Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Oké, akkor ezt most kikérem magamnak :D

És különbenis csak vázat vettem, meg különbenis csak kerekeket meg különbenis fékek meg az qrva kormánycsapágy.....................................................különbenis.

PR: Nem sértegetni akartalak;) Te még ugye nem láttad az én bringámat? Íme: http://pix.bikemag.h...k_pek/album416/

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jut eszembe Dante - egész éjjel szakadt az esõ. Így mi lesz?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szívd vissza!! A kormánycsapágy nagyon is jó! :-)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

PR: Képes voltál egy ilyen sznob bringát venni....:D?

Oké, akkor ezt most kikérem magamnak :D

És különbenis csak vázat vettem, meg különbenis csak kerekeket meg különbenis fékek meg az qrva kormánycsapágy.....................................................különbenis.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon!

Holnap megyek! kb 1/4-1/2 5-között ott vagyok! Majd megcsörgetlek az aulából!

ott nincs térerõ, de te tudod

Pr:

Szép lenne a bringa, de az egyik hibáját rögtön látod. Villanyakból levágni kötelezõ!!! Max egy-két centit emelhetsz, ne aggódj, nem amiatt nem fogod tudni eladni, hogy rövid a nyak. Legalább az ezüst alátéteket szedd ki... Én a szívem szerint egyet hagynék csak felette és 3-at alatta, hogyha akarsz geometriát állítani még.
A másik ordító csúnyaság a fékkábel!!!!! Ez még a tandemre is hosszú lenne!!!! Rövidíttesd le - ha szervizben szereltetted fel, akkor reklamálj, ha segítség kell, szólj, ma úgyis bárkinek képes vagyok leordítani a fejét Posted Image.

Reggel a kis általános iskolások elkezdték levakarni a héven a dohányozni tilos matricát. Sírva szálltak végül le. Posted Image

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Charon jók lettek a képek, csak sok az olyan kép, ahol az emberkék hátsója látszik. Elõrõl nem vagyunk szépek? Magunkat még megértem, de életed párja?

Engem azért fotózott hátulról, mert nem tudott utolérni:D

PR: Képes voltál egy ilyen sznob bringát venni....:D?

Mindenki: a szombati túra után meglepetés nálunk. :sztucce: És kb. mennyien leszünk?

:love:

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Na itt az új kedves

http://pix.bikemag.h...CF0142.JPG.html

De bajom is van vele ám, mégpedig az, hogy nem tudom beállítani az új kormánycsapágyomat (FSA Orbit XL II. ). Ha annyira meghúzom, hogy ne kotyogjon, akkor irányíthatatlan a bringa, hameg kormányozható a bicó, kotyog mint állat. Csapágyak rendesen vannak belerakva (nem fordítva).

Lehet az a gond, hogy sok alátéttel használom?

http://pix.bikemag.h...CF0147.JPG.html

Ötlet? Tanács? Köszi.

Tudom, a villanyakból mindenképp le kell vágatnom

Ja, rózsával (így hívják?) próbálom összehúzni.

Lao-Ce

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Úgy tûnik én mindenképpen jövök, Máté meg még kitalálja.
Tehát: merre megy a menet?
Én Fót felõl jövök...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na én már eggyel jobban vagyok (minden oké, már csak köhögök), vettem alöltözetet meg karmelegítõt, hogy kerüljük a hasonló eseteket...sajna az ember a saját ametõrizmusából tanul, õsszel hidegben kell a jó ruha. Nekem betett az a Nagy Hideg Hegy lefelé izzadtan és fáradtan.

Van tök szuper útvonaltervem, ugrjatok be hozzánk, s csapódom. (gondolom 10 körül) De lesz valami Bringás Lányos túra is, ami hasonló célzattal készül, nem baj, ha tök hasonlóak lesznek? Vagy majd variálunk. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Charon!

Holnap megyek! kb 1/4-1/2 5-között ott vagyok! Majd megcsörgetlek az aulából!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Attisch!

Szombaton te estleg jössz tekerni,mert rggel kocsival megyek Hápiékig és akkor felvennélek!
Ha jössza akkorird meg,vagy szólj Hápinak és akkor õ csörög nekem. :juhu:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Charon jók lettek a képek, csak sok az olyan kép, ahol az emberkék hátsója látszik. Elõrõl nem vagyunk szépek? Magunkat még megértem, de életed párja?

Szombati túra: találka:10 vagy 11 óra Kistarcsa Charon+Dawn és Berci kutya lakhelye. Etyeki barátommal még egyeztetünk, hogy mikorra tud ideérni hozzánk, annak függvénye az idõpont.
Útvonal tervezet (csak ajánlat): Kistarcsa-Gyertyános-Margita"344,2"-Bolnoka-Nagy Halál-Kis Halál-Kálvária hegy-Marika cukrászda. Valahogy összekötjük õket. Mutassuk meg Sunsetnek a környék nevezetességeit.

Gyula bácsi jobbulást! Pár éve Sanyi cimborám bajlódott ilyennel, de kirázattam belõle -elvittem maratonozni!
Dante jobbulást, mennyél tekerni és majd kiizzadod!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Attisch: Akkor ezért húzol mindig balra...

Tekerés - ha nem szakad az esõ, akkor 10 óra - nálunk, vagy Dantééknál talival.

Éééééés galéria mûxik, sztárfotók jönnek.

http://pix.bikemag.h...calorie2005okt/

Naggyon királyok a képek!!! :D
"Nice boys don't play rock and roll"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Attisch: Akkor ezért húzol mindig balra...

Tekerés - ha nem szakad az esõ, akkor 10 óra - nálunk, vagy Dantééknál talival.

Éééééés galéria mûxik, sztárfotók jönnek.

http://pix.bikemag.h...calorie2005okt/

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Szombati tekerés mikor lesz?

De vagy du

Lao-Ce

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest

Ezt örömmel hallom! Jobbulást kívánok, és mielõbbi erõvisszanyerést! Nem értek igazán ehhez a dologhoz, de nem érdemes eltûntetni onnan azt a fél mm-es követ? Vagy nem lehet?

többiek: csak erre a kérdésre várok választ és nem offolok többet :D

Nekem is van vagy 3 kõ, elosztva bal és jobb oldalon egyaránt, és kb. 2 éve görcsöltem egyszer, aztán labor, ultrahang .... azóta is bent van, de nem okozott gondot. Lehet már meg sincs. Tesómnak is csak akkor akarták már kivenni, amikor nagyon görcsölt tõle, aztán elég nagy szerencsével, a mûtét elõtti napon ivott pár sört a szomszéddal, aztán a kõ a wc-ben kötött ki. 1000-bõl 1. Amúgy el lehet tüntetni, bombázni mindenféle sugárral, de leginkább sörözés :beer: és lépcsõn ugrálás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gyula:

Fel akarják oldani, vagy megvárod, amíg magától kijön esetleg bent marad? Jobbulást!

Dante:

Pórbáld ki a következõ kúrák egyikét:
200 mg C-vtiamin filmtabletta, 8 óránként, három napig + otthon meleg citromos-cukros tea esténként, és ha érkezésed van rá, egy éjjel nem ártana kiizadni.

Vagy, ha nagyon padlón vagy 500 mg C vitamin reggel este, max 2 napig. (tönkrevághatja a vesét, ha tovább szeded)

Engem egyszer 1000 mg C vitamin hozott vissza az "életbe" egy elhúzódó megfázásból. :-/ A supradin pedig szintén segíthet a náthás idõszak elekerülésében. Inkább saját erõbõl oldja meg az ember, mint gyógyszerekkel.

Hápi: Ha csak eltüsszented magad, rögtön elégetünk a bozótosban! Posted Image Tudod: madár vagy....
A túra egyébként nagyon tetszett nekem is, és nem baj, hogy meg van szaggatva a mez, mert a kilátás mindig kárpótolt.

Öcsike: a hely, ahova tárcsás gépet érdemes elvinned: Blue Cet. Gyapi névre hallgata a tulaj és korrekten dolgozik, de a határidõket nem szokta rendesen betartani, ez az egyetlen hátránya. A hely a Margit híd budai hídfõjénél van, ahol a fõút balra kanyarodik, ott jobbra és egy-max két sarok. Török u. 4. Telefont nem tudok sajnos, de ha esetleg majd érte kell menni, akkor útba tudom ejteni, és hazavinni, szal nem kell kétszer bemenned.

A diagnózis: fékpofák cseréje, fékek beállítása és a hátsó fékdugattyúknál a tömítések szétmentek, tehát csere és légtelenítés. Ha kicserélik a tömítést és légtelenítik a rendszert, akkor a pofacserét és a beállítást én szívesen megcsinálom neked, ha ezen tudsz pénzt spórolni (nem nagy meló, és van egy sejtésem, hogy ezért is külön pízt kérnének elPosted Image)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Miért lenne off???? A mi Gyulánk egészsége jelenleg a topic legfontosabb kérdése!!! Szerintem...

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Köszi az érdeklõdést, úgy tûnik (remélem), hogy a nehezén már túl vagyok. Azért
az nagyon dúrva, hogy egy fél mm.-es barna homokszem ennyire haza tudja vágni az embert. Most még gyógyulgatok, és igyekszem elfelejteni a pánikot. Bringára még nem merek ülni, pedig milyen szép az idõ. Talán a hétvégén valami extra light-os rövidet bevállalok.

Ezt örömmel hallom! Jobbulást kívánok, és mielõbbi erõvisszanyerést! Nem értek igazán ehhez a dologhoz, de nem érdemes eltûntetni onnan azt a fél mm-es követ? Vagy nem lehet?

"Nice boys don't play rock and roll"

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Gyula!

Mizu veled? Jobban vagy már, vagy van még hova gyógyulni?

Köszi az érdeklõdést, úgy tûnik (remélem), hogy a nehezén már túl vagyok. Azért
az nagyon dúrva, hogy egy fél mm.-es barna homokszem ennyire haza tudja vágni az embert. Most még gyógyulgatok, és igyekszem elfelejteni a pánikot. Bringára még nem merek ülni, pedig milyen szép az idõ. Talán a hétvégén valami extra light-os rövidet bevállalok.