a garazsban, az uj fekcso pedig a polcomon :)
( najo, egy kicsit kopi az olajat, meg keen nezni miert ) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A pályát is meg a féktávot is;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nem sokat, hanem folyamatosan inkább. ezt nem arra értem, hogy végigfékezed a pályát, hanem arra, hogy ha fékezel valszeg nem szagatottan (javíts ki ha tévedek), hanem folyamatosan. ha meg szagatottan fékezel és mégis besül, akkor...
nameg nem is 1 kilós kereket kell megfoni 60 kilóval brinágval együtt ;)

dig: hát persze :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

A Mini CC fek. A tavalyi eleg eros, en azzal Dh-ztam, de az idei valoban gyengebb, viszont joval konnyebb. CC -re pedig minel konyebb annal jobb. De a konnyu kereket meg igy is konnyeden megallitja.

Az Avidot kiprobalnam, kivancsi vagyok mire kepes. A 6-os Hope Goodridge nelkul mar kinlodott neha ;) :D :D

És miért nem volt jó DH-ra a tavalyi mini?;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
õõ
2*4=8?
Szóval azért nem;)
Egyébként is sütöttem meg a hope-ot persze azért mert sokat fékezek..De bele kéne írni a manuálba hogy ha nem akarod besütni a féket kettõnél többször ne fékezz egy pályán;)

Ugye málna?;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A Mini CC fek. A tavalyi eleg eros, en azzal Dh-ztam, de az idei valoban gyengebb, viszont joval konnyebb. CC -re pedig minel konyebb annal jobb. De a konnyu kereket meg igy is konnyeden megallitja.

Az Avidot kiprobalnam, kivancsi vagyok mire kepes. A 6-os Hope Goodridge nelkul mar kinlodott neha ;) :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
talán mer 2*2 az 4 és 2*4 az már 8 lenne? e szerint az m6nak 1,5x kéne jobban fognia, az m4nél.

azt hozzátenném, hogy ez csak azon alapul, amit rob irt, nem tükrözi a véleményem ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, sajnos abban thommey-nak igaza van, hogy a hope-nál a fékerõ nem arányos a dugattyúk számával... értsd: az m4 majdnem dupla olyan jól fog, mint a mini, de a 6 nem ugyanigy duplája az m4-nek. mindez azonos tárcsaátmérõ és egyéb bef. tényezõ mellett. (szerintem.)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tudom, de olyat is próbáltam már de a lényeg hogy általában a hope-ról beszéltem, de nem kötekedni akartam..
Viszont ha alám meg a nehéz birngám alá jó a zsírmágnes akkor alátok elvileg jónak kéne lennie a mini-nek de te használod szóval.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Dig:Itt most a Mono Minirõl van szó,nem a te százdugattyús ózdi kohászati végtermékedrõl:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor neked tuti jó lenne,mert az eredeti verziónál nagyon jól lehet adagolni a fékerõt,csak az nem túl nagy. Amikor már Goodridge,és Ebc is benne van,akkor is nagyon jól lehet adagolni, de az már inkább azt jelenti,hogy jól lehet nose wheelie-zni:D
Akkor egy ideig lineáris a fékhatás,majd elér egy pontot,ahol irgalmatlanul blokkol...Bennem van a hiba,hogy csak a bedugtamegybototaküllõdközé típusú fékeket szeretem...:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A hope-ra költeni?Megint szerencsém van?
Meg én egy ujjal kezelem a fékjeim és kizárólag a hope meg a mag volt jó alám;)
A mag viszont nem olyan határozott mint a hope.(nekem)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fura mód én amugy olyan vagyok, hogy szeretek 2 ujjal fékezni. valami buta megszokás. igyekszem leszokni róla, de nehéz kinõni.
és azt is szeretem, ha nem bukok át a kormányon fékezéstõl. most ez nem ellened szól, csak úgy mondom. nekem valahogy azok a fékek jönnek be, amiket szépen lehet adagolni. nagyon tudok parázni, amikor lefelé berántom az elsõféket (eleve azért rántom, mert már parázok) és erre elkezd a kerék blokkolni.... :D szóval a blokkolós fékek nekem nagy ellenségeim. ezért is nem vettem jucit.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Rob:kabbe:D (80kg tömör izom:D )
Én azt akartam megvilágítani,hogy a Juicy nagyjából egy árban van a Hope-al alapban, de a Hope-ra rá kell költeni,hogy a fékereje is olyan legyen...és vannak akik nem szeretnek olyan fékkel menni,aminél 2 ujj kell elõl a blokkoláshoz...
Meg hát én a Juicy-t is elégettem:D
Thy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
thommey: ha valaki nme olyan elhí.. ööö ... erõs testalkatú (;)) mint te, akkor lehet, nagyobb esélye van, hogy jól fog fogni :) cc-re itthon szerintem bõven elég. cáfolj, ha nincs igazam.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát azért a Hope-al vannak fenntartásaim...
A Juicy fékereje akkor egyenlõ a Hope-al,ha abban Goodridge fékcsõ,és piros EBC pofa van...már így a moduláció sokkal jobb!!ha ezt még plusszban hozzáadjuk az eredetileg sem olcsó árához,akkor már nem a best deal....

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En is ezen a velemenyen vagyok :)