Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

XVII. ker.? Az nem Rákosborzasztó? :chin: Itt lakok a szomszédben, de nem ismerem BP.-t annyira. Na tessék! Itt nyomom Nagytarcsán egyedül és kiderül, hogy csak néhány Km-re vannak a többiek...:) Alkesznek lenni nem állapot, folyamat, hogy hol kezdõdik és hol végzõdik, az egyénfüggõ. Minden esetre éljen a Házi pájinka!:lick:

Üdv Néked!!!

Mezszaggató Dante barátom is nagytarcsai!! Sõt, Dawn, és Charon kistarcsai lakos! :D Asszem akkor a következõ tekerésre fel is iratkozhatsz!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

XVII. ker.? Az nem Rákosborzasztó? :chin: Itt lakok a szomszédben, de nem ismerem BP.-t annyira. Na tessék! Itt nyomom Nagytarcsán egyedül és kiderül, hogy csak néhány Km-re vannak a többiek...:) Alkesznek lenni nem állapot, folyamat, hogy hol kezdõdik és hol végzõdik, az egyénfüggõ. Minden esetre éljen a Házi pájinka!:lick:

Dante barátunk pont nagytarcsai. :chin:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Merre is voltatok?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Zozo!

Nagyon sajnálhatod hogy nem jöttél velünk, Öcsikével együtt mert nagyon jól sikerült a mászás-csúszás-burúlásos tekerés.
Én totálisan elfáradtam,de viszot a terep kárpótolt ezért + a társaságnak a hangulata is.
De hát majd úgy is meglátjátok!!!!

:)
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Na én meggyüttem, remélem mindenki túlélte a sártraumát. ;) Sajnálom, hogy goffrizáshoz már nem maradhattam :D

Szió!

Aki lemarad az mindenbõl kimarad!!!!!!! Nagyon jól sikerült a gofri és még finom is volt. Szegény Máté szerintem mozdulni se tudott hazafelé a kocsiba,mert annyira megtömtük! Mondjuk nem is kellett neki kétszer mondani.

Nagyon jó volt a tegnapi nap amit köszönök Danténak, Hápinak és a csadálatos és vendégszeretõ-etetõ párosunknak Dawn :love1: és Charonnak!
:clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Üdvözlök mindenkit!

Most fedeztem fel ezt a fórumot, majd a késõbbiekben írogatok is ide, lévén én is földi vagyok. Addig is egy kép a kerékpáromról:

Halihó!!

Üdv a csapatban!!! Rákosmente melyik szegletébõl vagy??

Üdv! Hát, nem hiszem hogy grammmániás vagy, kicsit karácsonyfa jellegû a bicód...

Semmi gond vele! Teljesen praktikus! Lát a sötétben, és nem lesz fülig xaros a sárban!

Azért ne vedd sértésnek! Te is alkesz vagy, mint a kerületi bringások közül mindenki rajtam kívül??? (De gonosz vagyok így korán reggel! )

Hát ha alkeszek nem is, de legalább kedvesek vagyunk! 1-2 sör még nem a világ vége...

KisÖcsike

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Üdvözlök mindenkit!

Most fedeztem fel ezt a fórumot, majd a késõbbiekben írogatok is ide, lévén én is földi vagyok. Addig is egy kép a kerékpáromról:

http://pix.bikemag.h...resize.JPG.html

Üdv! Hát, nem hiszem hogy grammmániás vagy, kicsit karácsonyfa jellegû a bicód...
Azért ne vedd sértésnek! Te is alkesz vagy, mint a kerületi bringások közül mindenki rajtam kívül??? (De gonosz vagyok így korán reggel!:) )

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Üdvözlök mindenkit!

http://pix.bikemag.h...resize.JPG.html

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na én meggyüttem, remélem mindenki túlélte a sártraumát. ;) Sajnálom, hogy goffrizáshoz már nem maradhattam, de legalább itthon is jó meleg tejes-marcipános teával vártak (amibõl 1 liter kapásból becsusszant). Szóval tényleg jó az Eggbeater sártûrése! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Asszem most értem haza és kicsit fáradt vagyok, szóval sajnos nem tudok menni holnap, mert köbö 13 órakor fogok felkelni.
Koncertrõl jövök, ez az indokom. Mindenesetre ha látjátok Zsákos Frodót a halálösvényen, akkor mondjátok meg neki, hogy kurva rossz helyen jár... neki Mordorba kell mennie...
zsá - ja. :heej::chomik:
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Módosítanám picit Charon elmondott dolgait:

Fontos, hogy a két srucnicsavar megtépése (bár igaz, hogy az alsóval kell kezdeni), ne úgy történjen, hogy elõbb az alsó, majd a felsõ, hanem szakaszosan, azaz pici alsó, pici felsõ, még pici alsó stb...lényeges, mert ha megtéped az alsót, eltorzul a villanyak egy cseppet, s azon már nem tudod rendesen meghúzni a felsõt, így a csapágy és a stucni találkozása kissé ferde lesz, ezáltal meg szorul, mint az állat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Elõbb a dió, aztán az alsó csavarja a stucninak majd a fenti

És nem kell bikából meghúzni a diót, csak finoman, érzéssel, hogy rögzítve legyen, de még még ne kotyogjon.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Sziasztok! Köszönöm az érdeklõdést és a jókivánságokat! Ma már voltam egyet tekerni a merzsénél, és a várakozással ellentétben nagyon jól ment. Holnap megpróbálok egy hosszabb (kb 50km) aszfaltosat menni. A kõ szombat éjjel kijött, de azért a héten elég sz@rul éreztem magam, kivéve a mai napot. Remélem minnél elõbb csatlakozni tudok a kis csapathoz, már hiányzik a rút formátok! Dawn, ez a "rút" rád nem vonatkozik!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jóvan odaeseünk (Hápiék beugranak), de 10 v 11 végül?

Jó sokat szenvedtem a stoplibeállítással, szerintem holnap is ez lesz. De már alakul...:) (mint kiderült, csámpás a lábam, tökre elcsavartan kellett feltennem - vagy csak más a régi és új pedál tengelyhossza, de ez így kényelmesebb (ha a lábam belsõ éle közel párhuzamos a hajtókarral))

Hozé váltógond kiderült mi volt, belecsavartam vagy 2 mm-ert a hátsó papucsba, ezek szerint mégsem jön be neki a nagytányér kónusz Mogyoród és Fót között...meg kellene tanulni pörgetni, nah...

PR, nem értem mi a probléma, én simán, mindig minden villanyakat nyesek és kész. Ha tudod, hogy milyen geometria fekszik, akkor semmi értelme megtartani a gyári hosszt, esetleg max egy gyûrûnyit tarts meg, de amit látok a képen, az azért durva. Szóval gyere, s 2 perc alatt belõjjük.

Na amit ma láttam...be is tekerem a stoplikat a cipõorrba, szükség lesz rá...;) Vicces módon a bringa nem lett saras (annyira), inkább víz áll, mint sár.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Na vajon...;) Mondjuk úgy, ne mossatok bicajt elõtte. :D Tesztelem az Eggbeater-t legalább.

Neméééééééér! Akkor mi platformot rakunk fel! Feltöltött kép

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szorri, azért jó szórakozást!

Többiek, meg gyüjjenek. Prnek szétflexeljük a bringáját, fotóapparát, esetleg videó kötelezõ! :-)
Muhhhaaahhahhahhaahhahaaa!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hali!

Szorri skacok, de a holnapi tekerést ki kell hagynom! :( 1. Nem készült el a fék, és nagy ésszel még az elsõbe se vettem pofát. 2. (a lényeg) nõvéremnél családi összeröffenés lesz, és már teljesen ki van akadva, hogy sose megyek mostanába ezekre, mert biciklizem. Szóval most kötelezõ megjelennem! Bocsika!

Nektek jó tekerést!

KisÖcsike

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Hozé: gyere hozzánk (Kistarcsa, Kolozsvári u. 22.) tíz-fél tizenegy felé:)

:love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Namostakkorvégremegmondjavalaki, hogymikorholvanatalálkozás? Ésmerrevanamenés?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."