Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem CC-re erõs túlzás a 185-ös Juicy 7.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Szerintetek ha 7es Juicyt veszek elore 185os tarcsaval,cc gepre,az nagyon brutalisan fog nekem fogni?Mert ugye nincs 160assal,es gondolkozom h merjek e venni 185ossel.Gondolom az meg durvabban fog mint 160assal,de ha nagyobb a tarcsa akkor az adagolhatosag is no a fekero mellett ugye?
Ja,masik meg hogy a Duke-omat mennyire fogja az szetszedni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a bb7-et igen. (ez uaz mint a régi cps)
a bb5 is biztosan jól fog, de semmi nem állítható rajta, fele akkora fékpofa...
érdemes keresni egy 160as bb7-et inkább!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Az Avid BB5-ös mennyivel rosszabb mint a BB7-es, vagy a régi hagyományos CPS?

Egyébként, ha valakinek van ilyen akkor írja le légyszi a tapasztalatait:
-Fékerõ (160-as tárcsával,hátsóként)
-Beállíthatóság

Egyszóval megéri megvenni, pehelysúlyú dh-ra kéne?

Gyorsan kéne a válasz.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Termeszetesen a 03-04 minikrol beszeltem. Idei majd onnantol lesz a 2005-os, ha vege ennek a rohadt telnek :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
szerintem kell neked egy pár hope mono6 ti;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Némi idõ után ismét összetákoltam a trekkinggépemet, és ááá, Hayes rulZ :D Zírûberzsírûber adagolható, és marha jól fog (piros KoolStop), jeee. Ennyit szerettem volna. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Oksa! Ksözi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
olvass? tudom, hogy lusta vagy, és sokkal egyszerûbb ide beírni, mint rákeresni, vagy neadjisten csak simán visszaolvasni, de: ez olyan láma dolog....

válasz: sokat kell vele fékezni, és ha nem nagyon hajlott meg, akkor kiegyenesedik. (folyamatosan lefelé jössz pölö sok km-t) nagy nyolcas esetében keress meg egy boltot vele.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
fékezz vele sokat....kivasalódik ha nem olyan nagy a bibi. vagy menj vissza a kõhöz és b*szd megint neki...hátha visszamegy a 8-as.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
csácsá!

Fiúk és lányok! Van nekem egy 8"-os hayes tárcsám amit odabaszarintottam egy kissebb kavicsocskához (szikla) Na szóval van benne egy 8-s és ezért susog a hátsó fékem! Ezt valahogy kilehet szedni? (mármint a 8-ast) Válaszotokat elöre is köszönöm!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Aha !
De azért összeségében a Mono-k jobbak mint a nem Mono-k, legalábbis jókat nem lehetett róluk hallani. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ilyenen én is gondokoztam, de aztán összeadtam mibe kerülne 2 Goodridge csõ a Hayes-ekhez + tuning fékkar -> akár új féket is vehetnék az árából !

Egyébként honnan lehet tudni, hogy a 05 Mini gyengébb mint a 04 ?

Vole sztem elfelejtette, hogy azóta már volt egy évfordulás (sok volt a pezsgõ pocok? :D ) szal sztem azt akarta mondani, hogy a mono mini kevésbé erõs, mint a nem mono. (2004es vs. 2003as) vagy tévedek?

fék tuningolása: én is ezt magyaráztam tesómnak, hogy akkor dejó, hogy örült, milyen olcsó féket rakott össze az ebikeról, ha aztán meg rákölt annyit, amennyibõl egy gyárilag jó féket is vehetett volna.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Erre én nem akarok válaszolni:D:D illetve az a 04 mini gyengébb mint a 03 lenne;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ilyenen én is gondokoztam, de aztán összeadtam mibe kerülne 2 Goodridge csõ a Hayes-ekhez + tuning fékkar -> akár új féket is vehetnék az árából !

Egyébként honnan lehet tudni, hogy a 05 Mini gyengébb mint a 04 ?

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
annyit beszéltek itt fékekrõl, hogy msotmár én is kíváncsi vagyok, mit hoztam össze, de nincs hajtókarom. :(
azon gondolkoztam a multkor, hogy még ebc betéteket, goodridge csöveket és egy pár dangerboy fékkart kellene venni, hogy alig maradjon sh!mano a fékemben :D sznobiszörp rulez.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Egy ujjal csak lassit=>nem sorolhato a fek kategoriaba :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ez felfelé negyvennel úgysem gáz;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na végre,hogy leesett,amit mondtam:D
Pont ez a lényeg,hogy egy újjal,csak lassít....

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ha egy feket nagyobb tarcsaval veszel,akkor ugye nem csak a fekero no,hanem az adagolhatosag is?Tehat ha pl Juicy-t 185os tarcsaval,akkor az durvabban fog fogni mint a 160assal,de nem lesz annyira digitalis,ugye?