a kamásli csak cipõvédõ (lábfej fázás megelõzõ), ugye? Tehát nem ez védi a térdemet a hidegtõl?
Az térdet nem véd.
www.rpoutdoor.hu
Nézd meg az akciókat, én RP-t használok és teljesen meg vagyok vele elégedve.
a kamásli csak cipõvédõ (lábfej fázás megelõzõ), ugye? Tehát nem ez védi a térdemet a hidegtõl?
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Akkor gondolkodózzál: hoszú termo mez 10-12e, sub zero alá röviujjú 7e, saját mez rá, pulcsi rá, saját kabát rá, lábra meg egy 2e kamásli, kézre síkesztyû.
A többi nem fáj.
És mégsem fázol.
PR has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.
A válaszom a kérdésedre: ja
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Profi ruhában, profi alöltözetben, nagyon nehéz átfagyni - télen mi 4-5 órás folyamatos nyomulásokat is mentünk. És nem volt gond. Alöltözeta lényeg, mert "leszívja" rólad az izzadságot, így az nem hût, ha lefelé mész, vagy ácsorogsz.
Többiek - helyes, gyertek minnél többen, jó nagy csapat lesz.
Ezek szerint mindenképpen elérkezik az a pillanat, amikor átfagyottá nyílvánulok?Ebben a cuccban -5C°-ig 1-1,5 órát kibírok.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Mod: Gyulabá' megelõzött.
...
SZÉTFAGYTAM, pedig 2 gatya, 3 felsõ...
Megosztanátok velem a tapasztalataitokat? Milyen ruha, mikor, hogyan?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Most tekertem bõ egy órát Nagytarcsán át az emelkedõn és vissza Pécelen keresztül. SZÉTFAGYTAM, pedig 2 gatya, 3 felsõ...
Most tekertem bõ egy órát Nagytarcsán át az emelkedõn és vissza Pécelen keresztül.
Szeretném a tapasztalataimból kifolyólag fejleszteni a gyakorlati tudásom õszi/téli öltözködésbõl biciklihez. SZÉTFAGYTAM, pedig 2 gatya, 3 felsõ...
Megosztanátok velem a tapasztalataitokat? Milyen ruha, mikor, hogyan?
szenksz
u.i.:Gyula, Te azt mondtad, hogy -1 foknál még sima a dolog. Hogyan?