Utánna meg jönnek a fát helyettesítõ kompozitok! Micsoda hangulata lesz egy mûanyag háznak! Alig várom.Nem baj. Elõbb-utóbb a fa is elfogy!

Utánna meg jönnek a fát helyettesítõ kompozitok! Micsoda hangulata lesz egy mûanyag háznak! Alig várom.Nem baj. Elõbb-utóbb a fa is elfogy!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Nem baj, "környezetbarát"!Igen, hallotam, pl. a Pécsi hööeröömüüvel kapcsolatban, hogy reggelente, mikor érkezik a biomassza az eröömüübe, az asztalosok ott állnak, és ráígérnek a fára, ugyanis méteres átmérööjüü tölgyfa rönkökkel füütenek, nem ám faforgáccsal, mint kommunikálják.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Hát igen. Szidják is az erõmûveket a fások (pl.:forgácslapgyárak), mert mindent megvesznek és a pénz nem számít nekik, mert sok támogatást kapnak. És nem környezetkímélõbb mint a hagyományos erõmûvek, ha nincs jól beállítva és nincsenek megfelelõ berendezések. Márpedig miért lennének.
Hát igen. Szidják is az erõmûveket a fások (pl.:forgácslapgyárak), mert mindent megvesznek és a pénz nem számít nekik, mert sok támogatást kapnak. És nem környezetkímélõbb mint a hagyományos erõmûvek, ha nincs jól beállítva és nincsenek megfelelõ berendezések. Márpedig miért lennének.inkább fából.
környezetvédelem címen pusztítják az erdõket pl Bakonyban.
valamivel fûteni kell, ha már erõmûvet építettek...
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Ok, csak szólj idõben a pontos idõpontról mert itt a vizsgaidõszak. Remélem ezzel a találkával közelebb hozhatjuk a bringásokat és az erdészeket, és egyszer talán legális lesz az erdõben KULTÚRÁLTAN kerékpározni. Ha bármi segítség kell a Fõerdészképzõbõl (Soproni Egyetem) szólj és segítek!Isten hozott Hápi a csapatban! Megkértem még 1-2 ismerõsömet, úgyhogy leszünk elegen, majd kezdem szervezni az idõpontot.
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ha arra az erdésszel találkozós, beszéljük meg túrára gondolsz akkor már hárman vagyunk, mert én is szívesen csatlakozom, és szerintem a XVII.keres bandát is érdekli. Szóval felõlem/lünk mehetünk.Ezek szerint már ketten vagyunk.
Várom a többi jelentkezõt!
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Szerintem meg inkább az emberi hozzáállás az elsõ és utánna jön a pénz. Mint hazánkban a kerékpáros kontra autós konfliktus.Csak most jutottam el ebbe a topikba. Valaki ha jól értettem megkérdõjelezte, hogy ez a fatopik ide illik-e, hisz a topik cime "Globális fölmelegedés". A válasz: igen, hiszen a fakitermelés is szépen belejátszott ebbe a folyamatba.
Nem kétlem, hogy sok erdész és mérnök valóban jó szándékú.Ám sajna ez a dolog is, mint oly sok más, állami szinten dõl el. Tisztában vagyok vele, hogy az erdészet sokszor nem kap támogatást, csak lebaszást.
Rákosmente KerekSE;