Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sport kiállítás 2005 Március 3-6

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
261 hozzászólás a témában

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Én is voltam olyan 11tõl kb fél 2ig .Hát elõször ami tetszett:A KTM Standon nagyon sok bringa volt és szerintem a külföldön is árusított összes bicaj kint volt.A Rohloff váltósagyas bicaj tényleg egyedülálló volt a kiállításon.a V-masnak miért olyan meredek a fejcsõszöge?Több volt az elérhetetlenmertolyandrágadeegyébkéntnagyonzsír bringa is(legalább egyszer élõben már én is láthattam egy-egy ilyet.Author stand is jó volt mert sok volt a kiállított gép és azok legalább minõségrõl tettek tanúbizonyságot.A spaceman bemutató is nagyon király volt az az "új tehetség" csávó bekent egy backflipet(ekkor már majdnem nedves lett a gatya).és szerintem sok ésszerûen összerakott bringa volt kiállítva(Scott DH bringák amiket használtan állítottak ki,a 2 Giant DH,a Bikemag standon lévõ masinák stb...)És a szõke Meridás Hostess(kép lesz róla,tetszeni fog elöljáróban csak annyit hogy kb 2 méterrõl fotóztam le OTT)

Viszont sok a gáz is:
1:a specialized standon ki volt állítva egy DEMO.namost rá is lehetett ülni de nem volt beállítva és így ráültem és mint egy hintaló kb olyan volt.ha már vették a fáradtságot hogy elcipelnek ennyi mindent akkor legalább valami 80 kilós emberhez be is állíthatták volna mert alattam(67 kg)beült félig hátmég egy nehezebb ember alatt.(LCS bringája viszont be volt lõve faszántosan!!!).a RockShox stand nagyon ótvar volt a Pikeot nem bírtam összenyomni(pedig 15 éve hegedülök és elég erõsek az ujjaim)Kérem mi volt az?valami bábu?áááá.A Scott standon az egyik új Manitou villa köpte a zsírt mint valami hülye.És sok volt a gagyi cucc is.Kona nem volt kint(nemtom miért)és a bringapályán sem ugrált senki Spacemenéken kívül)

Na mindegy azért 650et megért de nem voltam elájulva
NO OFF,USE SEARCH

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát úgylátszik megdorgállak :)

szerintem jo volt az egesz, mondjuk mintha tavaly több cucc lett volna kinn a bicaj részlegen. :-/
bikemag stand nagyon jóvolt ;-)

conor hol voltál? sala? sehol senki, egyedül vole-t lattam meg rob-ot,.....

dezo

dezo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Elmentem. Megnéztem. Hát nem tudom. Szerintem évrõl évre...s*arabb. A standok látványosak, idén végre mindenki újított ezen a téren. De a kínálat, amit elhoztak....félelmetes! A Biker mintha nem is az egyik legnagyobb nagyker lenne! A Scottnál is szívesen megnéztem volna a karboncsodájukat! Egyedül a MALI stand tetszett...ott bedobtunk két sört haverral :) A BikeMag-ot viszont olcsóbban adták, csak 700 Huf volt, igaz az elõzõ havit elfelejtettem visszavinni, remélem ez nem fog szétesni (igaz már majdnem egy éve reménykedek)
Élj úgy, hogy ha lepereg elõtted az.......

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
dig, ha nem leszel ott megdorgállak :D
:sm:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

hát a leggagyibb stand díjért szerintem nagy eséllyel indulnak a masszirozósszékes cégek :) ... vett már oant vki valaha? ... vagy én vaok tudatlan és mindenpanellakásban már van kettõ? ..

Azért az eldobós visszajövös hungarocelrepülõ is ottvan a szeren kétezerért. :)
Anyámék vettek, de Õk telesopfüggõk. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
akkor veletek is összefutunk valszeg;)
(rob-ot ismerem, tõle vettem a hajtókarom:))
Autist Team:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mi is megyünk családilag kb 2-fél3 körül. reszkessetek :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Pestieknek OK, vidékrõl nem biztos,h megéri felmenni.
Ha szép idõ lenne, felmennék kerékpárral, és nagyon-nagyot reklamálnék,h mi az,h nem tudok keróval kényelmesen renezni a dolgomat egy részben kerékpáros szakkiállításon :-)))
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
hát a leggagyibb stand díjért szerintem nagy eséllyel indulnak a masszirozósszékes cégek :) ... vett már oant vki valaha? ... vagy én vaok tudatlan és mindenpanellakásban már van kettõ? ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
mi is holnap megyünk ki, délután fele...
meg elvileg Tams meg Dig is...
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ebben egyetértünk:-)
igazából nemtudom miért nincs pike, egyik legnépszerübb villájuk lenne. elfelejtették, vagy nincs a nagykerben? az meg osk észre vall eladni az utsót is egy kiállítás elött..:-)
na de holnap, ha minden igaz! megnézem ujra.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Aki szeretne ingyé Rock Shox villát, Sram és Avid cuccokat, az vigyen magával egy bowdenvágót a Biker standra! :lick:

Még egy nyamvadt pikot se tudtak kihozni :o Szerintem az egyik legigénytelenebb stand.

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Köszi szépen,bízok benne,hogy lesz,és sokan leszenek!Mégegyszer köszi az infókat!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Aki szeretne ingyé Rock Shox villát, Sram és Avid cuccokat, az vigyen magával egy bowdenvágót a Biker standra! :lick:
Ausztria, Kenguruk földje!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Lobmayer: esetleg érdeklõdj a hungexponál:
SPORT
Tihanyi Klára, kiállítási ügyvezetõ igazgató
Tel.: 263-6113
Fax: 263-6435

Értékesítés
Csejtey Lydia, kiállításszervezõ
Tel.: 263-6469 szerintem Õt hívd fel bár nem szeretnek hétvégén dolgozni :) vagy a 263-6000-es központin

Szalai Levente, értékesítési manager
Tel.: 263-6885
Fax: 263-6104

Sajtó
Kóta Zsófia, sajtóreferens
Tel.: 263-6212
Fax: 263-6370

Marketing
Környei Ágnes, marketing manager
Tel.: 263-6327
Fax: 263-6104

Mario77

Mario77

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Jó magam ma jártam kint!Szintem jobb mint a tavalyi.Bár én a kerók miatt megyek és még is a motoros részleg tetszik jobban!Na meg az ott tartózkodó nénik!:lick: Szóval a vizuális látvány szerintem jó!Jó látni élõben a dolgokat(Scott High Octane2,Specialized-ek,KTM,Maya Gold..stb);)

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Háát ja Tams felveszek kettöt,remélem lesznek egy páran...

És még a hóesésben is eztmondták?Az oldalon nincs is tel.szám,na mind1,ha hóeséskor is ezt mondták,akkor ez lesz!?

köszi!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
na bal. vehetsz fel 2 galagonyagatyát is :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
MOUNTAINBIKE KERÉKPÁRVERSENY!!!!!
Rajt szombaton 14.00 órakor.
Nevezni lehet 2005. március 5-én 12.00 órától a 18-as pavilonban, a belépõjeggyel,
táv: kb. 4 km; a Kincsem Parkban kijelölt terep-pályán,
szervezõk: HUNGEXPO Rt. és Nagy Sportegyesület Eger.

MTB verseny a Sport 2005 kiállításon

A HUNGEXPO Rt fölkérésére Mountain Bike versenyt szervez a Nagy SE a Sport kiállításon, 2005 március 5-én 14 órai rajt idõponttal. Megtekintheted a 2005 évi kerékpár és kiegészítõ kínálatot a kiállításon, majd egy idény eleji versenyen tesztelheted a formád.
A verseny nyílt, bárki rajthoz állhat, aki rendelkezik MTB kerékpárral, megvásárolja a Sportkiállításra a belépõt és benevez a versenyre.
A versenyre külön nevezési díj nincs.

A rajt a HUNGEXPO területén lesz, míg a verseny a Kincsem Park területén lesz kijelölve.

Program:
Nevezés: 10-tõl 13 óra 40-ig

Rajt: 14 órakor
Eredményhirdetés: 15 órakor

Táv: hó esetén 1 kör, sáros, letaposott havas pályán 2 kör, száraz, jól járható pályán 3 kör, (1 kör kb. 3 km)

Kategóriák:
1986 és utána születettek,
1970-1985 között születettek,
1969 és elõtte születettek

Díjazás: érem és serleg az 1-3 helyezetnek, gyõzteseknek pezsgõ.

ez az utolsó info és ezt mondták be kb félóránként ma is, de ha biztosra akarsz menni inkább hívd fel a Nagy SE-t

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem!

Holnap elvileg lesza akiállításon egy kis cc verseny,meg lesz tartva,hánykor,milyen táv?Fõleg a a hó miatt...

Ha tudtok infót lécci irjátok le!!!ú

KÖszi,elõre is.