Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
De nem lehet sehol kapni. Málna ha tudsz olyan helyet, ahol tényleg 16-17e Ft-ért lehet kapni, akkor szóljál légyszi.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

Nekem duplán nem volt mákom;) bár nem a Tomász féle van hanem a régebbi..de elsõnek jó volt viszont hátul baromi könnyen megsült..

alattad mi nem? :D

amugy a duke az elég merev, egy 185ös féket még el kéne viselnie. 200ig van gari...

a bb5 lehet, h jol fog, de ha tényleg olyan pici a pofa benne, akkor elég hamar cserélheted... másrészt meg a bb7 3 ezerrel drágább mondjuk... annyit megér

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát ha elsõféknek fogott nekem ( 55kg :) ) mindez túlhosszú gepida bóvdenház+gagyi bócdennel és b+ fékkarral, akkor hátsóféknek jó bóvdenházzal+bóvdennel vmi jobb fékkarral simán jó...szerintem...

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Tehát aztmondod hátsóféknek, egy bringával együtt 70kg-os ridernek, jó lenne? Írj le róla minden tapasztalatot légyszi. Milyen fékcsõ, fékkarral?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nemrég volt alkalmam kipróbálni avib bb5-t. 160, elõl. és sztem tökjó. már az árához képest. szal jó vétel. inkább mint deore ugyanennyiér.. de ha van párezressel több akkor egyértelmüen bb7...
na csak ennyi.
ha nincs több pénz meg lehet venni bátran. semmi gond vele. fog mintállat.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem duplán nem volt mákom;) bár nem a Tomász féle van hanem a régebbi..de elsõnek jó volt viszont hátul baromi könnyen megsült..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az is egy tipikusan oylan fék, hogy vagy mákod van, és jó, vagy nincs, és hetente mész tömítésért. (5 év garit ad rá a magura amugy) meg az is digitális. thommey már csak ilyenekkel megy :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azzé ne szóld má le a Louise FR-omat:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mechanikus avid milliószor inkább, mint julie. bár idénre megint új van. de a magura minden évben csak fogadkozik. hogy majd most. aztán mindig csak a gustav az egyetlen jó fék.....

rvilike: szerintem is várjál. én is várok. hajtókarra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hayes is szóba jöhet, ha nem túl drága, hol és mennyiért vannak? Mert az a baj, hogy fék is kéne nagyon meg teló is.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát az Avid CPS-t nem nehéz légteleníteni,hiszen bowdenes:D
De jobban jársz vele,mini a Julie-vel...sokkal...
Viszont igényli a jó bowdenkészletet..pl Avid Straight,Half, vagy Full Metal Jacket.
Ha a kemény olajoshoz hasonló fékérzést szereted,akkor Avid fékkarral,ha a puhábbat (mint én is) akkor Sram 9.0-s fékkarral.
Üdv:thy

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Magurából a márti ami szerintem jó lenne.az direkt cc fék.
Hayes ból nem jöhet képbe semmi?9esbõl szokott 18-20körül lenni,az legalább jó fék.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Julie-t ne.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Mivel nem tudtam módosítani ezért külön írom.

Szóba jött még a magura julie fék is.
A kérdésem: ez jobb vagy az avid cps (mindkettõ 160-as tárcsával)
Mennyire nehéz légteleníteni?
Mekkora fékerejes és adagolhatósága?
Hallottam olyat, hogy mûanyag a fékkar. Ez mennyire befolyásolja a fékerõt/adagolhatóságot. Mennyire strapabíró? Esetleg helyettesíthetõ másik fékkrarral?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Én két hét múlva megyek többnapos túrára és nincs hátsófékem. Azért ha valaki tud ilyet 16000 Ft körül, akkor az ne tartsa vissza.

Bocsi nem figyeltem kinek írtad

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Jaja,igazad van.Hat tenyleg nem tom akkor mikor milyen fekem lesz es honnan :D

annyira sürgõs nem lehet. Várj még egy-két hónapot, és lesz itt választék. Most még nagyon tél van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nem tud valaki egy helyet ahol lehet még olcsón kapni avid bb7-es 160-as hátsó tárcsaféket? Az ebike-ról elfogyott. 2 héten belül kéne.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Jaja,igazad van.Hat tenyleg nem tom akkor mikor milyen fekem lesz es honnan :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor sem tesz jót egy 30mm-es becsúszós villának egy 185 mm-es tárcsával szerelt erõs fék. fõleg hogy patentzáras.
fékerõ nem lenne gond, az elcsavargás már aNál inkább.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ha egyszer nincs 160assal...