Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Globális felmelegedés

- - - - -

• Please log in to reply
1666 replies to this topic

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Szerintem ha már oda akarnak menni egybõl rendbehozhatnák a szarkofágot is.
Mindenki jol járna,mert a szarkofág OK lenne,ezek a barom katasztrófaturisták meg belegebednének és annyi hülyével kevesseb lenne!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

...Pont tegnap ötlött abba a pontnyi agyamba, hogy ezek még a végén a katasztófaturizmusra építve meggazdagodnak Csernobilon.
...Ezt azonban nem fogják engedni...legalábbis nagyon remélem.
...Meg mire jó ez a katasztrófaturizmus?
...Ennyi beteg embert!

Ehhez nem kell messzire menni, hogy megértsd. Csak menj le Szegedre ahol az árvizi töltéseket már elkerítették, mert a "túristák" már zavaróak voltak a védekezésben résztvevõknek.

Igen, szerintem is meg fognak gazdagodni rajta, sokan fognak odalátogatni mert a világon szerencsére még egy ilyen hely nincs. (Mondhatjuk az is, hogy ritkaságszámba megy.) És remélem nem is lesz. Ez se kellene.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Bocsi ezt nem ide szántam azért sajnos ez a hejzet.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Ezek az egyezmények egyenessen röhejesek,mindent a gazdaság (GAZDAGSÁG) irányit a politikát a háborukat nincs lelke és sz..ik a környetvédelemre.Pár marha dönt a világ sorsa felet.
De amikor rájönnek hogy a pénz nem ehetõ iható és hogy a levegõt nem lehet megvenni,akkor már game over lesz.
Csak sajnos nem csak nekik hanem mindnyájunknak.
Persze tisztelet a kivételnek!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Szerintem is! A Nõklapjában most jelent meg egy cikk egy nénirõl aki 19 éve visszaköltözött, és azóta is ott él. Mindent maga termel meg ott helyben amit megeszik. És semmi baja. Még egy-két ilyen "reklámanyag" és mi is elhisszük, hogy nekünk jó lesz az, ha odamegyünk :D :(

ENGEM MÁR MEGIS GYÕZTEK!!! :wyjezdzam

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Hát azért ezt tippmixen nem tenném meg... Én teljesen biztos vagyok benne hogy ez mûködni fog majd...

Szerintem is! A Nõklapjában most jelent meg egy cikk egy nénirõl aki 19 éve visszaköltözött, és azóta is ott él. Mindent maga termel meg ott helyben amit megeszik. És semmi baja. Még egy-két ilyen "reklámanyag" és mi is elhisszük, hogy nekünk jó lesz az, ha odamegyünk :D :(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ezt azonban nem fogják engedni...legalábbis nagyon remélem.

Hát azért ezt tippmixen nem tenném meg... Én teljesen biztos vagyok benne hogy ez mûködni fog majd...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

link

Na ez beb*sz.

Pont tegnap ötlött abba a pontnyi agyamba, hogy ezek még a végén a katasztófaturizmusra építve meggazdagodnak Csernobilon.

Ezt a megérzést!!!

Ezt azonban nem fogják engedni...legalábbis nagyon remélem.

Amúgy sem értem, miért lenne jó sugárfertõzött területen piknikezni?

Meg mire jó ez a katasztrófaturizmus?

Ennyi beteg embert!

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
na... már megy a hiradóban... azt mondják: "a kísértetváros olyan lehet, mint Disneyland..." Ezek betegek komolyan mondom... aszondja biztonságos teljesen, csak a legközelebbi részek nem azok...
Istenem...

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Ja-ja a franciák pár éve még vidáman robbantgatták az atombonbákat az oceánban,de az átlag USA népek tényleg bazi buták és tájékozatlanok!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Az USA- ban biztos népszerû lesz. Ott vannak annyira buták az emberek, hogy konkrétan nem tudják, hogy mi is volt errefelé. Már ha tudják, hogy hol van Ukrajna. Biztos vagyok benne, hogy õk csak szenzációszinten hallottak a dologról. Minden esetre egy jó pár iroda meg fog gazdagodni belõle.
Meg azért arra is kíváncsi lennék, hogy mit ajánlanak majd az odautazóknak? Például, ha Afrikába megy az ember, akkor ajánlanak különféle védõoltásokat.
IDE??

Jaja... "Ott van Magyarország mellett ez a Csernobil... Tudod John, Bukarest a fõváros..." kb ilyen szinten lesz a dolog... De hogy errõl nem lesz komplex teljeskörû tájékoztatás az biztos... Lesz majd valami ismertetõ, azok meg majd ülnek hallgatják, oszt azon gondolkodnak, hogy : "ugyanmá' , mennyémá' , ha tényleg ilyen veszélyes lenne, nem is szerveznének utakat, ugyhogy biztos nem ennyire vészes, ugyhogy gyerünk John..."
Hát kb így látom a dolgot...
Elnézést az USA-fanoktól, lehetett volna mondjuk franciákkal is vagy "mittudomén..."!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az USA- ban biztos népszerû lesz. Ott vannak annyira buták az emberek, hogy konkrétan nem tudják, hogy mi is volt errefelé. Már ha tudják, hogy hol van Ukrajna. Biztos vagyok benne, hogy õk csak szenzációszinten hallottak a dologról. Minden esetre egy jó pár iroda meg fog gazdagodni belõle.
Meg azért arra is kíváncsi lennék, hogy mit ajánlanak majd az odautazóknak? Például, ha Afrikába megy az ember, akkor ajánlanak különféle védõoltásokat.
IDE??

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

A témához Bálnáéknak:

Hogy ezen már miért nem tudok meglepõdni????

link

HÁT B@ZDMEG... ezen már csak röhögni tudok... Mert az hogy volt egy ganaj ember a világon, kivégeztetett milliókat, és azok "emlékére" van egy ugymond "zarándokhely" az teljesen tiszta... De hogy erre a mintára egy ilyet kitalálni...

Amugy tudod mit? -megnézném... Ku.v@ érdekes lehet élõben látni... Saját szemeddel... Tényleg megdöbbentõ élmény lehet...
-De hát megy oda a f@..om, na. Aki meg befizeti magát az megérdemli... -Csinálják, én azt mondom...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A témához Bálnáéknak:

Hogy ezen már miért nem tudok meglepõdni????

link

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Lehet, hogy félreérthetõ voltam, de egyetértek veled. Csak lehet, hogy nem jött át :D

:chin:Én tudom, Én tudom... Ez a foci miatt van... :D

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Lehet félreérthetõ voltam, de én is pont azon vagyok kiakadva, hogy miért várták meg, míg szétrohadt a beton, miért nem kezdték el elõbb az építkezést?
Most majd elkezdenek kapkodni, aztán majd mit mond a munkás tereprendezés közben: jééé nézd csak, ez nem urán?

Talán elkezdhették volna két éve.
Bár az a cikkbõl nem derül ki, miért csak most kezdik el, lehet, hogy az acélszerkezet tervezése húzódott el.

Lehet, hogy félreérthetõ voltam, de egyetértek veled. Csak lehet, hogy nem jött át :D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Igen, ezt írta az NG cikk írója is.

Elég borzalmas lehet ezt ott "élõben" látni.

Na majd meglátom.

Lao-Ce

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

...aztán majd mit mond a munkás tereprendezés közben: jééé nézd csak, ez nem urán?...

Majd nézd meg a filmet... Tényleg így lesz... Beraktak valami kamerát, oszt elvan terülve mindenhol az urán, ami ugy néz ki mint a láva... Kemény...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Lehet félreérthetõ voltam, de én is pont azon vagyok kiakadva, hogy miért várták meg, míg szétrohadt a beton, miért nem kezdték el elõbb az építkezést?
Most majd elkezdenek kapkodni, aztán majd mit mond a munkás tereprendezés közben: jééé nézd csak, ez nem urán?

Talán elkezdhették volna két éve.
Bár az a cikkbõl nem derül ki, miért csak most kezdik el, lehet, hogy az acélszerkezet tervezése húzódott el.

Lao-Ce

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Tegnap csak az elejét láttam a filmnek, de felvettem videjóra,
Az meg jellemzõ az emberre, hogy anno a betonszarkofágot 20 évre építették, s most kezdenek majd el építeni egy acélbunkert, DE

anno csak úgy találomra temették el a hulladékot, ezt az acélszerkezetet meg majd betonsíneken tolják a beton fölé.
Csak kérdés hol találnak sugárzó hulladékot a betonsín építése közben.

Pató Pál urak.

Ez sajnos máshogyan nem megoldható, csak nagyon nagy rizikóval. A baleset után tényleg nem volt idõ gondosan megtervezni a folyamatokat, vagy megjelölni a helyeket, ahová elásták a robbanástól mindenfelé szétrepült darabokat. A mai szarkofág viszont rémes állapotban van, de ha olvastad a cikket, akkor tudod te is. Muszáj minél hamarabb megoldani a kérdést. Számomra inkább az a fura, hogy miért kellett megvárni, míg esik szét az egész? Miért nem kezdték el hamarabb a munkálatokat? Egyébként maga az építkezés is nagyon rzikós az ott dolgozók számára, hiszen a sugárzás még most is nagyon erõs. Ez az eddig eltelt húsz év viccnek tûnik számomra, amikor tudom, hogy Csernobil még 48 ezer évig fog sugározni. Addig még lehet, hogy szükség lesz pár átépítésre, nem? :)