Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

csak sok a pókháló, ha ez valakit zavar.

Engem! :spider: Rühellem õket! Nyakratámadós, alattomos, sunyi, gyilkos lények! ÉS sokkal több lábuk van a kelleténél,ami azt jelenti, hogy tuti, hogy rosszban sántikálnak!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
PIROS felderítve. Totál járható, a növényzet nem akart letépni a bicóról, csak sok a pókháló, ha ez valakit zavar.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Pedig megérdemelnéd!

Meg-meg! Dá hát kinek hiányzik??? :D Egy Trek a nélkük is tökéletesen funkcionál!! :D

KisÖcsike

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Ha lefelé csak "fékezgettél" akkor kezdesz belejönni! ;)

Hááát, azért õszintén bevallom, van még mit tanulnom bõven. De már nem utálom az inóci vágást. Alig várom, hogy megint menjünk arrafelé:)

:love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Köszi! De még mindig nincs hátsó fékem.....

Pedig megérdemelnéd!

Így legalább tudtam fékezgetni.

Ha lefelé csak "fékezgettél" akkor kezdesz belejönni! ;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

A vasárnapi tekerésért tudom egyesek haragszanak rám, dehát montit tekerünk nem országútit, és majd a jövõben ha montiversenyre mennek még egyszer hálásak is lesznek nekem -legalábbis remélem. És jelentem az én mezemnek semi baja!

Hápi, ha ez vigasztal, én nem haragszom:) Sõõõõõt......:bananadan Legalább tartottunk egy jó kis edzést a jövõ évi BEAC-ra;) Amúgy meg a kilátás mindenért kárpótolt. (Ja, azért jó volt, hogy Ubult lehoztad a sziklás részrõl.....). A mez pedig azért van, hogy használjuk, nem azért, hogy a szekrényben pihenjen;)

Nekem nagyon tetszett az egész hétvége, és külön érdekes volt Ubullal menni a terepen, mert eddig nem nagyon látott ilyesmit. És az inóci vágás sokkal jobb külön bringával, mint tandemmel. Így legalább tudtam fékezgetni.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Én igérem megpróbálok meggyógyulni, totális összeomlás van, nátha, torokfájás, izületi fájdalom minden izületemben, láz, fáradság, stb...

Szegény Dante.....Jobbulást!!!!!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Különben is kíváncsi vagyok, hogy hogyan jön le a képekrõl a hangulat NEMCANONNAL! :D

Sssseeehogy....... :D

KisÖcsike

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
ÉS én is szeretném megköszönni a hétvégét mindenkinek, nagyon jól éreztem magam, nagyon jó a társaság, sok jó hegy volt és még sok hasonló többnapos túrát kívánok magunknak, illetve a még nagyobb létszámú leendõ csapatunknak.
:D ♫♪
"Nice boys don't play rock and roll"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

... montit tekerünk nem országútit, és majd a jövõben ha montiversenyre mennek még egyszer hálásak is lesznek nekem...

Rendben, úgy legyen! :)

Megnéztem a gépen a hétvégi csodálatos fényképeket

Nem tudod feltenni õket valahova, hogy láthassa mindenki? Különben is kíváncsi vagyok, hogy hogyan jön le a képekrõl a hangulat NEMCANONNAL! :D

...internet folyton megszakad és az oldalakat nagyon nehezen nyitja meg, ha megnyitja egyáltalán mert sokszor csak azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthetõ meg.

Megoldás alternatív böngészõ (FF, Opera). Egyébként ilyen betárcsázós spy progi szokott ilyeneket csinálni Internet Explorer alatt. De persze minden lehet... Lehet pölö macska is... Na jó, ezt hagyom inkább...

Ha szombat lenne, akkor én is tudnék menni esetleg; szóval örülnék, ha csatlakozhatnék a bandához.

Gyula!

Mizu veled? Jobban vagy már, vagy van még hova gyógyulni?
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Öcsike!

Gratula a hétvégi teljesítményedhez és ahhoz,hogy sikerült a Trekkedet sikeresen forgalomba állítanod, minden kockázat és mellékhatás nélkül! :cool2:

Köszi! De még mindig nincs hátsó fékem..... meg már elsõ se... de hát fék csak az amatõröknek kell.... És kölönben is: Nem fékezek senki kedvéért! :D

KisÖcsike

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Öcsike!

Gratula a hétvégi teljesítményedhez és ahhoz,hogy sikerült a Trekkedet sikeresen forgalomba állítanod, minden kockázat és mellékhatás nélkül! :cool2:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Szombat jó, csak úgy kb. 10 óra fele kellene indulni mert már hideget jósolnak!
Ebzárlat meg szerintem még lesz mert nálunk az újságba okt. 22.ét jelölték meg a végének.

Kedves Öcsi!

Tudtommal te informatikus vagy. Nem lenne véletlenül valamikor egy szabad órácskád, hogy pici Hugom számítógépét megnézd? Kórisme: internet folyton megszakad és az oldalakat nagyon nehezen nyitja meg, ha megnyitja egyáltalán mert sokszor csak azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthetõ meg.

Sure!

telcsin leegyztetjük, és a héten valamikor már megoldható! És akkor egyuttal begyüjteném a képeidet

KisÖcsike

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Szombat jó, csak úgy kb. 10 óra fele kellene indulni mert már hideget jósolnak!
Ebzárlat meg szerintem még lesz mert nálunk az újságba okt. 22.ét jelölték meg a végének.

Kedves Öcsi!

Tudtommal te informatikus vagy. Nem lenne véletlenül valamikor egy szabad órácskád, hogy pici Hugom számítógépét megnézd? Kórisme: internet folyton megszakad és az oldalakat nagyon nehezen nyitja meg, ha megnyitja egyáltalán mert sokszor csak azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthetõ meg.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden kedves sorstársamnak (Attisch, Charon+Dawn, KisÖcsike, Sunset, Zoozoo és a szombati különítmény: Hozé, Dante és Máté), hogy jelenlétével növelte a Börzsönyi kalóriatábor színvonalát és velem együtt élvezte/szenvedett (ki-ki döntse el maga) a közös tekeréseket és az együtt töltött hétvégét!!! Remélem mindenki jól érezte magát! Jövõre Sopronba megyünk!

Nemutolsó sorban szeretnék még köszönete mondani Montis Joe bácsinak, alias Vadászy Józsefnek (Kóspallag Maros u. 2), hogy elviselt minket és mindenben segítette kicsiny csapatunk kellemes idõtöltését.

És végül, de még mindig nem utolsó sorban, szeretnék köszönetet mondani a mindenhatónak, hogy ilyen fantasztikus idõvel ajándékozott meg minket az elmúlt hétvégére!!

Aki kihagyta, az bánhatja!!!

A vasárnapi tekerésért tudom egyesek haragszanak rám, dehát montit tekerünk nem országútit, és majd a jövõben ha montiversenyre mennek még egyszer hálásak is lesznek nekem -legalábbis remélem. És jelentem az én mezemnek semi baja!
Sör és a sárga üdítõ a raktárba került és a fényképnézegetõ esten a kandalló melegénél majd elfogyasztásra kerül. A kék zokni pedig egy légmentesen zárható zacsiba, hogy TI is élvezhessétek!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Dawn!

Megnéztem a gépen a hétvégi csodálatos fényképeket és van egy kettõ ami egész jól sikerült rólad és kedves párodról is. Pedig nem is CANON!!!!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Charon!

Szombaton mikorra tervezitek az indulást,mert lehet- ill. szeretnék én is a csapattal tartani egyet tekerni még az egyhetes nyaralás elõtt!
Csak azért kérdezem, mert akkor nekem reggel úgy kell indulnom itthonról,hogy a Hápiéknál a kocsit letudjam tenni. :juhu:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Érdekeklnének a cenzúrázott részek!
Meg a szombati buli is.

Azért annyira nem gázosak,csak Dawn szeretne egyet-kettõt letörölni a memória kártyáról!
A szombat este nagyon jól sikerült,de a vasárnap viszont annál jobban. Sajnálhatjátok,hogy nem vettek részt benne.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Charon - akkor péntekit hanyagoljuk (korán sötétedik, sprintre melóhelytõl nem lesz erõm), s javaslom menjünk terepezni szombaton vagy vasárnap, ahogyan a "nép" akarja. Én szívesen megmutatom a Nagy Halált, de lemenni nem fogunk rajta, hiszen az csak nekünk lesz vicces. :) De kezdõ sokknak jó lesz megnézni az elejét, s majd megkerüljük a másik irányból. Én igérem megpróbálok meggyógyulni, totális összeomlás van, nátha, torokfájás, izületi fájdalom minden izületemben, láz, fáradság, stb...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én gyakran járom a PIROS-at...de ha megint valami dolgozó népnek irreális idõpontban szeretnél menni, akkor részemrõl esélytelen. Meg aztán nekem minden út járható...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)