Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2006. január 04. - 09:21

Azért bízom a dologban, mert délebbre van, mediterrán vidék...
Írta 2006. január 03. - 23:23

Írta 2006. január 03. - 22:31

Eszembe jutott, mert már nagyon tekerhetnékem van, hogy február végén el kéne menni Horvátországba aszfaltozni. Jó alapozás lenne.
Azt terveztem, hogy olcsón szeretnék valami közeli, délebbi helyet találni. Az Isztriai félsziget azért tetszik, mert sok a látni való és középhegység nagyságú hegyek vannak arra. Pazin a félsziget közepén van, onnan 30 km-re van a keleti és a nyugati tengerpart is. Csillagtúrákra gondoltam, megnézni a természeti és kulturális látni valókat is.
A szállást úgy keresem, hogy 16-17 eFt/fõ/hét árban legyen az apartman. Ahogy számoltuk a mi autónkra az 1000 km oda-vissza kb 30 eFt és ha beül még hozzánk 2 ember, ez osztódik.
A februári átlaghõmérsékletrõl gõzöm sincs, csak gondolom, hogy ott a tenger, meg tõlünk délebbre van; ha 15 fok felett lesz, az már jó. Szóval hamarabb tudunk elkezdeni edzeni és ha összeszedtünk egy pár száz km-t a hét alatt, mikor hazajövünk, itthon márciusban folytathatjuk a km gyûjtést.
Ha érdekelne valakit, jelentkezzen, vagy ha tudnátok javasolni szállást Pazinban, vagy környékén, nagy segítség lenne.
Az lenne a legklasszabb, ha minél többen lennénk. Szóval gyertek!
Írta 2006. január 03. - 19:38

A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. január 03. - 17:59

Sztem a válsz egyszerû arra, hogy ST vagy SW.
Olyan mint, ha azt kérdeznéd Silmarillok+The Hobbit vagy a Gyûrûk Ura.
Az egyik egy klassz, kihagyhatatlan délutáni kikapcsolódás nehéz nap után ebéd, tanulás vagy egyéb (neeem most nem a szexre gondolok) közben, a másik pedig egy EPOSZ, az a fajta, amit úgy nézel vagy olvasol, hogy semmit nem csinálsz közben, kihúzod a telefont, kikapcsolod a mobilt, beszögezed az ajtót, ablakot és leszedálod a kutyát.
Egyik nélkül sem lehet élni.
Különben, BUÉK mindenkinek!
Írta 2006. január 03. - 16:48

(FireFox-ból nem tudok üzit küldeni 2 órája köbö - valakinek van hasonló?)
Írta 2006. január 03. - 15:47

ÜDV!
FONTOS minden egyes klubtagnak és leendõ klubtagnak:
http://rakosmente.uw...lay;threadid=37
!!!
Én írok majd az spd használat elsajátításának kalandjairól

:love:
Írta 2006. január 03. - 13:11

Írta 2006. január 03. - 11:43

Igen, ez rémlett, de nem tudtam hogy írják, mert amikor elõször néztem a filmet írni még nem tudtam.
Azóta sem.
Meg nem is érdekelt hogy írják, mert vizuális élmény volt, s beszélni akkor már tudtam.
Vagy még most sem. :chin:
Yub-yub!!!

KisÖcsike
Írta 2006. január 03. - 11:36

Helyesen Ewokok.
Igen, ez rémlett, de nem tudtam hogy írják, mert amikor elõször néztem a filmet írni még nem tudtam.
Azóta sem.
Meg nem is érdekelt hogy írják, mert vizuális élmény volt, s beszélni akkor már tudtam.
Vagy még most sem. :chin:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2006. január 03. - 11:06

vendég_Charon_*
Írta 2006. január 03. - 10:54

http://www.dfmk.hu/t...k/mi_az_a_trek/
Egyébként eszembe jutott, hogy miért nincs fék a bringádon. NEM FÉKEZÜNK SENKI KEDVÉÉRT!!!!

Írta 2006. január 03. - 10:44

Na jó, részemrõl lezárva. Én nézem ezt, Ti nézitek azt. Pont.
Pontosítók! mi a vidám oldalon nézzük, és olvassuk a Star Warst, Te meg a gáz, nyóckeres oldalon nézed a Star Treket!

KisÖcsike
ui: hmmm.... Star TREK??? A jövõ biciklije!

vendég_Charon_*
Írta 2006. január 03. - 10:40

Na jó, részemrõl lezárva. Én nézem ezt, Ti nézitek azt. Pont.
Írta 2006. január 03. - 10:25

Én leginkább a kismackókat (nem jut eszembe a nevük) szerettem a 3. bocs 6. részben
kismackók: Ewokok!
Én is alapból a 4-5-6ra gondolok, bár nekem bejöttek az elsõ epizódok is, mert sokat visszaadtak a könyvekben megismert világokból. Anakin színészi alakítási valóban hagy kivetni valót, de azért a 3. részben már összeszedte magát, ami egyébként a végét leszámítva, ami nagyon szájbarágós, frankó kis film lett, méltó az eredeti triológiához!
Jabba pedig egy frankó karakter! Õ egy hutt akik geingszterek, rablók, gyilkosok, meg minden, de nekik is egy igen érdekes értékrendjük van! És ez az összes fajra igaz, hogy ki vannak találva rendesen, csak éppen nem sajnálták tõlük a fantáziát, meg a technikát! Elég hihitetlen, hogy minden távoli bolygón ugyanolyan humanoidok élnek, csak más fejszerkezettel.
KisÖcsike
Írta 2006. január 03. - 10:21

Az emberi tulajdonságokat úgysem tudják kiírtani az ilyen filmekbõl, mert emberek írják a forgatókönyvet.
Én leginkább a kismackókat (nem jut eszembe a nevük) szerettem a 3. bocs 6. részben
Helyesen Ewokok.

BUÉK mindenkinek!
Írta 2006. január 03. - 10:16

Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2006. január 03. - 10:01

Nem csak árkád-módra kell repkedni, hanem taktikai csatákat is kell vívni...
De lényeg a lényeg Öcsike: Mi az, hogy nem hihetõ? Azt szeretem leginkább, amikor egy a való világban is életszerû problémát (jellem, társadalmi konfliktus, etc) kapnak elõ és dolgozzák ki. A fajoknál meg nem a külsõ számít - hanem az, amit az emberi értékek és jellemhibák közül kiemelnek. (Vulcan pl. intelligencia, de érzelmek nuku, illetve mégis. Klingon - tiszta erõszak, és mégis vannak értékek benne.) Tulképpen nem is életszerû egy olyan szereplõ, aki nem humanoid, mert az ember nehezen tudja beleélni magát a helyzetébe.
Ne mondd, hogy Jabbával szimpatizáltál. :-)
Kh'apla! ;D
Írta 2006. január 03. - 09:06

Bocs hogy elkeserítelek a filmekkel kapcsolatban,de a Star Wars 3-ból nem sikerült 20 kerek perecnél többet megnéznem, mert egy akkora mesefilm, hogy csak na. Ezt nevezed te filmnek??????
Amikor Star Wars-ról beszélünk (és gondolom Öcsi is így van vele), akkor a 4-5-6-ról beszélünk, nem ezekrõl az utángondolt f*sokról
Lao-Ce
Írta 2006. január 02. - 23:20

A Star Wars VS Star Trek vitát meg - naná hogy Starwars! Ki nem játszotta volna le 40-edjére a Tie Defender utolsó misszióját Hard fokozaton, csak hogy meglegyen az összes medál. Hát meg lézerrel kivadászni egy csillagrombólót 386-oson, szép emlékek ezek. Új Starwars részeket viszont röviden összefoglalnám - a sok nyált és infantilis gagyit csakis azért kellett végignézni, hgy végén Anakin tényleg képes legyen némi szinészi alakításra. (természetesen csak az angol változaton, a szinkron tragikus) Szóval csak akkor dumáljatok, ha végignéztétek 6 évesen moziban az õstrilógiát, öcsisajtok!

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás