etam said
Ja, és nem is másztam fel. Jó kis beégés volt, pedig addig legalább három alkalommál már sikerrel abszolváltam.Ha jól emlékszem, a múltkor te voltál a fõnök...
![]()
Máté
etam said
Ja, és nem is másztam fel. Jó kis beégés volt, pedig addig legalább három alkalommál már sikerrel abszolváltam.Ha jól emlékszem, a múltkor te voltál a fõnök...
![]()
Máté
Valeria Victrix said
Ha jól emlékszem, a múltkor te voltál a fõnök...Felmászok én bármikor, de akkor visszafele is arra jöjjünk!
Pitechus said
Fogadjunk, hogy Kisöcsike most éppen keselyûzik, hogy övé lehessen a 4000-ik beszólás, azért van ilyen csöndben
Valeria Victrix said
Pl. augustus elején a "sz****s" túra alkalmával. De jó is volt! Csak inkább visszafelé kéne megcsinálni!
Hápi said
Felmászok én bármikor, de akkor visszafele is arra jöjjünk!Jó volt az felfelé! Toronyiránt a Nagy Hideg hgre! Az a király!
Valeria Victrix said
Jó volt az felfelé! Toronyiránt a Nagy Hideg hgre! Az a király!Pl. augustus elején a "sz****s" túra alkalmával. De jó is volt! Csak inkább visszafelé kéne megcsinálni!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
sunset said
Így legalább ha a tavasz benéz topikunkba látja, hogy nagyon várjuk ÕT. Aki meg a havas képet rakta ki az meg a telet nem akarja eltemetni. Kétes ez a helyzet.ahogy elnézem lassan nekem is kellene valami téli tájas avatart készítenem,mert fura egy kicsit a nyári börzsönyi háttér ilyen melegben.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
KisOcsike said
Pl. augustus elején a "sz****s" túra alkalmával. De jó is volt! Csak inkább visszafelé kéne megcsinálni!Barni wazze! Mikor voltál Te a börzsönyben?! Ha jól emlékszem majd szétfagytam a Nagy Hideg Hegyen!! Bár valszeg azért hívják Nagy Hideg Hegynek, mert nagy, hideg, és hegy!! De nyáron akkor is melegebb lettóva!
KisÖcsike
sunset said
egy kicsit a nyári börzsönyi háttér ilyen melegben.
Dawn said
Látod Dante, Hápi is nekem drukkol;) Muszáj lesz hagynod, hogy legalább egy maratonon leelõzzelek, hogy örömet szerezzünk a többieknek is
PR said
Peti, nem tudom mi tettszik ezen, elég gagyi.
Azt már akartam kérdezni - nem látok -, hogy az egy körvaku ott az objektíven?
PR said
Na ebbõl volt egy pici vita Fotótúra topicban az egyesület forumán.Peti, nem tudom mi tettszik ezen, elég gagyi.
Rákosmente KerekSE;
KisOcsike said
Nem, nem körvaku....sajna.... csak a fehér feliratok a ojjektíven!
KisÖcsike
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
PR said
Azt már akartam kérdezni - nem látok -, hogy az egy körvaku ott az objektíven?