Én is láttam de nekem nem így rémlik. Tudtommal a falucska engedélyezi egy vállalkozónak a szélerõmûvek felállítását, cserébe ingyé kap áramot melybõl a közvilágítás mûködik. A többit a vállakozó kb. másfélszeres áron adja tovább az MVMnek. De legalább elindult vmi.Egy kis falu (neve nem jut eszembe) - asszem - polgármestere nyilatkozott, hogy számításaik szerint egy fillért sem fognak fizetni a közvilágításért, mert fedezi a szélerõmû termelése.
Szerintük 8 év alatt megtérül a beruházás.
Utána meg ingyen lesz az áram.
Vonat kontra kamionok: itt nem arra gondoltak, hogy a Tesóba meg a sarki bótba vonat viszi a tejet meg a kenyeret. A lényeg -szerintem-, hogy az autópályák meg fõutak helyett a vonat a célállomáshoz legközelebbi vasuti célállomásra viszi a tehergépet, ott lemászik és csak minimálisat kell haladnia közúton. A boltok közötti áruterítést meg egy-egy regionális elosztó központból kissebb tehergépekkel oldják meg.
Az építõanyagszállítást meg az átmenõ forgalom simán mehet a vonaton véleményem szerint.
Melyik a jobb: Hegyeshalomnál bejön, autópályán és egyébb utakon közlekedik Szegedig és ott elhagyja az országot, vagy Hegyeshalomtól vonatozik Szegedig?