csak sok a pókháló, ha ez valakit zavar.
Engem! :spider: Rühellem õket! Nyakratámadós, alattomos, sunyi, gyilkos lények! ÉS sokkal több lábuk van a kelleténél,ami azt jelenti, hogy tuti, hogy rosszban sántikálnak!
KisÖcsike
csak sok a pókháló, ha ez valakit zavar.
Pedig megérdemelnéd!
Ha lefelé csak "fékezgettél" akkor kezdesz belejönni!
:love:
Köszi! De még mindig nincs hátsó fékem.....
Így legalább tudtam fékezgetni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A vasárnapi tekerésért tudom egyesek haragszanak rám, dehát montit tekerünk nem országútit, és majd a jövõben ha montiversenyre mennek még egyszer hálásak is lesznek nekem -legalábbis remélem. És jelentem az én mezemnek semi baja!
Én igérem megpróbálok meggyógyulni, totális összeomlás van, nátha, torokfájás, izületi fájdalom minden izületemben, láz, fáradság, stb...
Különben is kíváncsi vagyok, hogy hogyan jön le a képekrõl a hangulat NEMCANONNAL!
... montit tekerünk nem országútit, és majd a jövõben ha montiversenyre mennek még egyszer hálásak is lesznek nekem...
Megnéztem a gépen a hétvégi csodálatos fényképeket
...internet folyton megszakad és az oldalakat nagyon nehezen nyitja meg, ha megnyitja egyáltalán mert sokszor csak azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthetõ meg.
Öcsike!
Gratula a hétvégi teljesítményedhez és ahhoz,hogy sikerült a Trekkedet sikeresen forgalomba állítanod, minden kockázat és mellékhatás nélkül! :cool2:
Szombat jó, csak úgy kb. 10 óra fele kellene indulni mert már hideget jósolnak!
Ebzárlat meg szerintem még lesz mert nálunk az újságba okt. 22.ét jelölték meg a végének.
Kedves Öcsi!
Tudtommal te informatikus vagy. Nem lenne véletlenül valamikor egy szabad órácskád, hogy pici Hugom számítógépét megnézd? Kórisme: internet folyton megszakad és az oldalakat nagyon nehezen nyitja meg, ha megnyitja egyáltalán mert sokszor csak azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthetõ meg.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Érdekeklnének a cenzúrázott részek!
Meg a szombati buli is.