Jelentkezz be Regisztrálj

Sport kiállítás 2005 Március 3-6
Írta 2005. március 06. - 20:01

Írta 2005. március 06. - 19:50

Írta 2005. március 06. - 19:49

Írta 2005. március 06. - 15:44

az én véleményem ugyanez: lehet, hogy szombatra már unják a sok kérdést, meg mittudomén, de hát tessék példát venni akkor másokról, az author standon a srác minden kérdésemre tudott válaszolni, és a ktm-es faszi is meglátta rajtam azonnal, melyik bicikli érdekel a legjobban (a rohloffos)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 06. - 15:32

Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. március 06. - 14:30

A kiállításnak egyértelmûen jót tett volna, ha ki lehet próbálni ezt-azt, mert ugye az ételeket sem szemrevételezéssel kóstoljuk!
Írta 2005. március 06. - 12:17

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 06. - 10:09

Szívesen láttam volna a raceface-t, meg a Rocky Mountain-t, de erre még néhány évet várni kell!Nemtudom mi van mostanában a Heavy Tools-al. Szerintem lassan el fog tûnni és átveszi a helyét a KTM, amit sajnálok, mert Heavy Tools-okkal nõttem fel!
Nekem a Hondás lányok tetszettek meg a Specializedes leányzó. Egyébként a Specialized standon ez az egyetlen pozitív élményem. A standon nem voltak kedvesek az arcok és nem is nagyon értettek a biriglikhez!
Ellenben a KTM stand meseszép volt szinte az összes merevfarú xc-gépükbe beleszerettem, annak ellenére hogy nem vagyok hû Shimano user és az összes gépük ezzel volt szerelve. De a kedvezõ ár kontra minõségi alkatrészek (Rock Shox, DT, Ritchey) vááááá! Miért nem vihettem el egyet sem!
Külön dícséret a Bikemag standnak, mert emberközpontú hozzáállásuk szinte páratlan volt! Néhány stand "vegyedvázeg", azt mer' az jó -meg drága- hozzáállása kicsit primitív volt. Meg kellene tudniuk különböztetni a bringás érdeklõdõt -aki valszeg jobban ért a kerókhoz- a nagyközönségtõl.
Írta 2005. március 06. - 00:56

pro
-bikemagos srácok korrekten haverhez hozávágtak 2bikemagot freebe ami szétmentneki ahelyett:-D
-igényesen megvolt szervezve
-kilehetett próbálni a demo 9et:-D
-megmég mindenjó
-ja a 3félmesztelen harleys csajt jóvolt ölelgetni:-DDDD
kontra:
-kicsit jobban összerakhaták volna a cuccokat(pl specialized p street elsõkereke fordírva volt berakvalol! másik csuszkás px et kicsit igényesebben lefesthettékvolna!)
-nemletvolna rosz ha lehetettvolna bicózni a streetpályán
-rs több telót is kipakolhatottvolna kb enyi
de jóvolt tényleg
Írta 2005. március 05. - 23:54

1: életem legtrágyább lángosát b@sztam a kukába 2 falat után, persze a csótányízû teával "kisérve"
2:sose akarj elsõ lenni az airbord kipróbálásán
3:authornál a a pencos- vagy milyen manager vagy tol valamit, vagy télleg ennyire jók azok az energiaszeletek, vagy csak még nagyon friss volt pénteken fél 11kor. Kb.olyan nehéz volt lelépnünk, mint egy úttörõtábornyi Jehova-tanú elõl..Amúgy author über alles.
4: az emberek hülyének néznek, ha mindent kipróbálsz, fõleg azt a kis gokartot a minigolf mellett..
5:az apriliás hõgyek arcára nem emléxem, de a mellük az úgy beégett az agyamba mint emberiségrõl alkotott rajz a titánlapba, az idegen civilizációk felkutatására küldött ûrhajóban
6:prospektKUSS.
7:legviccesebb dolog a furán mart nyakú zoom teló a schwinn csepelekben.
8:hercules konkrét, látszik, hogy komoly kerós kultúrával rendelkezõ /ja, meg fizetõ képes kereslettel rendelkezõ/ piacra termelnek.. 300 kilós túragép...
9:még mindig a specialized fsr-rel álmodom.
10: fuck máv, fõleg a kõbányai "hajléktalanszagvan béjjbe megvárlak kinn" jegykiadóért, meg a kibaszott teli egri gyorsért.
Írta 2005. március 05. - 23:53

(Ja, és Race Face cucokkat is nézegettem volna, de az még sose vót.)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. március 05. - 23:38

ha beleültél akkor a nagyapó elkezdte döntögetni meg hajlítgatni távirányítóval

Írta 2005. március 05. - 23:35

Sziasztok,
Én is kint voltam ma, véleményem :
1. maga a sport kiállítás nagyon gyér, a kerékpáros rész alkotja a"D" pavilont, "outdoor" cégek sehol....teli egyéb gagyi nem odaillõ cégekkel...ez a Hungexpo szégyene...
2.Szerintem a "D" pavilonnak önállóan kerékpáros kiállításnak kellene lennie, olcsóbb standdíjak, több és nagyobb standok !
3. Standok : a legtöbb cég elgondolkodhatna mi is a marketing, minek megy ki a kiállításra....égetni magát, vagy akar valamit...Vannak kiállítók, akik csinálnak vmit, aztán apróságokon mégis elúszik, lsd KTM-kontra ártáblák....
persze azért érdemes kimenni, egyben ennyi gépet máshol nem látni
hkt
akár én írtam volna.... biker és a függesztett telók, velotrade, és a nem lehet kihúzni a thomson nyeregcsövet, nehogy elszaladjak vele (megjegyzem nekem is az van, egy ismerõsömnek akartam megmutatni, milyen belülrõl) és amugy is procc, a mali fele sörsátor, ahogy 400 huf. egy fél literes kóla, pacific cyles: nincs katalógus, nézd mega neten (ha nincs otthon neted, akkor csinálj amit akarsz) stbstb.
2 igazán jó stand volt, a szokásosan jó author, és a most kivételesen magáért kitevõ cseke
de ha kicsit savanyú is, kicsi is, sárga is....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 05. - 23:33

felül a figura egy fotelbe, hokedli/sámli be a láb alá, rárak ezt a gép, és ott masszírozza a lábát.
ez az értelmetlenség NETOVÁBBJA, és van aki ezért pénzt is ad ki!
mert ok h voltak azok a csicsergõ trallalák vagy micsodák is, de az legalább geg tud lenni, ha:-)
de ezek... sosem értettem ezek hogy pótolják a mozgást, hogy ellensúlyozzák az így "megúszott" mozgást.
hülye állatfaj az ember:-)
Írta 2005. március 05. - 23:33

Írta 2005. március 05. - 23:31

Írta 2005. március 05. - 23:30

azok mit csinálnak ott?

Írta 2005. március 05. - 23:20

Írta 2005. március 05. - 23:18

télllleg.
csak siettem. meg nem volt kedvem találkozni primo kapitánnyal és társaival
áhh, én összefutottam. alig gyõztem elmagyarázni neki, hogy merre van a büfé, és hogy az ice tea, ami a kezemben van, az nem a nézõknek van:-)
Írta 2005. március 05. - 23:15