Mér ez értelmes?
Egy szóval nem mondtam, hogy ez értelmes lenne! De hát az a jó, nektek teljesentökmind1, mit ír az ember!!

KisÖcsike
Mér ez értelmes?
Éééééss!!
Itt az 1000. hozzászólásom!
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
És ezért nem jöttetek szilveszterezni Etyekre? Hmmmmmmmmmmmmbokaszalag húzódás (2006 elsõ negyed órájában...)
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Pitének jobbulást és mi baja van?
Elnézést kérek minden fórumtagtól a márc. 25.-ei Nemzeti ünnep miatt! Én is most vettem észre félig kipihenten. Ez a dátum helyesen persze március 15! Gépelési hiba, meg hát a szilveszter... Ebbõl is látzsik, hogy néha Hápi is tud tévedni. És vannnak szavak melyek elõtt és után kérdõjel található. Ez idézõjel akar lenni, amit a forum szövegszerkesztõje nem ismert fel.Ez nagyon szép volt Hápi! Köszönjük! (a végén már majdnem sírtam)
Bár ez a március 25. nemzeti ünnep nekem új, de hát az ember mindig tanul! :
Rákosmente KerekSE;
Pitét nagyobb eséllyel tudod sajna lenyomni.
Neki most 5 hét pihi van....
:love:
:love:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce