Gyula:
Fel akarják oldani, vagy megvárod, amíg magától kijön esetleg bent marad? Jobbulást!
Dante:
Pórbáld ki a következõ kúrák egyikét:
200 mg C-vtiamin filmtabletta, 8 óránként, három napig + otthon meleg citromos-cukros tea esténként, és ha érkezésed van rá, egy éjjel nem ártana kiizadni.
Vagy, ha nagyon padlón vagy 500 mg C vitamin reggel este, max 2 napig. (tönkrevághatja a vesét, ha tovább szeded)
Engem egyszer 1000 mg C vitamin hozott vissza az "életbe" egy elhúzódó megfázásból. :-/ A supradin pedig szintén segíthet a náthás idõszak elekerülésében. Inkább saját erõbõl oldja meg az ember, mint gyógyszerekkel.
Hápi: Ha csak eltüsszented magad, rögtön elégetünk a bozótosban!

Tudod: madár vagy....
A túra egyébként nagyon tetszett nekem is, és nem baj, hogy meg van szaggatva a mez, mert a kilátás mindig kárpótolt.
Öcsike: a hely, ahova tárcsás gépet érdemes elvinned: Blue Cet. Gyapi névre hallgata a tulaj és korrekten dolgozik, de a határidõket nem szokta rendesen betartani, ez az egyetlen hátránya. A hely a Margit híd budai hídfõjénél van, ahol a fõút balra kanyarodik, ott jobbra és egy-max két sarok. Török u. 4. Telefont nem tudok sajnos, de ha esetleg majd érte kell menni, akkor útba tudom ejteni, és hazavinni, szal nem kell kétszer bemenned.
A diagnózis: fékpofák cseréje, fékek beállítása és a hátsó fékdugattyúknál a tömítések szétmentek, tehát csere és légtelenítés.
Ha kicserélik a tömítést és légtelenítik a rendszert, akkor a pofacserét és a beállítást én szívesen megcsinálom neked, ha ezen tudsz pénzt spórolni (nem nagy meló, és van egy sejtésem, hogy ezért is külön pízt kérnének el

)