Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és egyáltalán nem biztos, hogy rosszabbul jársz vele ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ehh,avid mar nem tud folizgatni :D Minden valoszinuseg szerint egy gyonyoru Hope Mono Mini kerul majd a gepemre.Nagy fekero,jo adagolhatosag,igenyes kulso :))

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
De,hogy megnyugodjatok: Isteni kis fék:D
Brutál fékerõvel,de az adagolhatóság nem olyan jó,bár aki Avid tárcsát vesz,az pont a digitális fékerõ miatt veszi:D
Üdv:thy

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Lehet hogy te meg az X-Factoros idokben jutottal hozza

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Tudtal venni 160as elso Juicy 7et? Szakadjal szejjel :D
En korbetelefontaltam az orszagot,sehol nem volt,ezek utan folhivtam a nagykert,h mi a rak van,erre ok mondtak h persze hogy nem kapok,mert be se hoztak az orszagba.Azt is mondta hogy aprilisig nem is hoznak.
Szal ha volt is,mar elfogyott,es nem kapkodnak ujat hozni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor csak mi vagyunk ilyen szerencsések,hogy kaptunk?LOL

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Volt,csak elso 160as tarcsaval nem.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mind a két szállímányban volt 7-es

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Avid?Az lehet,de a kovetkezo csak aprilis eleje korul jon,es most basztak behozni elso Juicy 7-et 160as tarcsaval,szoval aprilisig ilyen nem is lesz fellelheto magyarorszagon.Gratulalok nekik.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Egyebkent a 2005-ös cuccokból már két szállímány is volt eddig....

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Remelem meg mi is megerjuk,hogy idaig eljutunk :))

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

szerintem meg minden bolt szervizében minden fék (váltó/teló/x) szakszerü szervizelését kellene ellátni, és ezt hírverés nélkül. mert ez ALAP.

(m)UFF
béjbi,yól szóltál
én is erre akartam rámutatni

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
értem. tehát az hír, hogy mostantól a "jelentõsebb boltok" szervízeiben szakszerüen fogják szerelni az avid fékeket. Ejha. hát idáig is eljutottunk.

szerintem meg minden bolt szervizében minden fék (váltó/teló/x) szakszerü szervizelését kellene ellátni, és ezt hírverés nélkül. mert ez ALAP.

na ezért nem voltam feldobva a hír hallatán.

Nem a boltokkal van a bajom, vagy a továbbképzésen résztvevõ szerelõkkel, nem is az aviddal, hanem csak simán utálok a balkánon élni. de ez már off
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Jah,fasza hogy tudjak majd szerelni is,de en jobban orulnek ha elobb hoznanak is az orszagba a forgalmazott termekbol,es nem csak aprilisra...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
szertem meg dicséretes dolog, bár sok hasznát nem látom, mert az avid is csak egy fék, annyiban nem különbözik, de rosszat nem tesz. végre valami elõremutató dolog történik, de persze ez sem jó....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szeretem mikor valaki feltételez valamit,és a többiek továbbköltik...:(
De hát egész m.o.-ilyen..
egyébként minden jelentõsebb bolt szerelõje ott lesz a továbbképzésen,ami sajna nem hawaii-n lesz megtartva....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja. kb én is így hiszem.
meg a forgalmazó amúgy is csak vitrinben lát ilyet, max a raktáros srácok fognak ilyet a kezükbe...
de rossz indualtúak vagyunk ma.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerinted?

nem az van, hogy elvittek egy-két muftit pezsgõzni valami kényelmes vidéki 5csillagosba, sajtótájékoztató címszóval, de csupa olyan embert, aki szerszámot már egy ideje nem fog a kezébe? miért gondolom így? mert én már csak ilyen kis rosszindulatú vagyok a magyar kerékpár-üzletággal szemben.
:rocketman
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
forgalmazói, vagy kereskedõi? mert ha a forgalmazók tudnak, ami kb kevés ember.meg boltok visszaküldik a forgalmazónak javításra....
cirka 1-2 hét
vagy forgalmazó=kereskedõ?
minden boltos továbbképzõdik?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
forgalmazója ... vesznek részt...
mondjuk hawaii
nem ezzel kellett volna kezdeni?:) szvsz természetes,h ha már forgalmazzák,akkor urambocsá' meg is tudják szerelni,ha kell