Tudjátok mit? Én azt javaslom, hogy próbáljunk meg kicsit objektavek lenni. Ne azt mondjuk el, hogy ez szar, az meg jó, hanem próbáljunk meg számadatokban gondolkodni, és csak olyanok véleményezzenek, akik próbálták mindazokat a fékeket, amelyeket aláznak. De ha a másikat nem próbálta, akkor ne offolja!
Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Posted 2006. January 06. - 23:53
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. January 06. - 23:52
engem nem....csak ha lesz egy 1400 grammos vázad, akkor má jó könnyû fék kéne rá....érted....
tudom. az xtr tárcsafék is a grammfejûség része.
annyira nem akarok "elszállni" a grammokkal, mert nem lesz aki vesz nekem 1év múlva újat.
de valóban 1,4 kg alatti vázat szeretnék. (de ezt már beszéltük egyszer priviben)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. January 06. - 23:48
engem nem....csak ha lesz egy 1400 grammos vázad, akkor má jó könnyû fék kéne rá....érted....nem vagyok egy 1xû eset az tuti. vannak berögzött gyöpös hülyeségeim, amihez ragaszkodom. bocs, ha felhúztam ezzel valakit is, nem volt szándékos
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. January 06. - 23:47
jó az avid. de nem mindenható mint ahogy beállította pl itt most is legalább 3 ember:) neveket nem mondok.
ja lüktetni az erek szoktak
Posted 2006. January 06. - 23:46
Posted 2006. January 06. - 23:45
amúgy sehol nem írja a fórumszabályzat,h nem futhatunk le újra és újra értelmetlen köröket vmivel kapcs - természetesen nincs olyan h legjobb fék,vagy ha igen,akkor mutassátok,melyik az... :-/
ez már úgyis mindig a személyeskedésrõl szól, max az variálódik,h kinek a HSZ-e miatt indul az egész
a felkiáltójel való a mire?
a vége az lesz,h sok lúd disznót gyõz és én kérek elnézést,az avid nem fék csak dísz a keréken azoknak akik sosenem kerékpároztak (sõt,kerójuk sincs) és nem is fognak
természetesen nem fog és drága is és az az 1féle fékérzés,ami kihozható belõle az max a bolt elött jó máshol nem
na, örüljetek és kicsit szálljatok le a témáról :-*
Posted 2006. January 06. - 23:45
Posted 2006. January 06. - 23:44
akkor ne grammoz....kirekesztett õ is
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. January 06. - 23:44
Posted 2006. January 06. - 23:43
Posted 2006. January 06. - 23:41
nyomogatod a felkiáltójelet is? talán mondta.rob legutóbb nem valami olyasmit mondott, hogy még egy Avid vita és szaunkciók lesznek?
majd jön és szankcionál minket.
edit: nem nyomickolom..
"családtag" ellen ritkán
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
magura marta sl ?
354/368 g
kirekesztett õ is
Posted 2006. January 06. - 23:40
miért is lenne ez? ez a vicc. mire fel lenne? drága, a bowdenezés miatt macerás, nehéz? akkor miben lenne jobb egy hayesnál? egy xt-nél? egy lx-nél?nekem most AVID BB7-em van. NAGYON JÓL FOGNAK. ISTENIEK. nem is tudom szavakba önteni mennyire jól fognak. sajnos muszáj lesz megválni tõlük mert kicsit nehezek. ha könnyebbek lennének ezek simán vinnék a VILÁG LEGJOBB FÉKE címet.
csak hogy bosszankodj egy kicsit al!
mondd meg légyszives.
na EZ a fanatizmus, egy alkatrész értelmetlen istenítése.
nem jobb mint más.
Posted 2006. January 06. - 23:39
köszönjük dr. kala a hasznos hozzászólásodat, tudjuk hogy szerinted a világ legjobb féke. mid is van most?
nem kell villognod, csak azt akartam mondani,hogy talán mégse olyan rossz mint állítjátok
nagygépen hayes van, CC gépen Avid (V és tárcsa) kisgép XT.
persze,h nincs legjobb fék csak fel kéne fogni h igenis yó alternatívája sok mindennek
Posted 2006. January 06. - 23:38
tökéletes? faldísz?
vagy szerezté egy bringát?
kicsiton
ja, én szerzek, nálam ezek nem jönnek be;)
Posted 2006. January 06. - 23:37
Nekem Saint van és tökéletes:)
tökéletes? faldísz?
vagy szerezté egy bringát?
kicsiton
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 06. - 23:37
al nem szereti az avidot se v-ben se tárcsában csak az lx, csak az kell neki, a többire rá se néz
nekem most AVID BB7-em van. NAGYON JÓL FOGNAK. ISTENIEK. nem is tudom szavakba önteni mennyire jól fognak. sajnos muszáj lesz megválni tõlük mert kicsit nehezek. ha könnyebbek lennének ezek simán vinnék a VILÁG LEGJOBB FÉKE címet.
csak hogy bosszankodj egy kicsit al!
Posted 2006. January 06. - 23:36
mindenki más tudja hogy jól fog, de furamód minden extrémebb sportágakban tevékenykedõ ember lecserélte olajosra. mert arra olajos fék való
jól fog az avid, de..
ennyi
Posted 2006. January 06. - 23:35
update:
Egyebkent meg vegyen mindenki avidot. Nekem azert lesz az jo, mert csak nekem lesz shimano fekem es ezzel egyedi leszek. Vagy kitaszitott.
"This town like a great big pussy just waiting to get fucked." /Tony Montana (Al Pacino) from Scarface/
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak