Dagi, jó az avatarod!
Bruce: simán. elmész a Pilisbe és ott kiöntöd bármely fa alá. A lényeg az, hogy szigorúan valami zöld részre és ott ahol már nem lát senki.
Na jó, mielõtt meglincseltek, csak épp vicces kedvemben vagyok. Szerintem hívj fel egy hulladékudvart és kérdezd meg tõlük!
Más. Tudja valaki, hogy mi történt az Antónia-árokkal? Arra a hatalmas pusztításra gondolok, ami ott van. Arra mintha emlékeznék, hogy a legutolsó nagy vihar mindent keresztbe döntögetett, ezt takarította volna el az erdészet? Most viszont az árok nagyon durván néz ki, olyan, mint egy temetõ. Nagyon elszomorító látvány volt. Mivel nem csak az árok meredek felsõ része ilyen, hanem a laposabb és szélesebb alsó részt is alaposan kigyomlálták, arra gondoltam, hogy itt azért egy vihar utáni "szemétszedésnél" többrõl van szó. Magyarán kijöttek, elvitték a letarolt fákat, plussz még õk is letaroltak egy jó adagot, majd elégedetten kiragták a völgy aljában a táblát, hogy "védett terület". Mert mintha az a tábla is új lenne.
Szóval ki tud errõl valami infót? Háthat csak én látom rosszul és a tarolás, árok falának lecsupaszítása csupán a tisztítás kedvéért történt?
Ja még egy "vicces" dolog: a táblán az áll, hogy védett terület és a gyalogosoknak még engedélyezik a belépést. Ám a túloldalon olyan utak vannak, hogy simán lehetne akár tereprallit is engedélyezni. Sõt az árok útja a legszélesebb, legkitaposottabb. Mikor ezt láttam, kicsit be is pöccentem és szinte vártam, hogy megállítson egy természetõr és felszólítson, hogy itt bringával közlekedni tilos, mert elpusztítom a védett virágokat, vagy tönkreteszem a talajt. Úgy látszik hogy mind a tíz közelben lapuló õr megérezte milyen hangulatban vagyok és jobbnak vélt békén hagyni.