Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Sziasztok, tudtok valami tuti tippet adni, hogy milyen külsõt használjak ilyen hóban? Azt hittem, hogy a WTB EpicWolf- Schwalbe Land Cruiser kombináció garancia a sikerre, de az anyafölddel való közelebbi kapcsolat kijózanított.

Addig is...

Én tegnap reggel 7kor a legnagyobb hóesésbe tekertem a munkába, és egyszer sem estem el, sõt bizonytalanság érzésem sem volt (mint AZOKON a napokon), mert én hatul Conti Explorert, elõl pedig Schwalbe Ice Spikert használok, ami nem ereszti át a kéket.

Különben meg mit boldogújéveztek, még 2005 van, vazzzee
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Kinéztem a Berdó fele és már vannak nyomok. Szilveszter után megyek is kifele. Hábringa, tájfotó, stb... Ha vki akar csatlakozni, szóljon!

B.Ú.É.K!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Bujéééék Evribádi!

KisÖcsike :cheers:
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
B.U.É.K.!
"Nice boys don't play rock and roll"

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Boldog Új Évet Mindenkinek!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Cseya üdv a "Durungok világában"!!
Kicsit visszaolvastam és megláttam, hogy te is egy 2003-as Magellan "Durung" Polarissal nyomod! Ez szerintem egy nagyon szupi gép! Amin már átmentem vele... És még nem hagyott cserben.
És Sunset, és Zoozoo is Polarissal repeszt.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Most találtam az apróban, szerintem az év üzlete:
http://apro.bikemag....hp?siteid=69672

A kisebbség aki a többségnek képzeli magát kb. 300 Ft/kg áron veszi a tiszta alut. Na már most ez festett, ami olcsóbban megy. Tehát a két kiló aluért adok mondjuk szállítással együtt egy ismétlem 1 Ft-ot. Ha még az idén megkötjük a boltot akkor mehetek holnap a Buék kupára (ennyi a nevezési díj).

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Most találtam az apróban, szerintem az év üzlete:
http://apro.bikemag....hp?siteid=69672

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Sziasztok, tudtok valami tuti tippet adni, hogy milyen külsõt használjak ilyen hóban? Azt hittem, hogy a WTB EpicWolf- Schwalbe Land Cruiser kombináció garancia a sikerre, de az anyafölddel való közelebbi kapcsolat kijózanított.

Addig is...

Én tegnap egy kopott Ritchey Innovaderrel (az a "pikkelyes") nyomtam. Fölfelé gáz volt a meredek emelkedõn meret nulla tapadással bírt, de a lájtosabb emelkedõn, szûz hóban és a lefeléken jól muzsikált. Én is csodálkoztam rajta, hogy ilyen jól megy. Azt hittem, hogy majd esek folyton. De nem! Egyszer estem az is az én hibámból történt. Egykerekezni próbáltam és nagyon kiemeltem az elejét -éshát hátraestem. De jót röhögtünk rajta!!!

Rákosmente KerekSE;

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Üdv az újaknak!
Szerintem ilyen 15-20 centis friss hóban semelyik gumi sem jó, legfeljebb valami traktorgumi (természetesen traktorra szerelve). Letaposott, vagy porhóban olyan gumi kell, ami homokban is jól viselkedik, valami keskeny, sûrû és apró mintás. Nekem a Maxis Larsen TT 1,9-es nagyon bevált.

H.Szab

H.Szab

vendég

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Addig is...

conti velociraptor.

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Addig is...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

szerintem.

Szerintem meg nem. Ha nem esik komolyabb mennyíség és a szél lecsítul akkor enm lesz semmi probléma. Ne aggódj. Csak másfél km-rõl van szó. Azt akár gyalog is meglehet tenni.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Az jó lenne mert ha nagyon gebasz a helyzet akkor inkább nem erõltetjük -szerintem.

Rákosmente KerekSE;

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Látom ezek szerint jól esik a hó és a fénykép túra is hogy még nem értetek haza. Meséljetek milyen volt????

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
egy kis útinform!

Havazik,de szerintem ezt ti is tapasztaljátok! Etyek-Bia között hóhelyzet van és mi is csak kerülõ uton tudtunk hazajönni egyenlõre! Mikor visszafordultunk bia felé akkor jött egy hokotorgató és állítólag már a faluban látták! Ez annyiban jó jel, hogy 1-2 óráig járható az út.

Holnap reggel majd irok friss útállapot tájékozatót,mert napközben még minden változhat! Egy a lényeg ide fogtok tudni jönni.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Ketten megyünk+BL+Holicza Úr. Valami útbaigazításra szükségünk lesz.

Majd talizunk vhol és megyünk együtt -HA NEM ESIK MÉG TÖBB HÓÓÓÓÓÓ!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :scared: :scared: :scared:

Rákosmente KerekSE;

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

2-en vagy 3-an jöttök szombaton?

mindenkinek aki jön:

ott alvási lehetõség lesz. Ágy tekintetében 5fõ lehetséges,a többi meg pokrocon föld. Ha valaki igénybe szeretné venni.

Ketten megyünk+BL+Holicza Úr. Valami útbaigazításra szükségünk lesz.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Itt az egy órával ezelõtti radarkép:
http://www.met.hu/ge...qyweepawowys4GA
vagy:
http://w2.shmu.sk/ra...te=200512291815
Na akkor holnap reggel a megbeszéltek szerint.
Megyek csomagolni!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Kacsalábon forgott???

Nem kacsalábon hanem Hápilábon, és nem Hápilábon hanem csámpásan. És a hiba az agyában volt szegénykémnek. Jelen álláspont szerint gyógyult, de majd ha mentem vele jópár kilcsit akkor derül ki.

Rákosmente KerekSE;